DAC / AMP -yleisketju

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja Kautium, 19.10.2016.

 1. Kautium

  Kautium IOdootti

  Viestejä:
  7 287
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Viimeksi muokattu: 20.10.2016
 2. Tersi

  Tersi

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tässä omat kokemukseni omistamistani DA-muuntimista subjektiivisella arvosanalla 0-10.

  FiiO E7: 3
  CA DacMagic: 4
  MA TubeMagic D1: 4,5
  Beresford Caiman Gatored: 6,5
  Benchmark DAC1 USB: 7
  NAD M51: 9
   
 3. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Cambridge audion DacMagic Plus ollu nyt päivittäisessä käytössä muutaman vuoden ajan. Hifien kanssa (vahvistimen ja PC:n välillä) äänellisesti ihan pätevä laite hintaluokassaan, mutta kuulokevahvistin puoli tuntuu vähän heikolta. Basson toisto tahtoo notkahtaa ainakin 32ohmin kuulokkeilla, kun volumen tasoa lähtee nostamaan. Syynä tähän tosin mahtaa olla laitteen mukana tuleva suht pieni virtalähde.

  edit. ja plussaa Cambridge audion asiakaspalvelulle. Päivitin windowsin 7 -> 10 jonka jälkeen DAC ei toiminu enää usb2.0 tilassa win10 ajurien kanssa. Laitoin CA:n aspaan viestiä ja samana päivänä tuli jo mailiin linkkiä josta sai ladattua firmispäivityksen dacille. Uppi sisään ja kovaa soittoa :tup:
   
  Viimeksi muokattu: 22.10.2016
  sl06bhytmar tykkää tästä.
 4. moukula

  moukula

  Viestejä:
  270
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokemusta DACeista ei ihan järin paljoa ole, enkä tiedä voiko minua varsinaisesti kultakorvaksikaan laskea. Ostinpa tuossa taannoin silti työpöydälle äänentoistopaketin, joka sisältää 2kpl Genelecin G Three -kaiuttimia ja Asus Xonar Essence STU:n, joka nyt pelittää USB-äänikorttina lähinnä, mutta löytyy myös S/PDIF-sisäänmeno toki, eli voi käyttää pelkkänä daccinakin. Ei voi sanoa muuta kuin että hyvältä kuulostaa ja toimii.
   
 5. Mestaritonttu

  Mestaritonttu

  Viestejä:
  1 616
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Korkeampi impedanssiset (250+)kuulokkeet ovat tälle kuulokevahvistimelle soveliaammat. Basson toisto voi hyvinkin kärsiä jos laitteen virtalähde ei oikein riitä, mutta käsittääkseni myös yläpää korostuu
  äänenvoimakkuuden kasvaessa, mikä saattaa antaa vaikutelman että basson voimakkuus laskee.

  1.43.0 ajurien asennusohjelma toimii kyllä 1607-buildinkin kanssa jos sen suorittaa yhteensopivuustilassa, itsellä windows jopa ehdotti sitä oma-aloitteisesti epäonnistuneen yrityksen jälkeen:)
  Vaihtoehtoisesti ajurit voi helposti asentaa windowsin laitehallinnasta sillä kuten olet varmaan huomannut, ajuripaketin kaikki tarvittavat tiedostot ovat purettuna alikansioihin. Miinuksena silloin
  cpl-paneelia ei lisätä windowsin mukana automaattisesti käynnistyviin ohjelmiin. Sitä en kyllä käsitä että miksi CA ei hostaa firmware päivityksiä sivullaan kun kerran ajuritkin siellä ovat?!
   
 6. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei tullutkaan yhteensopivuustilassa kokeiltua asentaa tuota 1.43 vaan asensin sit suoraan 3.26 ja tosiaan sen kanssa ei sit dac tunnistunu usb2.0 tilassa ennen firmispäivitystä. Liekkö ne suojeleevat tuotteittaan ettei asiakkaat vahingossa asentele vääriä päivityksiä. Aspalle piti muistaakseni antaa laitteen Revision ja serial No. sit lähettivät tietoja vastaavan firmiksen.
   
 7. sohvamooses

  sohvamooses

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Milläs firmiksellä ajelet Nadia? Havainnut eroja soundissa per ohjelmisto? Onko paskaa suomea käyttäen tonaliteetti mielestäsi rento vai ylenpalttisen tarkka? Eri lähteistä saa hieman eri kuvan..

  Kyseinen kapine on shortlistilläni uuden DACin hankinnassa. Plussaa aes- liitännästä jonka saisi hyödynnettyä RedNet3 perseilyssäni. Toinen vaihtoehto on Schiitin Gungnir.
   
 8. Tersi

  Tersi

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Sisällä on v1.39, joka onki saanut paljon kehuja lukemani mukaan. En ole tuota sitten sen takia alkanut vaihtamaan, sillä soundi on kohdallaan ja monissa lähteissä siis juuri tuota firmistä on sanottu parhaimmaksi. Ohjelmistojen välisistä soundieroista en siis osaa sanoa.

  Jos olet saanut eri kuvan eri lähteistä laitteen tonaliteetistä, se ei yllätä - mutta koitan selittää. Esimerkiksi työpöydällä möllöttävä ja setissä aikaisemmin ollut Bechmark DAC1 USB kaivaa jokaisen yksityiskohdan äänitteestä esille, joten sitä voisi kuvailla ylenpalttisen tarkaksi (vaikka ylenpalttinen on väärä sana). Tosin niin kaivaa NADikin, mutta esitys pysyy paremmin kasassa ja kokemus on paljon rennompi - soundi on mukavampi, musikaalisempi ja kokonaisuutena parempi. Nadia kuunnellessa kuuntelee enemmän esitystä, kun taas Benchmarkilla enemmän äänitettä - NADissa on parempi stage ja enemmän syvyyttä esityksessä.

  Alkuperäiseen kysymykseen siis vastaten, sanoisin että NADi on rennon tarkka, ei ylenpalttisen tarkka eikä muhjun rento.

  Schiitin Gungnir ei taida painia ihan samassa sarjassa M51:n kanssa, eikös Yggdrasil olisi varteenotettavampi vaihtoehto? Yggdrasil on käsittääkseni huippulaite ja todella tykätty - kuten Nad m51:kin.
   
  sohvamooses tykkää tästä.
 9. sohvamooses

  sohvamooses

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Kiitos kommenteistasi. Parasta olisi tietysti päästä itse kuuntelemaan ko. värmettä. Kaukosäädin ja preamp lisäävät NAD:n houkuttelevuutta. En ole itse päässyt Gumbya kuuntelemaan, mutta useammalla kumipääfoorumilla laite on arvioitu paremmaksi kuin Nad m51. Nämä ovat toki niitä ikuisuuskysymyksiä.

  Yggy on hintansa puolesta no go. Laadukas se on varmasti jos kohta hieman kookas + vaatii pitkän lämmitys ajan saavuttaaksen parhaat soundit, joka tuntuu todella typerälle ominaisuudelle.
   
  Tersi tykkää tästä.
 10. Tersi

  Tersi

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tänne saa tulla kuuntelemaan, missä päin asut?
   
 11. sohvamooses

  sohvamooses

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Asustelen PKS, joten koekuuntelu taitaa olla kiven alla :/ . Harmi sinällään, koska hihvi-harrastajan kotiluola voittaa kuuntelupaikkana liikkeet 6-2.
   
  Tersi tykkää tästä.
 12. Dataelukka

  Dataelukka Such tech, many forum wow

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Cambridge audio dacmagic plus itselläkin, tärkeimpänä juttuna halusin xlr-liittimet että voi suoraan kytkeä krk studiokajarit kiinni, ja subwooferille oma rca-lähtö myös ettei splittereitä tarvitse laitella. 400 euroa siitä on edukas hinta, ottaen huomioon mitä kaikkea sillä saa.
   
 13. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ostaisitko mieluiten
  Cambridge audio dacmagic plus vai
  https://www.hifistudio.fi/fi/tuotte...us-essence-stu-dac-preamplifier/4716659445838
  vai
  https://www.hifistudio.fi/fi/tuotte...sus-essence-one-mkii-dac-preamp/4716659750482

  Liitän tietokoneeseen, kuulokkeiden kautta kuuntelua 90% joten kuulokevahvistin pitää olla hyvä. Cambridgen kuulokevahvistinta on arvoteluissa sanottu heikoksi, mutta en tiedä on se parempi noissa Asuksen laitteissakaan?
  Saako noilla kaikilla kuulokkeet kiinni kytkettynä vaihdettua äänen lähdettä eli tuleeko ääni kaiuttimista vai kuulokkeista. Kaiuttimet on Gelecit.
   
 14. sl06bhytmar

  sl06bhytmar ♻ SER-Ylikorjaaja ♻

  Viestejä:
  685
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Onko väärin, jos Turtlebeachin PX5 DAC, josta langattomasti digitaalisena vielä headsettiin, jossa vielä edelleen DAC? :D
  Tjooh boksissa on headset ulostulo tai optisen signaalin toisto edelleen eteenpäin.

  Artikkelia tulossa, kunhan käyttäjien tuotetestit osio joskus tulee.
   
 15. Dataelukka

  Dataelukka Such tech, many forum wow

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  no en ole mikään hifisti mutta jostain luin että tuo 600 euron asus on kyllä varsin pätevä dac, että mielummin ottaisin sen kuin tuon halvemman asuksen, mutta cambbi on sopevasti 400 ja säästyneellä 200 eurolla jotain muuta kivaa

  http://kenrockwell.com/audio/cambridge/dacmagic-plus.htm
  ja mikäli tuota arvostelua on uskominen, on cambridge aikamoinen speksihirmu, tosin siitä voi taas foliohattuilla onko komponentit muuttuneet neljässä vuodessa ja onko uusi tuotantosarja huonompaa, mutta lähtökohtaisesti cambridge audio on perinteinen brittiläinen hifimerkki, siinä missä asus on taas pc-juttuja

  tosin mitäpä virkaa sillä mikä pulikka ääniä toistaa, oma dac on pöytäkoneen kotelon päällä lattialla pimeässä nurkassa, ja ainoastaan virtanappia painaessa ja daccia päälle pistäessä tiedän sen olemassaolon

  edit: toinen juttu http://audiovideo.fi/testi/cambridge-audio-dacmagic-plus-da-muunnin-ja-kuulokevahvistin-testissa
   
 16. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Saako tuon Cambridgen toimimaan win10 ilman ylimääräistä säätöä mitä tuossa yllä kirjoititte? Palikka koneeseen kiinni ja toimii vai joutuuko jotain säätämään? Ei kiinnosta alkaa turhia vempuiluita tekemään tuon hintaluokan laitteissa.
   
 17. Dataelukka

  Dataelukka Such tech, many forum wow

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  no tuosta en tiedä kun oma värkki on optisella kaapelilla äänikortin perässä kiinni, mutta tuo liittyy cambridgen dokumentti-pdf:n mukaan vain usb-yhteensopivuuteen ja niihin asio-ajureihin, jos haluaa bitperfectiä ääntä siirtää dacciin

  omiin mp3-tiedostoihin ja tuben katsomiseen riittää soundblaster z 24bit/96khz äänet, vaikka usbilla saisi 24/192, ja optisella kaapelilla voi olla varma ettei mikään sähköinen pärinä siirry äänentoistoon; ne ovat eri töpselissä ja clas ohlsonin ac-filtterinkin takana, such hifi wow
   
 18. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Toimii suoraan win10 ilman ajureitakin jos käyttää sitä oletuksena päällä olevaan USB class 1 -tilaa, mutta muistaakseni usbin kautta on silloin toimii vain 24bit/96kHz ja joitain ominaisuuksia jää pois.
  https://techsupport.cambridgeaudio....hments/200282171/Why_Use_Class_2_USB_Mode.pdf
  USB Audio – Cambridge Audio

  Mikäli haluaa hifistellä enemmän USB class 2 -tilan kanssa niin sit voi joutua päivittämään. Tosin nykyiset myynnissä olevat CA:n dacit todennäköisesti tulee jo valmiiks tehtaalta win10 yhteensopivalla firmwarella jolloin ei tarvii säätää ylimääräsiä. Omani ostin muistaakseni 2012 ja ei silloin ollu vielä windows kymppiäkään.

  Jos sen firmiksen joutuu päivittämään niin tuon kaavakkeen kautta saa CA:lta pyydettyä. Vastasivat aika nopeasti ja antoivat tarvittavat ohjeet ja ohjelmat päivitykseen.
  Cambridge Audio

  Edit. tuollapa se lukeekin... "Earlier Cambridge Audio products (manufactured before 2014) are only compatible with driver v1.43 and require a firmware update to work with v1.67 or v3.26."
  https://techsupport.cambridgeaudio....achments/203660759/Which_driver_do_I_need.pdf
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2017
  Joulukalja tykkää tästä.
 19. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko teillä palanut ledit noista dacmagic plussista? Netti täynnä siitä moitteita, eipä tuo varmaan käyttöä haittaa vaan on enemmän harmi kalliissa laitteessa.
  Osaako @puottis sanoa tuosta kuulokevahvistimesta, onko hyvä?
   
 20. Dataelukka

  Dataelukka Such tech, many forum wow

  Viestejä:
  140
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  no itseasiassa on, kaikki 3 lediä mitkä aina päällä on jotenkin "rikki", että ne saattaa toimia hetken, välkkyä, tai hetken päästä olla kokonaan pimeinä, mutta toiminnot ja äänenlaatu samaa kuin ennen, kosmeettinen haitta vaan

  ei voi sanoa että ledit olisi "pimahtaneet" kuitenkaan, kun valoa näkyy joskus
   
 21. Mestaritonttu

  Mestaritonttu

  Viestejä:
  1 616
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
 22. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Itellä on kans noita eniten päällä olleita ledejä pimentyny muutama. Juotosvika tms. noissa todennäköisesti on kun kylmänä palaavat ja laitteen lämmettyä alkaavat sit pätkiä/pimenee. Käytin korjattavanakin takuuhuollossa, mutta oireilee ne ledit silti. Kosmeettinen mutta harmittava vikahan tuo vaan on, ei vaikuta äänenlaatuun. On tuolle tietysti neljään vuoteen käyttötuntejakin tullu jo aika hyvin kun päivittäin 5-8h päällä. Kaikkiaan on kyllä hintansa arvoinen laite ollu silti. Käyttö ollut pääasiassa dacina CA:n azur 651A integroidun kanssa. Oisko ollu about 98% ajasta dacina ja 2% kuulokevahvistimena.

  Kuulokevahvistin on "ihan ok". Äänellisesti hyvä, mutta kuten ylempänä jo mainitsin niin raskaammalla kuormalla ei potku riitä enää kovemmille volyymeille. Riittävä kuitenkin ns. normaalikuuntelulle jos ei luukuta :lol:
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016
 23. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä on jäänyt vieläkin epäselväksi jos kytkee sekä kaiuttimet ja kuulokkeet, niin voiko vaihtaa äänen kaiuttimiin tai kuulokkeisiin nappia painamalla dacista? Eli aina kytkettynä kaiuttimet ja kuulokkeet, napista toiseen ääni?
   
 24. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ei pysty pitää yhtäaikaa molempia kytkettynä. Kuulokkeiden liittäminen sulkee linjalähdöt pois käytöstä.
   
  Joulukalja tykkää tästä.
 25. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitenkäs onnistuuko tuohon kytkeä samaan aikaan kaiuttimet ja Sennheiser RS laitteen "latauspalikka/tukiasema" eli jos haluaa kuunnella langattomilla eikä langallisilla. Vai pitääkö se aina ottaa irti dacmagic laitteen takaosasta?
   
 26. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Takana olevat liitännät toimii kaikki samanaikaisesti. Automatiikka kytkee analogiset linjalähdöt pois vain jos etupaneeliin liittää kuulokeplugin. Millaiset kaiuttimet ja Sennheiserin kuulokkeet käytössäsi on? Joissain RS malleissa tais olla ihan optinen tulokin jolloin kuulokkeet voi kytkeä sen kautta ja kaiuttimet sitten dacin analogilähtöön (rca/xlr). Mikäli optista liitäntää ei ole niin Sennheiserin voi liittää esim. takana olevaan RCA lähtöön ja kaiuttimet XLR lähtöön tai sitten molemmat RCA lähtöön Y-haaroittimien kautta. Tässä kannattaa huomioida sitten CA:n asetus volume säätimelle, et onko käytössä kiinteä linjalähtö vai säädettävä. Varsinkin aktiivikaiuttimien kanssa kannattaa olla tarkkana ettei tule yllätystä sit.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2016
  Joulukalja tykkää tästä.
 27. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Genelec kaiuttimet, Sennheiser RS 175 langattomana ja muutamat erilaiset langalla, mm. HD700. Langattomat käytössä kun ei malta ihan paikallaan olla tai katsoo samalla tv:tä, langalliset sitten kun malttaa istua koneenääressä kokoajan.
   
  puottis tykkää tästä.
 28. pegasus

  pegasus

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Jos meinaa panostaa vähäkään enemmän DAC puoleen, niin oma ääni menee ehdottomasti Dspeakerin Anti-mode dualcore 2.0 suuntaan. Tämä laite testattu nyt useammalla kokoonpanolla ja jäi omaan sekä kaverin laitevalikoimaan testijakson jälkeen. Daccina tarjoili mielestäni huomattavasti parempaa ääntä kuin Nuforce Icon3 tai Campridgen Dacmagic plus. Lisäksi säätövarat equn ja huonekorjauksen osalta kompansoivat hieman isompaa hankintahintaa. Tämä menee itsellä kategoriaan laitteista, joiden ainoa miinus on se, etten hankkinut tätä aiemmin.
   
 29. Tersi

  Tersi

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mulla oli anti-mode DC koekuuntelussa ja omasta mielestä se ei hoitanut d/a -muunnosta mitenkään erityisen hyvin.

  Mikäli huonekorjaus on tärkeä ominaisuus, on hankinta ymmärrettävää. Puhtaasti DACiksi löytyy varmasti parempiakin laitteita siihen hintaluokkaan.
   
 30. pegasus

  pegasus

  Viestejä:
  13
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Omalla kohdalla oli huonekorjaus ehdoton kriteeri, että sain sovitettua Genelecin 8050:t betonikuutioon ilman isompia kuminoita. Dacin ääntä pidän edelleen laitteessa hyvänä ja kokemusta on useammasta saman hintaluokan laitteesta. Parempia toki tähän hommaan löytyy, mutta hintalaatusuhteeltaan tämä vei voiton tarjoten samaan pakettiin DACin, huonekorjaimen, erittäin pätevän equn sekä etuvahvistimen kaukosäädöllä. Kuulokeliitännän puutteesta saa miinusta, vaikkei itsellä sille ole käyttöä.
   
 31. sohvamooses

  sohvamooses

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Tersi: kävin koekuuntelemassa kehumasi NAD M51:n ja olihan se erinomaisen laadukas paketti. Digitus ei vaivannut ja laite tursuaa ominaisuuksia kaukosäädintä myöten. Soundi oli puhdas ja vaivaton, ainoastaan hinta jäi närästämään. Kutina jäi erittäin kovaksi.

  Shortlistilläni on enää NAD ja Holo Audion Spring DAC. Tulleineen jne hinta muodostuisi suht samaksi. Holon ongelma on koekuuntelun järjestämisen mahdottomuus :/. Josko black fridayssa tulisi hyviä tarjouksia vastaan.
   
  Tersi tykkää tästä.
 32. Tersi

  Tersi

  Viestejä:
  424
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Sohvamooses: samanlaisia ensitunnelmia oli minullakin Nadista. Yksi vaihtoehto olisi koittaa löytää laite käytettynä, mutta pahimmassa tapauksessa joudut odottelemaan kuukausia, sillä kovin usein ei tätä liiku käytettynä.

  Mutta odotus ainakin omalla osalla palkittiin.
   
 33. Ponsu

  Ponsu

  Viestejä:
  1 421
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
 34. Pekka L

  Pekka L

  Viestejä:
  76
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Suosituksia edullisesta (saako satkulla?) DACista, jolla ajelisin Senkun 598 kuulokkeita ja RCA-ulostulon kautta halpaa kiinalaista Sure vahvaria, jonka perässä vanhat pikkumonitorit.
  Ymmärtääkseni DACien kautta toimii ihan mukisematta windowsin puolella tehdyt softa equttelut, joilla olen noiden pikkukajareiden toistoa muokkaillut korvien mukaiseksi?
   
 35. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mistä linkistä sait päivitettyä usb 2 tilaan, että äänet tulee 192? Latasin tuon linkin kautta win10, mutta edelleen näkyy vain usb audio 1.0. Dacmagic on kuitenkin aivan tuliterä. Pitääkö tuossa lataamisen jälkeen jotain asennuksia vielä tehdä kun Finish tulee ruutuun.
   
 36. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Se USB tila pitää itse laitteesta vaihtaa erikseen, sitten pitäisi tunnistua koneellakin usb2 tilassa.

  Capture2.JPG

  edit..
  manuaalin sivu 22
  https://techsupport.cambridgeaudio....0280711/DacMagic_Plus_User_Manual_English.pdf
   
 37. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @puottis kytkin myös Sennheiser RS175 Dacmagicin taakse toslinkilllä, mutta niihin ei tule ääni. Kun kytken toslinkin suoraan emolevyyn niin ääni tulee.
  Langalliset kuulokkeet kytkettynä edestä päin toimii kuitenkin oikein.
   
 38. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 39. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Pitäisi niiden toimia suoraan kun kytkee sen kuulokkeiden lähettimen DACin taakse digital output liitäntään.


  hmm.. no esim. asettamalla windowsista äänilaitteiden asetuksista sen toistamaan äänet oletuksena vaikka 16bit tai 24bit 192khz.

  Capture3.jpg
   
  Joulukalja tykkää tästä.
 40. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @puottis kiitos avusta. Toimii kuten pitää.
   
  puottis tykkää tästä.
 41. puottis

  puottis

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  hyvähyvä :cigar2:
   
 42. JaSto^

  JaSto^

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mistähän voisi johtua HRT Music Streamer II DAC:ssa vaimentuma 2 kHz kohdalla? Ja tietääkö kukaan mistä tuohon voisi löytää firmwaren, hirestech.com sivuilta ei näköjään enää löydy.

  Kuvassa vihreällä HRT2 ja punaisella Fiio D03K: [​IMG]
   
 43. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 109
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Firma on vielä pystyssä niin kysy supportista:
  Support
   
 44. feuerstrahl

  feuerstrahl

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Onko se 2.0 usbiajuri asennettu ?
   
 45. JaSto^

  JaSto^

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hmm, kiitokset. Siitähän ne .binitkin löytyi yhdessä zipissä. Viikonloppuna onnistuin löytämään ainoastaan yhden tyhjän zipin o_O
   
 46. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 109
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ai siellä oli linkitkin, sivu ei näkynyt kunnolla skiptit pois päältä..
   
 47. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nuo dacmagicin omat jutut asensin, näyttää laiteominaisuuksista nyt olevan uusin versio käytössä.
   
 48. feuerstrahl

  feuerstrahl

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Sait siis muutettua laitteen USB 2.0 moodiin?

  Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
   
 49. feuerstrahl

  feuerstrahl

  Viestejä:
  85
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Laitan vain varalta tämän tänne:

  To install the USB 2.0 driver from our website, you device (DAC) needs to be in USB2.0 mode. This is achieved in different ways for the different products.

  If you have a DacMagic 100; Press & hold the Source button while bringing the unit out of standby . One of the digital input source LEDs will illuminate to indicate the current USB setting: Digital 1 represents USB Audio Class 1.0, likewise Digital 2 is USB Audio Class 2.0.

  If you have a DacMagic Plus; Press in the Filter/ Phase button during power up. One of the digital input source LEDs will illuminate to indicate current USB setting: Digital 1 represents USB Audio Class 1.0, likewise Digital 2 is USB Audio Class 2.0. USB Class is selected by turning the Volume knob, once set simply press the Volume knob and DacMagic Plus will restart in your chosen mode.

  If you have a Stream Magic 6, 851C or 851D; This is changed by adjusting the "USB Mode" in settings menu of the device.


  edit : ai tää olikin jo tuolla ylempänä, hieno homma.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 50. Joulukalja

  Joulukalja Nope t: Sysop Köyhä

  Viestejä:
  170
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuli käyttöjärjestelmän uudelleen asennus koneen päivityksessä ja nyt pitää Dacmagic päivittää uudelleen. Laitoin koneeseen kiinni normaalisti, mutta kone ilmoittaa ohjaimen virhe. Hain Cambridgen omat ajurit ja asensin ne, mutta ei auta. Kokeilin useaan eri usb paikkaan ja käynnistin koneen useasti uudelleen. Laitehallinnassa Dacmagicin kohdalla on vain ohjaimen virhe.

  Mitä teen? Eli vaikka kytkee koneeseen niin asentaa laitteen, mutta se ei lähde toimimaan.
  [​IMG]