Hmm, missähän mun kirvat on, ei ole näkynyt vielä. Normaalisti Oulun korkeudella on jo yöpakkasia ollu niin paljon että kasvu ohi, mutta nyt jatkuu vielä toistaiseksi. Harmi vain että keväällä tuli laiskoteltua, niin että ei taimet ollu isommissa purkeissa ajoissa(taimipurkeissa juuret solmussa) ja se viivästytti kasvukautta turhaan.Alkaa kohta olla kasvukausi ohi. Ainakin henkinen, sen verran on kirvoja että alkaa keittää koko homma...
Yksi hyvä keino vähentää sokerin määrää on myös hyytelösokeri, ei tule niin lirua mutta saa vähennettyä sokerin määrää. Eikä sitäkään tarvitse ihan ohjeen mukaan laittaa.Laitoin aiemmin linkin siihen Marttojen paholaisenhilloon ja edelleenkin väitän että sitä pikkuisen muokkaamalla saa helvetin hyvän makuista tavaraa, ja makeutta joku moitti niin siitä pääsee eroon
sokeria vähentämällä ja itsekin olen käyttänyt maks. puolet siitä hillosokerista mitä siinä oli.