living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 569
Nyt valkosipulikermaperunat onnistuivat täydellisesti, kun esikeitin viipaleet.
Resepti spoilerin takana.
Resepti spoilerin takana.
JUUSTOISET VALKOSIPULIKERMAPERUNAT
Ainekset:
• 650g viipaloituja perunoita
• 1 pieneksi pilkottu sipuli
• 1 kokonainen pieni valkosipuli puristettuna
• 4 dl ruokakermaa
• ½ dl maitoa
• ½ pussia emmentalraastetta (90g)
• ½ pussia sinihomejuustomuruja (75g)
Maustaminen:
• 1-2 tl suolaa
• Viiden pippurin sekoitusta
• Valkopippurijauhetta
Valmistaminen:
1. Keitä vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää viipaleet keitinveteen ja esikeitä niitä noin 7-8 minuutta.
2. Kaada kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita ainekset keskenään.
3. Kaada sekoitetut ainekset vuokaan, laita päälle vähän pippurisekoitusta ja laita vuoan päälle foliota.
4. Kypsennä 180°C asteessa 60 minuuttia ja vielä noin 10 minuuttia ilman foliota, jotta pintaan saadaan vähän väriä.
Ainekset:
• 650g viipaloituja perunoita
• 1 pieneksi pilkottu sipuli
• 1 kokonainen pieni valkosipuli puristettuna
• 4 dl ruokakermaa
• ½ dl maitoa
• ½ pussia emmentalraastetta (90g)
• ½ pussia sinihomejuustomuruja (75g)
Maustaminen:
• 1-2 tl suolaa
• Viiden pippurin sekoitusta
• Valkopippurijauhetta
Valmistaminen:
1. Keitä vesi kattilassa kiehuvaksi, lisää viipaleet keitinveteen ja esikeitä niitä noin 7-8 minuutta.
2. Kaada kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita ainekset keskenään.
3. Kaada sekoitetut ainekset vuokaan, laita päälle vähän pippurisekoitusta ja laita vuoan päälle foliota.
4. Kypsennä 180°C asteessa 60 minuuttia ja vielä noin 10 minuuttia ilman foliota, jotta pintaan saadaan vähän väriä.