Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Jos tekisin ribsejä ilman savustinta niin menisin ennemmin haudutus kuin uunituslinjalle. Etelä-amerikassa hauduttavat ribsejä. Tulee todella mainiota sillä keinoin, tosin eihän ne bbq ribsejä muistuta. Luista ja rasvasta saa irtoamaan todella hyvät maut soosiin mikä syntyy hauduttamisen yhteydessä.

Jos olis ihan pakko tehdä ribsejä uunissa niin tekisin alton brownin opeilla

 
Muutaman kerran tehny. Kaks riviä päällekkäin baby ribsejä. Tiivissä foliokääreessä. 3tuntia 130astetta. Sillon ne on oman makuun hyviä. Luut lähtee irti lihasta työntämällä.
 
Viimeksi muokattu:
Haudutuspadassa oon tehnyt ribsit monta kertaa, mutta pintahan niissä on sen jälkeen kuin keitetyissä. Täytys kokeilla viimeistellä ne airfrayerissa....

Edit typo
 
Haudutuspadassa oon tehnyt ribsit monta kertaa, mutta pintahan niissä on sen jälkeen kuin keitetyissä. Täytys kokeilla viimeistellä ne airfrayerissa....

Edit typo
Meinasin allaolevan kaltaista. Turha uunissa yrittää bbq ribsejä, kun savu puuttuu. Hauduttamalla fiksusti saa parempaa, joskin erilaista. Maut jää soosiin ja liha imee myös soosista makua

1678040699564.jpeg

 

Tekeeköhän tuommosella mitään ??

Tilavuus 5.5l/2.1kg ...
 

Kuten kaikki fryerit kallistuneet ja tuonkin lähdöt liian suolaiset, mutta ehkä jos joskus olisi tuo tyyliin 99€ etc(?)
 
johan on huikeet 5desiä isompi voi hyvää päivää mutta onse kuitenki taidan otella ton ompas halpa kohta lähtee
 
Kuten kaikki fryerit kallistuneet ja tuonkin lähdöt liian suolaiset, mutta ehkä jos joskus olisi tuo tyyliin 99€ etc(?)

Multitronicilla näyttäis olevan sama laite 99€

 
Jos esim tuollaisen Xiaomin uudemman mallin ostaisi niin miten sillä esim kariniemen 700g maustetut siivet kypsentyisi, uunissa pitää pitää 225C noin 30min, onko tälläisellä paljonkin nopeampaa esim tuollaisten kypsentäminen.

Ja miten esim kesällä kun on muutenkin liian kuuma asunnoissa niin kuumentaako air fryer vähemmän asuntoa kuin normaali uuni, vai ihan samalla lailla. Mikrohan toki tuossa suhteessa paras, paistamista/uunittamistahan ei pahimmilla helteillä voikaan kuin yöllä tehdä.
 
Jos esim tuollaisen Xiaomin uudemman mallin ostaisi niin miten sillä esim kariniemen 700g maustetut siivet kypsentyisi, uunissa pitää pitää 225C noin 30min, onko tälläisellä paljonkin nopeampaa esim tuollaisten kypsentäminen.

Ja miten esim kesällä kun on muutenkin liian kuuma asunnoissa niin kuumentaako air fryer vähemmän asuntoa kuin normaali uuni, vai ihan samalla lailla. Mikrohan toki tuossa suhteessa paras, paistamista/uunittamistahan ei pahimmilla helteillä voikaan kuin yöllä tehdä.

Mä teen omalla pönttömallisella princessillä nuo siivet 180 asteessa 11min jonka jälkeen kori pois ja ravistus ja toiset 11min perään. Myöskään esilämmitystä ei tartte eikä tuo tunnu keittiötä lämmittävän ollenkaan.
 
Ja miten esim kesällä kun on muutenkin liian kuuma asunnoissa niin kuumentaako air fryer vähemmän asuntoa kuin normaali uuni, vai ihan samalla lailla. Mikrohan toki tuossa suhteessa paras, paistamista/uunittamistahan ei pahimmilla helteillä voikaan kuin yöllä tehdä.
Ei mielestäni juurikaan kuumenna asuntoa, koska ei tarvitse esilämmittää ja viilenee nopeasti, niin jälkilämpökään ei lämmittä.
 
Jos esim tuollaisen Xiaomin uudemman mallin ostaisi niin miten sillä esim kariniemen 700g maustetut siivet kypsentyisi, uunissa pitää pitää 225C noin 30min, onko tälläisellä paljonkin nopeampaa esim tuollaisten kypsentäminen.

Ja miten esim kesällä kun on muutenkin liian kuuma asunnoissa niin kuumentaako air fryer vähemmän asuntoa kuin normaali uuni, vai ihan samalla lailla. Mikrohan toki tuossa suhteessa paras, paistamista/uunittamistahan ei pahimmilla helteillä voikaan kuin yöllä tehdä.

Riippuu paljon paistettettavien tuotteiden määrästä ja ennen kaikkea laitteesta. Tehokkaalla laitteella ei kypsennys aikaa tarvitse yhtä paljon, kun tehottomammalla laitteella. Itse vedän ninja dualilla 22min kariniemen pakastesiipiä 200c. Sanoisin ettei lämmitä asuntoa yhtään. Ei vaadi mitään esilämmitys vaan jäisenä siivet sisään ja pari kertaa ravistaa paistoin aikana. Toisessa säiliössä valmistuu ranskalaiset 11min ja valmista yhtäaikaan. Vanhalla uunilla ilman kiertoilmaa vaatisi uunin esilämmitystä ja uuni lämmittäisi asuntoa ainakin hieman.
 
Laitoin tuon uudemman Xiaoimin multitronicista tilaukseen. Saas nähdä ymmärränkö laitteesta mitään/osaanko sitten käyttää.
 
Powerilla on kaikki tuotteet -15%, joten olisikohan se nyt sitten VIHDOIN aika hankkia tuo airfryer :)

Onkos tuo PHILIPS HD9280/90 nyt sitten se paras ja järkevin malli?
 
Riippuu tarpeesta. Se oli oma eka eikä sopinut omaan käyttöön.
Miksi ei sopinut tarpeeseen? Hieman paha ennakoida omia käyttötarpeita näin etukäteen, olettaisin sen olevan aika sekalaista mutta kunhan nyt edes siipiä ja ranuja saisi kunnolliseksi niin sekin on jo paljon.
 
Powerilla on kaikki tuotteet -15%, joten olisikohan se nyt sitten VIHDOIN aika hankkia tuo airfryer :)

Onkos tuo PHILIPS HD9280/90 nyt sitten se paras ja järkevin malli?
Meillä on tuo Philips XL malli. Kahden hengen talous ja saa kivasti tehtyä potut ja einespullat kahdelle
Meillä aika paljon tehty erilaisia perunoita ja bataattia tuolla. Samoin kanasta tulee aivan törkeän hyvä tuolla.

Wingsitkin tuli tehtyä tuossa ja onnistuihan ne. Itse pidin kyllä enemmän wingseistä, jotka olen normaalisti tehnyt pallogrillissä.

Ainut miinus tuossa on tuo perhanan hipluu näyttö. Lämmöt ja aika menee kosketuksella ja se ei oo oma lempparijuttu, muuten hyvä vekotin.
 
Miksi ei sopinut tarpeeseen? Hieman paha ennakoida omia käyttötarpeita näin etukäteen, olettaisin sen olevan aika sekalaista mutta kunhan nyt edes siipiä ja ranuja saisi kunnolliseksi niin sekin on jo paljon.

No esim ranskalaisten ja siipien kanssa yhden korin malli ei sovi mitenkään mielestäni, ellei halua tehdä jommat kummat ensin valmiiksi. Siivistä lähtee niin paljon nestettä, että ranskalaiset on sen jälkee märkiä mikäli laittaa yhtäaikaa. Phillips XXL tosin taidetaan myydä sellaista väliseinää.

Ite vaihdoin ninjan dual zoneen jossa kaksi erillistä koria niin saa tehtyä helposti kahta ruokaa samaan aikaan. Tähän ei toki mahdu mitään isompaa vuokaa eikä oikein pienempääkään, jos vaikka makaronilaatikkoa haluaa tehdä.

Tämä on myös hieman hiljaisempi kuin Phillipsin XXL vaikka olisi molemmat pöntöt käytössä. Tästä on myös isompi malli, mutta siitä ei ole kokemusta.

 
Olenko ymmärtänyt oikein, että Philips 9270/70 ja 92809/90 ovat sama malli sillä erolla, että jälkimmäisessä on joitain älyominaisuuksia? Kannattaako ko ominaisuuksista maksaa 40e ekstraa? Yleensähän nuo ovat aika turhia.
 
Olenko ymmärtänyt oikein, että Philips 9270/70 ja 92809/90 ovat sama malli sillä erolla, että jälkimmäisessä on joitain älyominaisuuksia? Kannattaako ko ominaisuuksista maksaa 40e ekstraa? Yleensähän nuo ovat aika turhia.
Jos tekee paljon perunasta (pakaste, raaka), tai kana/kala ni kannattaa. Toimii loistavasti.

ns ranu ohjelmalla menee makkaraperunat, nugetit ranujen joukossa jne suoraan, tai vaikka pakaste pyttipannu. Samoin kanansiipiohjelmalla tulee kaikki kana. Pihvit, ite tehdyt nugetit jne.
Raa’an perunan kanssa se vaihtelee lämpötiloja jne myös kypsennyksen aikana.

Meillä isoin hyöty ollu siitä, että lapset osaa ite tehdä ruokaa sen kanssa kun voi painaa yhtä nappia.
 
Miten noin suurinpiirtein kypsennyksen vaativat pienet bratwurstit, esim Lidlin ne, näissä kypsentyvät, (nonstick)pannullahan se on se kymmenisen minuuttia jos kaikki heittää kerralla paistumaan. Ja sitten miten suomalaistyyppiset valmiit nakit, onko näillä nopeakin homma saada ruskistettua?

Sain juuri sen Xiaomin uudempi mallisen 4L fryemmin, mutta toki en ole sillä vielä mitään. Ja kolmantena tuli mieleen että miten pakaste-kalapuikot, jotka normaalisti kypsentää uunissa, miten näillä?
 
Lyö ne sinne vaan niin kyllä ne 200 asteessa siinä 10min tulee. Kalapuikoissa tietysti riippuu kuinka rapeaksi ne haluaa.
 
Lyö ne sinne vaan niin kyllä ne 200 asteessa siinä 10min tulee. Kalapuikoissa tietysti riippuu kuinka rapeaksi ne haluaa.
Mä oon huomannu että toiset kalapuikot hajoaa ja pehmenee liikaa jos niitä pitää liian kauan. Vähän riippuu merkistä ja laadusta.
 
Nyt ekaa kertaa Kariniemen (crispy) siipiä tuolla uudella Xiaomin fryer pro 4L:lla. Onnistuihan se, tosin muutamia huomioita. Laitoin kaikki pönttöön lisäritilän kanssa, eli sen 700g. Alempana olevat jonkin verran ottivat kiinni ritilään, sinänsä kyllä mahtui kaikki joten kuten.

Valitsin valmiin wings-ohjelman, toki sen double layerin myös valitsin asetuksissa. 20min antoi ohjelmaa, kääntäminen oli "hieman" hankalaa kun ei ole mitään ottimia tms(täytyy ostaa, mielenkiintoista että missään lähikaupassa ei ole...) ja piti myös saada se ritilä ensin sieltä korista nostettua lautaselle että pystyi alemmat kääntää.

Sitten kun valmis niin alemmat oli 10 astetta viileämpiä niin niitä sitten yksinään vielä töhötin 5min 200 astetta manuaalisesti. Kypsäksi kyllä kaikki tuli, mutta en huomannut että olisi ollut eroa uunissa tehtyihin. Suurin ongelma oli kuinka paljon ritilään tarttui kanasta sitkeästi nahkaa yms, sai tosissaan liuottaa ja hinkata että sai puhtaaksi. Toki ritilän ja pohjalevyn saisi laittaa koneeseen mutta en nyt yksin sentään pese.

Tuon Pro 4L kori/kahva-komboa ei saa laittaa koneeseen niin sen sitten lavuaarissa hinkkasin fairyllä, tosin sitten ongelma on ne ilmareiät joista vesi valuu/täytyy olla jokin paikka missä ensin kuivuu että ei valuta vettä kaikkialle.


edit. Se tuli mieleen että jos tekee jotain jota on enemmän, jos se sellaista josta paljon irtoaa rasvaa tms niin onko näillä ok vetää parikin samaa tuotetta/ohjelmaa läpi ilman että välillä totaalisesti puhdistaa, eli että vanhat rasvat ja uutta vielä lisää tulille?
 
Itse en siipien kanssa myöskään huomannut muuta eroa uunissa (ei kiertoilma) tehtyihin kuin sen että eivät ole niin kuivia kuin uunissa tehdyt. Sinänsä mitä kerran on kokeiltu tehdä siipiä niin tykkäsin oikeastaan enemmän uunissa tehdyistä. Tarvii ensi kerralla pitää isommalla lämmöllä ja pidemmän aikaa, josko tulisi parempia.

Sen sijaan ihan kaikki muut kokeillut tuotteet ovat olleet fryerissa valmistettuna paljon parempia kuin uunissa tehtynä, mm. ranskalaiset, kalapuikot, nuggetit, pasteijat jne. Kaiken lisäksi sähköä säästyy kun ei tarvitse esim. 4:n pasteijan takia lämmittää uunia.
 
Nyt ekaa kertaa Kariniemen (crispy) siipiä tuolla uudella Xiaomin fryer pro 4L:lla. Onnistuihan se, tosin muutamia huomioita. Laitoin kaikki pönttöön lisäritilän kanssa, eli sen 700g. Alempana olevat jonkin verran ottivat kiinni ritilään, sinänsä kyllä mahtui kaikki joten kuten.

Valitsin valmiin wings-ohjelman, toki sen double layerin myös valitsin asetuksissa. 20min antoi ohjelmaa, kääntäminen oli "hieman" hankalaa kun ei ole mitään ottimia tms(täytyy ostaa, mielenkiintoista että missään lähikaupassa ei ole...) ja piti myös saada se ritilä ensin sieltä korista nostettua lautaselle että pystyi alemmat kääntää.

Sitten kun valmis niin alemmat oli 10 astetta viileämpiä niin niitä sitten yksinään vielä töhötin 5min 200 astetta manuaalisesti. Kypsäksi kyllä kaikki tuli, mutta en huomannut että olisi ollut eroa uunissa tehtyihin. Suurin ongelma oli kuinka paljon ritilään tarttui kanasta sitkeästi nahkaa yms, sai tosissaan liuottaa ja hinkata että sai puhtaaksi. Toki ritilän ja pohjalevyn saisi laittaa koneeseen mutta en nyt yksin sentään pese.

Tuon Pro 4L kori/kahva-komboa ei saa laittaa koneeseen niin sen sitten lavuaarissa hinkkasin fairyllä, tosin sitten ongelma on ne ilmareiät joista vesi valuu/täytyy olla jokin paikka missä ensin kuivuu että ei valuta vettä kaikkialle.


edit. Se tuli mieleen että jos tekee jotain jota on enemmän, jos se sellaista josta paljon irtoaa rasvaa tms niin onko näillä ok vetää parikin samaa tuotetta/ohjelmaa läpi ilman että välillä totaalisesti puhdistaa, eli että vanhat rasvat ja uutta vielä lisää tulille?

Ite ainakin vedän esim ranskalaisin tai muuta mistä ei iha sikana valu mitään niin uudestaan vaan vanhojen jäänteiden päälle. En sitten tiedä, jos hirveästi rasvaa pohjalla, että alkaako savuttamaan tai vastaavaa käryä. Pahvimmat rasvat kannattaa ainakin kaataa roskikseen ja vaikka pyyhkästä paperilla.
 
Nyt ekaa kertaa Kariniemen (crispy) siipiä tuolla uudella Xiaomin fryer pro 4L:lla. Onnistuihan se, tosin muutamia huomioita. Laitoin kaikki pönttöön lisäritilän kanssa, eli sen 700g. Alempana olevat jonkin verran ottivat kiinni ritilään, sinänsä kyllä mahtui kaikki joten kuten.

Valitsin valmiin wings-ohjelman, toki sen double layerin myös valitsin asetuksissa. 20min antoi ohjelmaa, kääntäminen oli "hieman" hankalaa kun ei ole mitään ottimia tms(täytyy ostaa, mielenkiintoista että missään lähikaupassa ei ole...) ja piti myös saada se ritilä ensin sieltä korista nostettua lautaselle että pystyi alemmat kääntää.

Sitten kun valmis niin alemmat oli 10 astetta viileämpiä niin niitä sitten yksinään vielä töhötin 5min 200 astetta manuaalisesti. Kypsäksi kyllä kaikki tuli, mutta en huomannut että olisi ollut eroa uunissa tehtyihin. Suurin ongelma oli kuinka paljon ritilään tarttui kanasta sitkeästi nahkaa yms, sai tosissaan liuottaa ja hinkata että sai puhtaaksi. Toki ritilän ja pohjalevyn saisi laittaa koneeseen mutta en nyt yksin sentään pese.

Tuon Pro 4L kori/kahva-komboa ei saa laittaa koneeseen niin sen sitten lavuaarissa hinkkasin fairyllä, tosin sitten ongelma on ne ilmareiät joista vesi valuu/täytyy olla jokin paikka missä ensin kuivuu että ei valuta vettä kaikkialle.


edit. Se tuli mieleen että jos tekee jotain jota on enemmän, jos se sellaista josta paljon irtoaa rasvaa tms niin onko näillä ok vetää parikin samaa tuotetta/ohjelmaa läpi ilman että välillä totaalisesti puhdistaa, eli että vanhat rasvat ja uutta vielä lisää tulille?
Vinkkinä sellainen että itellä kanssa ongelmana toi siipien tarttuminen, mutta sitten ostin näitä:
Ja leikkasin semmosen "kaukalon" mihin siivet kippaan. Tarttuu huomattavasti vähemmän ja helpompi putsata. Mutta nää tarttumisongelmat nyt yleensä on vaan marinoiduissa tai crispyissä tai muutenvaan jotenkin "pintakäsitellyissä".
Itelle tosin riittää että kippaa siivet kaukaloon jo heiluttelee tasaisin välein. Proot sitten erikseen.
 
Onko joku tehnyt tällaisia kanapihvejä? Tarvitsee hakea tarkka resepti, tuli twitterissä vastaan

 
  • Tykkää
Reactions: Six
Onko joku tehnyt tällaisia kanapihvejä? Tarvitsee hakea tarkka resepti, tuli twitterissä vastaan


Enemmänkin kyllä nugetteja kuin pihvejä..
Mutta itse käyttäisin ehkä jotain ei niin arvokasta kananosaa, kuten paistia jos se kerran vedetään teharilla sileeks. Mielummin tekee sitten kokolihanugetteja noista fileistä.
 
Nähtävästi on hyvä idea laittaa pala leivinpaperia/reunat aavistuksen ylös taitettuna paistokoriin siipien alle, pysyi masiina täysin puhtaana. Ja kun tutkin netisä niin saa näköjään valmiita kulhomaiseksi taitettua leivinpapereita juuri tätä varten.

Täytyypi ostella joskus kun tulee kaupoissa vastaan, sen verran laiska olen niin säästyy saksimisen/säätämisen vaiva. Niin ja siten weberin non-stick sprayta pitää myös muistaa ostaa, joskus.
 
Nähtävästi on hyvä idea laittaa pala leivinpaperia/reunat aavistuksen ylös taitettuna paistokoriin siipien alle, pysyi masiina täysin puhtaana. Ja kun tutkin netisä niin saa näköjään valmiita kulhomaiseksi taitettua leivinpapereita juuri tätä varten.

Täytyypi ostella joskus kun tulee kaupoissa vastaan, sen verran laiska olen niin säästyy saksimisen/säätämisen vaiva. Niin ja siten weberin non-stick sprayta pitää myös muistaa ostaa, joskus.
Toi vaan syö tehokkaasti sitä airfryerin ideaa..
 
Meinaat ilman kiertoa tms? Vaikea sanoa, eilen tein puolet noista siivistä, ilman paperia ja nyt sitten sen kanssa. En kyllä mitään eroa tuloksessa huomannut.
 
Nojuu, toki se riippuu siitäkin millaisia siipiä tykkää syödä.

Amazonista sai jossain välissä pyöreitä leivinpapereita missä oli reikiä ja käytetään juurikin airfryereissä. Itelläkin on niitä ja silloin tällöin käytän.
 
  • Tykkää
Reactions: Six
Tekeekö näillä edullisemman pään (alle 100e) kapistuksilla yhtään mitään? Itselläni ei näistä ole mitään kokemusta mutta tekisi mieli kokeilla.

Tilavuuden ei varmaan tarvitse mahdottoman suuri olla kun tulee yhden henkilön käyttöön.
 
Tekeekö näillä edullisemman pään (alle 100e) kapistuksilla yhtään mitään? Itselläni ei näistä ole mitään kokemusta mutta tekisi mieli kokeilla.

Tilavuuden ei varmaan tarvitse mahdottoman suuri olla kun tulee yhden henkilön käyttöön.
No, tilavuus noissa on yleensä hillomunkin verran eli hyvä jos puoli pussia ranskalaisia sinne mahtuu.
 
No, tilavuus noissa on yleensä hillomunkin verran eli hyvä jos puoli pussia ranskalaisia sinne mahtuu.
Katselin tälläistä

Eli tuo 3.5l on aivan liian vähän ellei halua tehdä ruokaa kahteen kertaan?
 
Katselin tälläistä

Eli tuo 3.5l on aivan liian vähän ellei halua tehdä ruokaa kahteen kertaan?
No on tossa ihan jees, mutta toisaalta tossa ei ole kun 1500w kun vastaavassa Philipsissä on 2200w.. eli voi olla että itse valmistaminen on hitaampaa ja nihkeämpää.
Mutta kokemusta ei ole kuin tosta Philipsin XXL mallista.
 
Tuollaisen saa satasella ja tilavuutta 6,5 litraa:


Itselläni on tuo ja tyytyväinen olen ollut laitteen kokoon ja tehoon. Kokonainen kana mahtuu justiinsa tuohon, niinkuin esittelyssäkin luvataan.
Tosin tuo on ensimmäinen fryeri mulla, eli ei ole muista kokemusta olisiko ne sitten kuinka paljon parempia kuin tuo Nedis.
 
Oma Emerio kärventyi viikonloppuna, joten uutta purkkia pitäisi katsoa. Oliskohan se uunimallinen oikeesti jees vai pitäisikö suosiolla tsekkailla joku Philips?
 
Oma Emerio kärventyi viikonloppuna, joten uutta purkkia pitäisi katsoa. Oliskohan se uunimallinen oikeesti jees vai pitäisikö suosiolla tsekkailla joku Philips?
Citymarketissa näkyi Electrolux E6AF1-6ST Airfryer 159e, itsellä tuosta pienemmän tilavuuden 3,5l ja tyytyväinen. Isomman ostaisin nyt jos uutta olisin ostamassa. Citymarketin tarjous isompi 5,4l
 
  • Tykkää
Reactions: jkm
Olin alkuun vähän skeptinen noihin leivinpapereihin näihin airfryereihin, mutta ihan hyvä keksintö lopulta, vähentää huomattavasti puhdistustarvetta kun mämmit ei pala kiinni ritilään ja pohjalle (vaikka ns. nonstick ovatkin).
 
Vanha halpis Emerio pöhöttimestä tuli toiminta savut pihalle, joten uutta laitetta voisi ostella.

Vähän katellut noita miniuuni/airfryereita, mutta onko ne sitten oikeasti niin toimivia, en oikein tiedä.

Vai oisko se Philipsin XXL sitten se seuraava ostos, jos ei ole väliä maksaako se laite 100, vai 400 euroa? Onko se markkinajohtajana oikeasti sitten se paras vaihtoehto?
 
Miten tuollaiset esim kabanossin tyyliset makkarat, mikä lämpö/aika (jos vaikka pari kolme laittaa)? Itse siis käyttäisin Xiaomi Smart Fryer prota joka on.
 
Vanha halpis Emerio pöhöttimestä tuli toiminta savut pihalle, joten uutta laitetta voisi ostella.

Vähän katellut noita miniuuni/airfryereita, mutta onko ne sitten oikeasti niin toimivia, en oikein tiedä.

Vai oisko se Philipsin XXL sitten se seuraava ostos, jos ei ole väliä maksaako se laite 100, vai 400 euroa? Onko se markkinajohtajana oikeasti sitten se paras vaihtoehto?
Oma valinta osui https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuotehaku?haku=air fryer&tuote=philips-essential-hd927070-airfryer-xl-8710103972105. Hiljainen ja helppokäyttöinen, eikä piippauksetkaan ole kovin kovat. En tiedä mistä tuo XL nyt on haettu, mutta mahtuu mikropizza sisälle. Niin ja lämmittää tasaisemmin kuin oma entinen Emerio.

EDIT: siis, että en ainakaan yhtään tuota pienempää ostais. Itseasiassa Emeriossa oli paistotilaa tosi hyvin, mutta se tuli sitten ilmankierron kustannuksella.
 
Viimeksi muokattu:
Vanha halpis Emerio pöhöttimestä tuli toiminta savut pihalle, joten uutta laitetta voisi ostella.

Vähän katellut noita miniuuni/airfryereita, mutta onko ne sitten oikeasti niin toimivia, en oikein tiedä.

Vai oisko se Philipsin XXL sitten se seuraava ostos, jos ei ole väliä maksaako se laite 100, vai 400 euroa? Onko se markkinajohtajana oikeasti sitten se paras vaihtoehto?
Gigantissa Avance XXL nyt tarjouksessa, joten tartuin siihen. Eiköhän tuolla taas pöhöttele menemään. Ei paha hinta ole tuo 199,95e :hmm:
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 489
Viestejä
4 553 870
Jäsenet
74 993
Uusin jäsen
hollow

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom