Nyt ekaa kertaa Kariniemen (crispy) siipiä tuolla uudella Xiaomin fryer pro 4L:lla. Onnistuihan se, tosin muutamia huomioita. Laitoin kaikki pönttöön lisäritilän kanssa, eli sen 700g. Alempana olevat jonkin verran ottivat kiinni ritilään, sinänsä kyllä mahtui kaikki joten kuten.
Valitsin valmiin wings-ohjelman, toki sen double layerin myös valitsin asetuksissa. 20min antoi ohjelmaa, kääntäminen oli "hieman" hankalaa kun ei ole mitään ottimia tms(täytyy ostaa, mielenkiintoista että missään lähikaupassa ei ole...) ja piti myös saada se ritilä ensin sieltä korista nostettua lautaselle että pystyi alemmat kääntää.
Sitten kun valmis niin alemmat oli 10 astetta viileämpiä niin niitä sitten yksinään vielä töhötin 5min 200 astetta manuaalisesti. Kypsäksi kyllä kaikki tuli, mutta en huomannut että olisi ollut eroa uunissa tehtyihin. Suurin ongelma oli kuinka paljon ritilään tarttui kanasta sitkeästi nahkaa yms, sai tosissaan liuottaa ja hinkata että sai puhtaaksi. Toki ritilän ja pohjalevyn saisi laittaa koneeseen mutta en nyt yksin sentään pese.
Tuon Pro 4L kori/kahva-komboa ei saa laittaa koneeseen niin sen sitten lavuaarissa hinkkasin fairyllä, tosin sitten ongelma on ne ilmareiät joista vesi valuu/täytyy olla jokin paikka missä ensin kuivuu että ei valuta vettä kaikkialle.
edit. Se tuli mieleen että jos tekee jotain jota on enemmän, jos se sellaista josta paljon irtoaa rasvaa tms niin onko näillä ok vetää parikin samaa tuotetta/ohjelmaa läpi ilman että välillä totaalisesti puhdistaa, eli että vanhat rasvat ja uutta vielä lisää tulille?