Itsekkin käytän periteistä uunia lähinnä pizzakiven kanssa. Airfryerissä on myös hyvä tuo lämpimänä pito toiminto, jos ei vaikka joku kastike, tai muu ruoka kerkeäkkään ihan samaan tahtiin valmistumaan, niin laite pitää sitten lämpimänä, mutta ei kypsennä enää lisää. Toki rapeus kärsii vähän, jos pitkään joutuu lämpimänä pitämään.
Viimeksi kun tein riisiä, kanaa ja kastiketta, niin riisinkeitin oli ensin valmiina, siinäkin lämpimänä pito, sitten valmistui kanat airfryerissä ja kastike viimeisenä. Lautaselle sai kaikki sopivan lämpimänä.
Viimeksi kun tein riisiä, kanaa ja kastiketta, niin riisinkeitin oli ensin valmiina, siinäkin lämpimänä pito, sitten valmistui kanat airfryerissä ja kastike viimeisenä. Lautaselle sai kaikki sopivan lämpimänä.