Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
Muistuttaisin että itse sekä Princessin lasiovellisen ja Philipsin XXL:n omistaneena niin jälkimmäisen uunitusjälki on paljon paljon parempi.
Lasiluukussa on toki etunsa, mutta jos puhutaan laitteen pääasiallisen käyttöfunktion heikkoiudesta vs. toinen laite, ni välillä omalta kokemuspohjalta tätä lievää luukkufanaattisuutta on vaikea ymmärtää.
Mutta preferenssissä kullakin, ei siinä.
 
Muistuttaisin että itse sekä Princessin lasiovellisen ja Philipsin XXL:n omistaneena niin jälkimmäisen uunitusjälki on paljon paljon parempi.
Lasiluukussa on toki etunsa, mutta jos puhutaan laitteen pääasiallisen käyttöfunktion heikkoiudesta vs. toinen laite, ni välillä omalta kokemuspohjalta tätä lievää luukkufanaattisuutta on vaikea ymmärtää.
Mutta preferenssissä kullakin, ei siinä.
No miten tuollaiseen pyöreään koriin saa mahtumaan esim. Pyreksin neliön muotoisia uunivuokia?

Tulee väistämättä mieleen se kun mies oli työnhaussa ja hänelle annettii palikkatesti eteen ja se neliön muotoinen pala ei mennyt pyöreätä reiästä läpi kuin voimalla.
 
No miten tuollaiseen pyöreään koriin saa mahtumaan esim. Pyreksin neliön muotoisia uunivuokia?

Esim. Philipsin laitteisiin on myytävillä Philipsin omia vuokia, joka istuu koriin just eikä melkein.

Sitäpaitsi XXL mallin kori on 22cm x 22cm, joten tuollainen pyrexi menee heittämällä siihen.

Edit. XXL ei ole siis pyöreä, vaan enemmänkin suorakulmainen jossa on pyöristetyt kulmat.

edit 2. Tietysti jos pitää useampi saada kerralla mahtumaan, niin eihän ne sitten mahdu. Tia en tiedä saisiko semmosella korotushäkillä, että mahtuisiko kahteen kerrokseen.

XXL onkin tietysti aika iso. Edellisessä halppis airfryerissä, ei olisi mahtunut varmaan tuollainen pyrex.
 
Viimeksi muokattu:
No miten tuollaiseen pyöreään koriin saa mahtumaan esim. Pyreksin neliön muotoisia uunivuokia?

Tulee väistämättä mieleen se kun mies oli työnhaussa ja hänelle annettii palikkatesti eteen ja se neliön muotoinen pala ei mennyt pyöreätä reiästä läpi kuin voimalla.
Emmä tiedä oliks tää jonkin oudon tason sarkasmia, mutta enpä oo joutunut kertaakaan ruuanlaitossa miettimään tuollaista ongelmaa.
Varmaan lähtökohtaisesti laitteissa käytetään/niitä varustetaan niihin sopivilla tarvikkeilla. Princess vetää varmaan marginaalisesti isompia vuokia itseensä, jos sen perusteella jotain paremmuutta haluaa mitata - itse en ole asiaa joutunut kertaakaan miettimään. Vastavuoroisesti Princess ei pääse Philipsin paistojälkeen mitenkään. Mikä sitten kellekin merkkaa.
 
Pääasia, että satisfryrilla tulee parempaa ruokaa oli laite mikä tahansa :thumbsup:

Tulee käytettyä normiuunia enää pizzakiven lämmittämiseen ja airi on myös korvannut 80% paisinpannun käyttämisen.

Tästä olla varmaan samaa mieltä?

@apek
 
Itsekkin käytän periteistä uunia lähinnä pizzakiven kanssa. Airfryerissä on myös hyvä tuo lämpimänä pito toiminto, jos ei vaikka joku kastike, tai muu ruoka kerkeäkkään ihan samaan tahtiin valmistumaan, niin laite pitää sitten lämpimänä, mutta ei kypsennä enää lisää. Toki rapeus kärsii vähän, jos pitkään joutuu lämpimänä pitämään.

Viimeksi kun tein riisiä, kanaa ja kastiketta, niin riisinkeitin oli ensin valmiina, siinäkin lämpimänä pito, sitten valmistui kanat airfryerissä ja kastike viimeisenä. Lautaselle sai kaikki sopivan lämpimänä.
 
Itsekkin käytän periteistä uunia lähinnä pizzakiven kanssa. Airfryerissä on myös hyvä tuo lämpimänä pito toiminto, jos ei vaikka joku kastike, tai muu ruoka kerkeäkkään ihan samaan tahtiin valmistumaan, niin laite pitää sitten lämpimänä, mutta ei kypsennä enää lisää. Toki rapeus kärsii vähän, jos pitkään joutuu lämpimänä pitämään.

Viimeksi kun tein riisiä, kanaa ja kastiketta, niin riisinkeitin oli ensin valmiina, siinäkin lämpimänä pito, sitten valmistui kanat airfryerissä ja kastike viimeisenä. Lautaselle sai kaikki sopivan lämpimänä.
Kohta tytär tekee lettuja paistinpannulla ja on kaikista helpointa sulattaa voitakin airissa 130 astetta ja 3 minuuttia.

Toki voi tehdä myös mikrossa, mutta näin airfryer "fanina" koitan valmistaa sillä kaiken mitä vaan voi :)

Illaksi pitää ennen grillaamista laittaa vielä kananmunat pöhisemään ja tehdä munavoita.
 
Mitens nämä pakastetut kalapalat frierissa? Yms vastaavat
7310500177007
 
Airfryer on paneroiduille pakasteille ehkä paras lämmitystapa. Lämpeää läpi asti eikä pala miltään pinnalta. Noin isoa voi joutua kääntämään välissä.
 
Lähinnä että lämpö/aika tuollaisille. Kun ei mitään hajua, ja sitten menee roskiin jos ei onnistukaan.
 
Lähinnä että lämpö/aika tuollaisille. Kun ei mitään hajua, ja sitten menee roskiin jos ei onnistukaan.
Helppo kokeilla mitä vaan 190C ja kurkistaa 5min välein. Paljon vaikeampi polttaa pilalle kuin uunissa tai pannulla. Nugetit ja puikot tulee ~10min joten nuo isommat ehkä 15min.
 
Pitäis päivittää airfryer vähän pienempään kun prego merkkinen on järkäle, on niin vähän tilaa keittiössä meillä että tarvitsemme pienemmän airfryerin.. :smoke:
 
Nyt menee kyllä sormi suuhun kun esim. Philipsin malleja katsellessa hintaluokka on noin satasen päältä puoleen tonniin asti ja on HD-sitä ja tätä sarjaa / XL/XXL mallia olemassa. Onko näissä keskenään muuta eroa juurikaan kuin litratilavuus ja wattiteho? :rolleyes:
 
Nyt menee kyllä sormi suuhun kun esim. Philipsin malleja katsellessa hintaluokka on noin satasen päältä puoleen tonniin asti ja on HD-sitä ja tätä sarjaa / XL/XXL mallia olemassa. Onko näissä keskenään muuta eroa juurikaan kuin litratilavuus ja wattiteho? :rolleyes:
Uusissa malleissa on wifi, muuten mallisto menee kokoluokan mukaan.
XL malli on mallinumeroltaan HD9270 ja sen wifi-versio on HD9280.
Sama nimi logiikka XXL mallissa jne.

 
Kolme vuotta ollut tämä laitos ja en vaihtaisi pois :thumbsup:

Tuollainen lähti tänään amazonin warehouse deal päiviltä tilaukseen.
Like new - kuntoluokituksella hintaa jäi 80€

Kiitos resepteistä. Kiertoilmauunittelu on tässä huushollissa uusi asia ja noilla pääsee mukavasti alkuun :tup:
 
Oletteko käyttäneet suojapapereita airfryerinne kanssa? Helpottaisi käyttöä, kun laite pysyisi puhtaampana eikä vaatisi isompaa pesua aina käytön jälkeen. Mietin, että tuollainen suojapaperi siellä välissä vaikuttaisi negatiivisesti laitteen toimintaan, kun se tulee siihen ilmankierron väliin :hmm:
 
Oletteko käyttäneet suojapapereita airfryerinne kanssa? Helpottaisi käyttöä, kun laite pysyisi puhtaampana eikä vaatisi isompaa pesua aina käytön jälkeen. Mietin, että tuollainen suojapaperi siellä välissä vaikuttaisi negatiivisesti laitteen toimintaan, kun se tulee siihen ilmankierron väliin :hmm:
Alumiinifoliota olen joskus laittanut korin pohjalle puhdistamistarvetta vähentämään, mutta ei se kyllä laitteen toimintaa / kypsennyksen lopputulosta ainakaan paranna. Parempi vaihtoehto on sellainen teflonista tms kuumankestävästä polymeeristä tehty verkko, josta leikataan sopivan kokoinen ja "nostokorvakkeilla" varustettu palanen korin pohjalle.

Siis joku tuollainen
 
Oletteko käyttäneet suojapapereita airfryerinne kanssa? Helpottaisi käyttöä, kun laite pysyisi puhtaampana eikä vaatisi isompaa pesua aina käytön jälkeen. Mietin, että tuollainen suojapaperi siellä välissä vaikuttaisi negatiivisesti laitteen toimintaan, kun se tulee siihen ilmankierron väliin :hmm:
Itse ajattelen niin, etten halua minkään häiritsevän ilmankiertoa. Ei papereita eikä folioita. Pytty pestään koneessa n. kerran viikossa. Kypsennettäviä juttuja en yleensä kääntele kypsennyksen aikana, enkä ole huomannut, että kypsyydet tai paistopinnat olisi epätasaiset.
 
Oletteko käyttäneet suojapapereita airfryerinne kanssa? Helpottaisi käyttöä, kun laite pysyisi puhtaampana eikä vaatisi isompaa pesua aina käytön jälkeen. Mietin, että tuollainen suojapaperi siellä välissä vaikuttaisi negatiivisesti laitteen toimintaan, kun se tulee siihen ilmankierron väliin :hmm:
Kyllä ilmafriiteille sellaisia myydäänkin, testata voi vaikka leikkaamalla saksilla sopivaksi. Samaten pientä uunivuokaa olen käytellyt, hyviä lopputuloksia ollut.
1694249611728.png
 
Itse ajattelen niin, etten halua minkään häiritsevän ilmankiertoa. Ei papereita eikä folioita. Pytty pestään koneessa n. kerran viikossa. Kypsennettäviä juttuja en yleensä kääntele kypsennyksen aikana, enkä ole huomannut, että kypsyydet tai paistopinnat olisi epätasaiset.
Höpöhöpö.

Airissa voi käyttää foliota ja leivinpaperia niin paljon kuin huvittaa.

Naurattaa tuo vanha paatunut ajatus, että en käännä, ravista tai käytä alla tai päällä mitään foliota tai leivinpaperia.

Airfryer on kuitenkin minikokoinen versio perinteisestä kiertoilmauunista.

Jos teet esim. kinkkukiusausta, haluatko että pinta palaa heti korpuksi, vai olisiko hyvä käyttää kypsennyksen alussa vuoan päällä foliota ja ottaa vasta viimeisen 10 minuutin aikana väriä pintaan?

Tässäkin tapauksessa käytin grillimattoa, ettei kasslerpihvien neste ja mausteet tipu ritiläpelliltä pois.

Jäi muuten liha pehmeäksi ja mureaksi ja tuota pihveistä irronnut nestettä mausteineen oli kiva kaataa kypsennyksen jälkeen pihvien päälle.

DSC06495.JPG
 
Nää on kyllä osoittautuneet parhaiks ranuiks Oolannin kanssa fryerissä tehdyiks.
1694277305065.png


Se on jännä miten ranujakin on erilaisia. Vastaavat McCainin Golden longsit on samannäköisiä mutta nahistuu TODELLA nopeasti kypsennyksen jälkeen. Melkein samantien kun myllyn sammuttaa ja kasaa ruuat lautaselle niin ranut on jo nahkeita eikä rapeita. Noi Avikot säilyy kauan rapeina ja lämpiminä kun ottaa pois masiinasta.
 
Oletteko käyttäneet suojapapereita airfryerinne kanssa? Helpottaisi käyttöä, kun laite pysyisi puhtaampana eikä vaatisi isompaa pesua aina käytön jälkeen. Mietin, että tuollainen suojapaperi siellä välissä vaikuttaisi negatiivisesti laitteen toimintaan, kun se tulee siihen ilmankierron väliin :hmm:
En käytä suojapaperia. Huuhtelee/Pesee käsin heti kokkailun jälkeen niin ei kerkeä lika tarttua. Aika monet jutut maustan vasta lautasella niin sotkee vähemmän.

Kuvan reikäpapereita mulla on jemmassa. Hyöty niin marginaalinen ettei tule käytettyä. (kuva ei oma). Paperia tulee käytettyä vain, jos on riski pinttyvästä supersotkusta.

img_3756-768x1024.jpg
 
Nää on kyllä osoittautuneet parhaiks ranuiks Oolannin kanssa fryerissä tehdyiks.
1694277305065.png


Se on jännä miten ranujakin on erilaisia. Vastaavat McCainin Golden longsit on samannäköisiä mutta nahistuu TODELLA nopeasti kypsennyksen jälkeen. Melkein samantien kun myllyn sammuttaa ja kasaa ruuat lautaselle niin ranut on jo nahkeita eikä rapeita. Noi Avikot säilyy kauan rapeina ja lämpiminä kun ottaa pois masiinasta.

Mistä näitä saa ostettua? S-market näyttää vain noutolokeroa ja Keskolla 2.5kg tukkupakkaus?
 
Höpöhöpö.

Airissa voi käyttää foliota ja leivinpaperia niin paljon kuin huvittaa.

Naurattaa tuo vanha paatunut ajatus, että en käännä, ravista tai käytä alla tai päällä mitään foliota tai leivinpaperia.

Airfryer on kuitenkin minikokoinen versio perinteisestä kiertoilmauunista.

Jos teet esim. kinkkukiusausta, haluatko että pinta palaa heti korpuksi, vai olisiko hyvä käyttää kypsennyksen alussa vuoan päällä foliota ja ottaa vasta viimeisen 10 minuutin aikana väriä pintaan?

Tässäkin tapauksessa käytin grillimattoa, ettei kasslerpihvien neste ja mausteet tipu ritiläpelliltä pois.

Jäi muuten liha pehmeäksi ja mureaksi ja tuota pihveistä irronnut nestettä mausteineen oli kiva kaataa kypsennyksen jälkeen pihvien päälle.

DSC06495.JPG
Joo varmasti voi käyttää. Itse en ole vielä ollut tilanteessa, jossa sitä olisin kaivannut. Tosin ei tuo fraijeri vielä ole kauan ollut. Voi vielä tulla tilanne, että tarvitsee jotain paperia tai foliota käyttää. Aika näyttää. Alkuun tuli ranskiksia ravisteltua välillä, mutta joskus jäi ravistelematta ja huomasin, ettei niistä sen huonompia tullut, kun tulee tehtyä pieniä annoksia. Kinkkukiusausta on tarkoitus kokeilla tehdä ja tuossa mun vuokassa, joka tuohon vehkeeseen mahtuu, olisi kansi, mutta onko se sitten parempi jotain foliota laittaa peitteeksi. Possun niskakaan ei kuivunut ja oli meheveä, vaikka osa läskistä suli pannun pohjalle. Kai siinä olisi enemmän kokkauksen meininkiä kun laittelis papereita ja folioita astiaan ja pyörittelis ruokia alituiseen.
 
Ne leivinpaperit on lähinnä sitä varten, kun paistaa jotain oikein tahmean kastikkeista. Kuivat ranskikset ja sormisyötävät nugetit on parempi paistaa ilman, koska paperia vasten kerää kosteutta. Silikonivuoat sitten jos oikeasti haluaa kiusauksia yms. tehdä, koska leivinpaperit on lerppuja vaikka kuvissa näyttäisi tukevilta.

Kääntely/ravistelu riippuu määrästä. Yksi annos menee kerta paistolla, jos on vähänkin enemmän limittäin niin sekoittelu kannattaa, muttei todellakaan välttämätöntä.
 
Possun kassleria ja perunoita kermakastikkeessa :p
POSSUA JA PERUNOITA KERMAKASTIKKEESSA

Ainekset:
• Porsaan kassleria
• Perunoita
• 1 pieneksi pilkottua sipulia
• Ruokaöljyä
• 2 dl kermaa
• Reilu desi kylmää vettä
• 1 rkl vehnäjauhoja

Mausteet:
• Viiden pippurin maustetta
• Valkopippuria
• Suolaa

Valmistaminen:
1. Leikkaa kasslerista sopivan kokoisia paloja.
2. Pese, kuori ja pilko perunat pienehköiksi kuutioksi.
3. Laita lihat, perunat, sipulit sekä mausteet vuokaan ja lorauta päälle ruokaöljyä ja sekoita kaikki keskenään.
4. Kypsennä 180°C asteessa 25 minuuttia ja muista sekoittaa monta kertaa kypsennyksen aikana, että kaikki ainekset kypsyvät tasaisesti ja lisää kypsennysaikaa tarvittaessa.
5. Kun lihat ja perunat ovat kypsyneet, sekoita kylmässä vedessä vehnäjauhot ja kaada ne kerman kanssa vuokaan, niin että pinta melkein peittyy.
6. Jatka kypsentämistä 180°C asteessa ja sekoitele välillä.
7. Ruoka on valmista, kun kerma sekä jauhot ovat suurustuneet kastikkeeksi.

Näillä aineksien määrillä kermakastike suurustui valmiiksi 18 minuutissa ja nopeammin jos käyttää enemmän vehnäjauhoja.

Mainitsin monta kertaa sanan "sekoita", mutta se on tärkeää ruoan kypsymisen sekä ja kermakastikkeen muodostumisen kannalta

Jos haluaa verisuonet tukkoon, ruokaan voi lisätä vielä pekonia.

Princess 182065 (1500W)

DSC06597.JPG DSC06595.JPG DSC06592.JPG
 
Viimeksi muokattu:
Mikähän olisi kompaktein airfryer mihin mahtuu nätisti 750 grammaa kanansiipiä paistumaan ilman että tarvitsee laittaa päällekkäin? Minulla on nyt tämmöinen Ströme Compact Air Fryer -airfryer, musta 89,00 ja noin 5 siipeä jää mahtumatta nyt. Joskus olen kokeillut päällekkäin niitä osittain latoa mutta kärsii kyllä lopputulos pahasti.
 
Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu tässä OBH Nordica Easy Fry XXL airfryerissa kun pohjaritilässä on niin isot raot että sen läpi menee vähänkin pienemmät ruoat. Kaiken kruunaa se että tuota ritilää ei saa millään irti kuumana eli pitää odottaa että kori jäähtyy tai sitten yrittää ravistella nuo pois tuolta.

PS. Nuo hieman ylempänä mainitut ranet on varmaan parhaita pakasteranskalaisia mitä olen syönyt.
IMG20230928193731.jpg
 
Mielenkiintoinen suunnitteluratkaisu tässä OBH Nordica Easy Fry XXL airfryerissa kun pohjaritilässä on niin isot raot että sen läpi menee vähänkin pienemmät ruoat. Kaiken kruunaa se että tuota ritilää ei saa millään irti kuumana eli pitää odottaa että kori jäähtyy tai sitten yrittää ravistella nuo pois tuolta.

PS. Nuo hieman ylempänä mainitut ranet on varmaan parhaita pakasteranskalaisia mitä olen syönyt.
IMG20230928193731.jpg
Samaa mieltä, ainoa ominaisuus mikä tässä vekottimessa hiertää, muuten on kyllä ollut hyvä verrattuna aiempaan Prinsessan uunimalliseen.
 
En ole ikinä käyttänyt airfryeriä, mutta uunia on tullut viime aikoina käytettyä paljon kaiken pienen hilppeen lämmittämiseen niin tuli mieleen että pitäisikö hommata tällainen testiin. Näitäkin on miljoona erilaista niin ei mitään hajua mistä tunnistaa hyvän laitteen. Onko näissä aina irroitettavat kipot ja korit jotka saa pesukoneeseen helposti? Koreissa on varmaan joku ajan myötä tuhoutuva nonstick-pinnoite?

Veikkaisin että arvostaisin helppoa puhdistettavuutta. Eri ohjelmia tuskin kaipaan hirveästi. Kapasiteettia ei tarvitse paljoa, tulee käyttöön kahden hengen talouteen. Suurin annos mitä tulisi varmaan tehtyä on joku vajaa kilo wingsejä kerralla jonka pitää onnistua. Budjetti 100e tai hitusen yli.

Onko näistä kokemuksia? Kumpi olisi parempi?


Giganttiin olisi lahjakortti mikä pitäisi saada käytettyä, niin tuo philips (tai joku muu sieltä) houkuttelisi hieman enemmän.
 
Itse tilasin Aliexpressistä tälläisen silikonisen maton joka toivottavasti auttaa siihen että jotkut ruoat ei tarraa niin pahasti koriin. Tänäänkin piti vielä kynsillä raaputtaa siipien jäämiä irti kun ei muuten lähtenyt vaikka kuinka liotti ja hinkkasi tiskiharjalla.


Nämä voi olla ihan hyviäkin, mutta itse olen sen verran varovainen että en kyllä ruuan kanssa kosketuksiin tulevaa tavaraa mistään Aliexpressistä tilaa, kuten en myöskään sähkölaitteita sieltä tilaisi.

Tällä tarkoitan sitä että noissa kiinapaskoissa voi olla mitä tahansa halpis muovia/silikoonia ja niistä voi siis käytössä liueta ruokiin mitä vaan myrkkyjä ja kemikaaleja, kun siis länsimaissa normaalisti vaaditaan muovi/silikoni tuotteilta jotain "food grade" luokitusta tms... Ja noita sentään tulli meillä kuin maailmallakin Euroopassa ja USA:ssa myytävissä tuotteissa sentään valvoo jotenkin pistokokein ja laboratorio testein.
 
Nämä voi olla ihan hyviäkin, mutta itse olen sen verran varovainen että en kyllä ruuan kanssa kosketuksiin tulevaa tavaraa mistään Aliexpressistä tilaa, kuten en myöskään sähkölaitteita sieltä tilaisi.

Tällä tarkoitan sitä että noissa kiinapaskoissa voi olla mitä tahansa halpis muovia/silikoonia ja niistä voi siis käytössä liueta ruokiin mitä vaan myrkkyjä ja kemikaaleja, kun siis länsimaissa normaalisti vaaditaan muovi/silikoni tuotteilta jotain "food grade" luokitusta tms... Ja noita sentään tulli meillä kuin maailmallakin Euroopassa ja USA:ssa myytävissä tuotteissa sentään valvoo jotenkin pistokokein ja laboratorio testein.
Mietin samaa mutta sitten tulin siihen lopputulokseen että erittäin todennäköisesti nämä kaikki on valmistettu ihan samassa tehtaassa ja Euroopasta tilatessa ei kuin menetä enemmän euroja. Tämä pätee käytännössä kaikkiin näihin Euroopassa myytäviin silikonitarvikkeisiin mitä olen itse tarkistanut.

Kuten esim tämä silikonivuoka Kiinasta


Sama vuoka Saksan Amazonissa ja Gigantin Marketplacessa


 
Ei toimi mikron korvikkeena, ei käytä mikro-aaltoja. Pari senttia kapeampi tuo verkkiksen ei muuta eroa.
 
Ei toimi mikron korvikkeena, ei käytä mikro-aaltoja. Pari senttia kapeampi tuo verkkiksen ei muuta eroa.
Huono kysymyksen muotoilu, tarkoitin että toimiiko sillä tavalla mikron korvikkeena että voi lämmittää myös "edellisen päivän ruokia" mikron tapaan. Aivan sama millä taikapölyllä se lämmittää :D.
 
Huono kysymyksen muotoilu, tarkoitin että toimiiko sillä tavalla mikron korvikkeena että voi lämmittää myös "edellisen päivän ruokia" mikron tapaan. Aivan sama millä taikapölyllä se lämmittää :D.

Voi lämmittää jämiä millä tahansa airfryerilla. Uunimallisissa tosin mahtuu vähän isommassa astiassa. Muistaa vaan tarkistaa, että astia on uunin kestävä, mitä varmaan kaikki lautaset on. Muovirasiassa en lämmittäisi jämiä niinku mikrossa voi.
 
Joku soppa ei kyllä varmaan ole paras mahdollinen ruoka fryerissä lämmitettäväks..
Ja toki muoviastioita ei juuri kannata käyttää jos ei käytä normaalissa uunissakaan.
 
Ainakin kun Verkkokaupassa noita speksejä vertaa niin 183032 on kaksi litraa isompi kuin 182065, ajastintoiminto on 183032 mallissa 60 minuuttia ja 182065 mallissa 90 minuuttia, ja 183032 mallin kuvauksessa ei ole mainittu kuivaustoimintoa. 183032 on aavistuksen isompi ulkomitoiltaan. Ja ulkonäöltä eroavat hieman myös.
Nämä vertailut perustuvat siis vain Verkkokaupan tuotesivuihin, valmistajan omilta sivuilta varmaan löytää paremmin tietoa.
 
Huono kysymyksen muotoilu, tarkoitin että toimiiko sillä tavalla mikron korvikkeena että voi lämmittää myös "edellisen päivän ruokia" mikron tapaan. Aivan sama millä taikapölyllä se lämmittää :D.
Mikro on kätevämpi lämmityshommiin poislukien ne harvat ruuat missä mikro jättää lopputuloksen nahkeaksi. Tyyliin mieluummin lämmitän pitsapalan airfryer:ssa kuin mikrossa. Airfryer sen verran nopea&kätevä, että monet asiat ennemmin tekee tuoreeltaan annoskokoon kuin edellisen päivän ruokaa lämmitettynä.

Viime aikoina kovasti innostunut uuniperuna/uunibataateista. Superhelppo ja maistuva lopputulos. Oletettavasti myös terveellinen, kun karsinogeenit jää kuoriin mitä ei tule syötyä. Pesee bataatit, haarukalla muutama reikä, öljyä hieman pintaan. 190C about 50minuuttia. Kannattaa valita ohuempia ja samankokoisia bataatteja. Kypsymisaika muuttuu bataattien koon ja muodon mukaan. Kypsyys jossain määrin oman maun mukaan. Pidemmällä valmistusajalla muuttuu enempi sosemaiseksi bataatti.

Tyyliin näin:
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 419
Viestejä
4 550 705
Jäsenet
74 984
Uusin jäsen
Tere

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom