Mitä olivat lämpö ja aika? Mikä pöhötin sulla on? Näyttää hyvältä. Ulkofile kuivahtaa helposti.Tänään possun ulkkaria kokonaisena airissa paistettuna ja sen jälkeen laitoin juustoiset kermaperunat pöhisemään.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mitä olivat lämpö ja aika? Mikä pöhötin sulla on? Näyttää hyvältä. Ulkofile kuivahtaa helposti.Tänään possun ulkkaria kokonaisena airissa paistettuna ja sen jälkeen laitoin juustoiset kermaperunat pöhisemään.
Kumpaankin kirjoitin valmistamisen aikana reseptit.Mitä olivat lämpö ja aika? Mikä pöhötin sulla on? Näyttää hyvältä. Ulkofile kuivahtaa helposti.
En omista itse Xiaomia, mutta nopea Googletus kertoi että jotain piippauksia saa pois ainakin Mi Home apilla:Onko kukaan purkanut Xiaomi Airfryer Pro:ta? Tekisi mieli avata tuo ja repiä tuo saatanan piipperi helvettiin tuolta. Inhoan noita täysin turhia piippauksia todella paljon.
Joo nuo on jo tehty. Sai tosiaan sen puoliaika merkin pois.En omista itse Xiaomia, mutta nopea Googletus kertoi että jotain piippauksia saa pois ainakin Mi Home apilla:
Select your air fryer, tap on the three dots at top right corner of your screen, then go Device Settings and disable the Reminder to turn over/shake the food.
Meidän pöhöttimellä 12 min ja 130 astetta on sopiva kananmunille.Eikai 5-6min riitä ranskiksille ainakaan jos jäisiä. Lötköjä vielä siinä vaiheessa. semmonen 12-14min itse pitänyt. Kananmunat on kyllä kätevä keittää tuolla ja saa aina just semmosia kun haluaa, eli 12min niin jää vielä keltuainen hieman pehmeäksi. Tuskinpa tulee enää koskaan "oikeasti" keitettyä munia vedessä.
Nakkaat vaan munat airfryeriin ja valitset 130 astetta / 13 minuuttia.Miten kananmunat kypsennetään fryerillä?
Voi myös rikkoa ne silikoonisiin muffins-vuokiin ja paistaa. Olisko ollut 150/6min kun kerran kokeilin. Keraaminen kahvikuppikin käy.Miten kananmunat kypsennetään fryerillä?
Ja kokonaisina kuorineen siis. Eli "ilman vettä keitetyt kanamunat".Nakkaat vaan munat airfryeriin ja valitset 130 astetta / 13 minuuttia.
Sinne vaan ihan semmoisenaan.Ja kokonaisina kuorineen siis. Eli "ilman vettä keitetyt kanamunat".
Ja jos löysempiä haluaa, niin aikaa pienemmäksi. Kokeilemalla löytyy itselle sopiva kombo.Sinne vaan ihan semmoisenaan.
5-6 min kuulostaa kyllä vähältä, mutta mitä nyt itse tuota Philipsin XXL pöhötintä käyttänyt, niin semmoinen 8 minuuttia ranskalais asetuksella on juuri sopiva Oolannin tikkuranuille. Mummon tikkuranut ottaa vähän enemmän aikaa. (en siis tykkää poimutetuista, pitää olla tikkuja)Eikai 5-6min riitä ranskiksille ainakaan jos jäisiä. Lötköjä vielä siinä vaiheessa. semmonen 12-14min itse pitänyt. Kananmunat on kyllä kätevä keittää tuolla ja saa aina just semmosia kun haluaa, eli 12min niin jää vielä keltuainen hieman pehmeäksi. Tuskinpa tulee enää koskaan "oikeasti" keitettyä munia vedessä.
Ne ei räjähdä? Ja kuinka monelle munalle tuo, itse munankeittimellä käytännössä aina 6 kerralla teen.Nakkaat vaan munat airfryeriin ja valitset 130 astetta / 13 minuuttia.
Ei räjähdä ja tee sen verran kuin tarvitset, vaikka sen yhden.Ne ei räjähdä? Ja kuinka monelle munalle tuo, itse munankeittimellä käytännössä aina 6 kerralla teen.
Yleensä aikalailla samoilla ohjeilla kuin kiertoilmauunin ohjeet. Vähän mallista riippuen ehkä hiukan vähemmän. Kokeilemalla selviää.Onkohan jossain jotai fiksua konversiotaulukkoa uuni -> airfryer? Vähä erinäisten pakastetuotteiden (ja miksei tuoreidenki leivonnaisten kanssa) tuppaa vähän sormi menemään suuhun, et mitähän koneeseen pitäs arpoa tällä kertaa.
Nyt ois kahvin kylkeen jotain pullia, joissa uunitusohje 15min 200C asteessa,niin ei hajuakaan millä lähestyä airfryerin kanssa, jos pari pullaa haluaisi paistella?
Vähennä 15-20°C astetta pois ohjeesta ja kurkkaa välillä miltä näyttää.Onkohan jossain jotai fiksua konversiotaulukkoa uuni -> airfryer? Vähä erinäisten pakastetuotteiden (ja miksei tuoreidenki leivonnaisten kanssa) tuppaa vähän sormi menemään suuhun, et mitähän koneeseen pitäs arpoa tällä kertaa.
Nyt ois kahvin kylkeen jotain pullia, joissa uunitusohje 15min 200C asteessa,niin ei hajuakaan millä lähestyä airfryerin kanssa, jos pari pullaa haluaisi paistella?
Tuskimpa vaan on koska laitteet eroavat niin paljon toisistaan.Nimenomaan ei jaksaisi sitä kokeilua ja kurkkailua joka tuotteen kohdalla
Sitä on tullut tehtyä jo tarpeeksi ja monet paisto-ohjeet leikkaantuvat helposti randomilla 60-80% ohjeaikaan uuniohjetta pienemmilläkin lämmöillä, niin mietin että josko jossain jotain valmista charttia asiaan.
Tuskin löytyy mitään kattavaa ainakaan suomalaista listaa erilaisista paisto-ohjeista.Nimenomaan ei jaksaisi sitä kokeilua ja kurkkailua joka tuotteen kohdalla
Sitä on tullut tehtyä jo tarpeeksi ja monet paisto-ohjeet leikkaantuvat helposti randomilla 60-80% ohjeaikaan uuniohjetta pienemmilläkin lämmöillä, niin mietin että josko jossain jotain valmista charttia asiaan.
Kannattaa testata myös Finduksen mirkrovalmiita raneja. Valmista tulee neljässä minuutissa (Emerio).5-6 min kuulostaa kyllä vähältä, mutta mitä nyt itse tuota Philipsin XXL pöhötintä käyttänyt, niin semmoinen 8 minuuttia ranskalais asetuksella on juuri sopiva Oolannin tikkuranuille. Mummon tikkuranut ottaa vähän enemmän aikaa. (en siis tykkää poimutetuista, pitää olla tikkuja)
Nuo Oolannin ranut oli 12 minuutin kohdalla (tein sillä ajalla ekalla kerralla) palaneita.
On vaan niin onneton annos että ei maksa vaivaa. Tulee hyviä mikrossakin.Kannattaa testata myös Finduksen mirkrovalmiita raneja. Valmista tulee neljässä minuutissa (Emerio).
Jos kori ei ole kovin täynnä, ota 20C ohjelämmöstä ja puolet ajasta.Onkohan jossain jotai fiksua konversiotaulukkoa uuni -> airfryer? Vähä erinäisten pakastetuotteiden (ja miksei tuoreidenki leivonnaisten kanssa) tuppaa vähän sormi menemään suuhun, et mitähän koneeseen pitäs arpoa tällä kertaa.
Nyt ois kahvin kylkeen jotain pullia, joissa uunitusohje 15min 200C asteessa,niin ei hajuakaan millä lähestyä airfryerin kanssa, jos pari pullaa haluaisi paistella?
Kokeilin munia ja ainakaan ei näköjään Xiaomi Pro toimi tuolla 130 astetta/13min, pistin 4 munaa ja jäivät ihan löysiksi/käyttökelvottmiksi(heitin ne sitten pois), jos joutuu aikaa lisäämään niin munankeitin on sitten jo nopeampi(tai taitaa olla tuolla 13min asetuksellakin jo nopeampi tai par) ja sillä saa tarkalleen sellaisia kuin haluaa(kovia siis joita voi siivuttaa leivänpäälle yms).
Onkohan olleet jääkaappikylmiä alussa? Jotkut saattaa säilyttää kananmunia jääkaapissa.Miten voi olla mahdollista, täällä myös Xiaomi ja 130/13 antaa täysin kiinteät munat. Siis tämä malli: Xiaomi Mi Smart Air Fryer -kiertoilmakypsennin (3.5L)
Onkohan olleet jääkaappikylmiä alussa? Jotkut saattaa säilyttää kananmunia jääkaapissa.
Ja on käyttökelpoinen vielä kuukaudenkin päästä jos säilytetty oikein. Ei taida olla väliä onko huoneenlämmössä vai jääkaapissa kuhan on tasainen lämpö.Se kananmunien parasta ennen päiväyshän taitaa nimenomaan koskea huoneenlämpöä.
Kokeilin munia ja ainakaan ei näköjään Xiaomi Pro toimi tuolla 130 astetta/13min, pistin 4 munaa ja jäivät ihan löysiksi/käyttökelvottmiksi(heitin ne sitten pois), jos joutuu aikaa lisäämään niin munankeitin on sitten jo nopeampi(tai taitaa olla tuolla 13min asetuksellakin jo nopeampi tai par) ja sillä saa tarkalleen sellaisia kuin haluaa(kovia siis joita voi siivuttaa leivänpäälle yms).
Mitä sinappia? Kotimaista normia vai "yellow mustardia"?Porsaan kassleria sinappikermakastikkeessa
Jeps. Monet ruuat olen pilannut laittamalla suomisinappia kun jenkkiohjeessa on lukenut "mustard".
Tarkempi resepti...? Näyttää törkeän hyvältä että menee testiinPorsaan kassleria sinappikermakastikkeessa
Offtopiccia mutta noi kuvat menee aina nurinkurisessa järjestyksessä mielestäni.Aloitetaan viikko jauhelihamurekkeella.
JAUHELIHAMUREKE
Ainekset:
• 400g sikanauta jauhelihaa
• 1 paketti pekonia
• 1 pieneksi pilkottu sipuli
• Pari ruokalusikallista ruokaöljyä
• ½ dl kermaa
• Sulatejuustoviipaleita (cheddar & chili)
• Pieneksi pilkottua tuoretta persiljaa
Mausteet:
• Suolaa
• Viiden pippurin sekoitusta
• Valkopippuria
• Oreganoa
Valmistus:
1. Lisää kaikki ainekset ja mausteet kulhoon (paitsi pekoni).
2. Laita kädet kulhoon ja vaivaa ainekset kunnolla sekaisin.
3. Aseta taikinamassa leivinperin päälle ja muotoile siitä kostutetuin käsin tasainen neliö.
4. Lado päälle pekonin siivut ja sulatejuustoviipaleet.
5. Rullaa mureke leivinpaperin avulla pötköksi ja muista jättää sen saumakohta alimmaksi.
6. Nosta mureke folion päälle, siisti ja painele sen päädyt kiinni ja peitä se alumiiinifoliolla.
7. Ota talteen folion pohjalle valunut paistoliemi ja kaada se valmistumisen jälkeen murekkeen päälle.
Paistaminen:
1. 150°C astetta ja 40 minuuttia alumiinifolion kanssa.
2. 180°C astetta ja 10-12 minuuttia ilman alumiinifoliota, jotta pintaan saadaan kaunis väri.
Mureke on parhaimmillaan, kun sen on antanut jäähtyä ennen syömistä.
Ajattelin, että foorumin käyttäjät haluavat nähdä ensin valmiin tuotteen ja sitten katsoo muut kuvat jos ovat kiinnostavia?Offtopiccia mutta noi kuvat menee aina nurinkurisessa järjestyksessä mielestäni.