• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

YLE - yhteiskunnallinen asema

Liittynyt
30.10.2020
Viestejä
249

YLE loistaa jälleen "puolueettomalla uutisoinnillaan" (TM). YLE tietää kertoa jo uutisotsikossa, että epäilty on puoluetaustaltaan rebuplikaani. Minkäänlaisia tutkintoja ampujan taustasta ei ole tehty, eikä mitään virallista ulostuloa ole tehty, mutta YLE kertoo tämän asian faktana. Mitenkäänhän ei voi olla mahdollista, että rekisteröityminen puolueeseen olisi osa pitkäjänteisempää suunnitelmaa murhata Trump.

Uutistoimisto Reutersin mukaan Crooks oli rekisteröitynyt republikaanipuolueen jäsen.
Eli taustoista on jotain tietoa. Toki voi olla salaliitto liittyminen puolueeseen, mutta puolueeseen kuuluu kuitenkin.

Lisäys: kenestä sitten voi sanoa että on puoluetaustaltaan jotain, jos ei saa sanoa kun kuuluu kyseiseen puolueeseen?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
2 960
Kun ampujan nimi tuli ilmi, niin rapankon takana mediat kaivoi heti mahdolliset puoluetaustat esiin, minkä saa vain irti ja uutisoivat siitä luonnollisesti.
 
Liittynyt
20.07.2019
Viestejä
2 628

Eli taustoista on jotain tietoa. Toki voi olla salaliitto liittyminen puolueeseen, mutta puolueeseen kuuluu kuitenkin.
Tällaisissa tapauksissa on erittäin tarkoitushakuista ja harhaanjohtavaa julistaa ykkösuutisen otsikossa, että ampuja on puoluetaustaltaan republikaani. Missään virallisessa lähteessä ei ole kerrottu, miten kauan ampuja on ollut puolueen jäsen. Onko hän liittynyt puolueeseen pari kuukautta sitten helpottaakseen pääsyään tapahtumiin, joissa toteuttaa aikeensa(?).

Hesarissa on sentään sen verran journalistista osaamista, että ymmärsivät uutisoida asian oikein: "Epäilty oli rekisteröitynyt rebuplikaanien kannattajaksi".

YLE:n kaltaiset mediat ympäri maailmaa ovat mustamaalanneet Trumppia siitä lähtien, kun hän ilmoitti lähtevänsä mukaan vuoden 2016 presidenttivaaleihin. Trumpin valinnan toteuduttua YLE:n mustamaalaaminen oli jatkuvaa. Trumpin tekemisissä ei ollut kertakaikkiaan yhtään mitään positiivista (mikä tuskin voi olla mahdollista).

Tämä uutisointi on vain jatkumoa YLE:n täysin vihervasemmistolaiselle poliittiselle uutisoinnille.
 
Liittynyt
25.11.2016
Viestejä
91
Ylen budjetti on kyllä kieltämättä aivan posketon vaikkapa vain muihin pohjoismaihin verrattuna. Leikkuriin vaa ja rahat johonki järkevämpään.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 959
Viestejä
4 320 890
Jäsenet
71 919
Uusin jäsen
Ukkiukki

Hinta.fi

Ylös Bottom