• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

USAn presidentinvaalit 2024

Liittynyt
11.07.2017
Viestejä
6 826
Jos Harris & Walz saa ton Weird jutun lentämään niin Trump on jo todennäköinen häviäjä lokakuussa. Walz hyvä valinta, mutta toisaalta JD Vance saattaa olla tarpeeksi nuori että luo myös syvyyttä Trumpille. Tuskin riittää voittoon Trump. Ainiin, Harris on myös vielä iso kysymysmerkki eli vaikea sanoa mitään vielä.
Osaatko kuvitella yhtään äänestäjää joka ei olisi äänestänyt Trumppia mutta Vancen takia päätyy heihin?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 247
Se että demokraatit voittavat yhteisäänet on lähes saletti ja sillä saisi kuitenkin muistaakseni 1,25. Pitänee laittaa vähän likoon omistakin
Joo, näin hyvin todennäköisesti käy. Viimeksi republikaanit ovat voittaneet kokonaisäänet 2004 ja sitä ennen 1988.

Toki Trump on keksinyt herkkää egoaan hivelläkseen valheet miljoonista laittomista äänestävistä siirtolaisista ja vaalihuijauksista.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 984
donald on yrittänyt kieltää ettei tiedä Project 2025 suunnitelmasta mitään tai kuka on sen takana.
donald lensi kuitenkin projektin takana olevan säätiön johtajan kanssa yksityiskoneella 2022. Lennon donald jälkeen kehui projektia säätiön tapahtumassa.
“They’re going to lay the groundwork and detail plans for exactly what our movement will do,” Trump said in a keynote speech at a Heritage Foundation conference after the 2022 flight.
 
Liittynyt
05.03.2023
Viestejä
892
Trump näköjään on nyt myös ensi kertaa häviämässä vaalit kun katsoo kertoimia. Trump ollut aiemmin koko ajan suosikkina.

Tosin Harris johtaa vain (1.9) vs Trump (2.05) tai vastaavaa, eli käytännössä tasoissa kisa silti vielä kertoimissakin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
249 312
Viestejä
4 355 246
Jäsenet
72 384
Uusin jäsen
HSuvanto

Hinta.fi

Ylös Bottom