Itse huomannut ainakin edullisen Whirlpoolin induktiotason ongelmaksi sen, että vaikka periaatteessa tehokas ja nopea, ei se jaksa pitää koko hiiliteräspannua tarpeeksi kuumana, eli pohja ei vaan siirrä lämpöä tarpeeksi nopeasti ja tasaisesti. Joko reunasta liian kylmä ja käämin kohdalta sopiva tai sitten reunasta sopiva ja käämin kohdalta palaa ruoka kiinni. Lyhyessä paistamisessa riittää kunnon esikuumennus jos ruokaa on vähän mutta helposti ongelmia tulee silti, esim viileä jauheliha.
Samaa mieltä siitä että valurautaliesi on parempi paistamisessa, muuten surkea ja kaasu ylivoimaisesti paras koska lämmittää isommalta alueelta ja reunoja myöten. Lähes kaasun veroinen on puuhella, koska lämpenee niin laajalta alueelta ja levyssä reservissä lämpöä lähes loputtomasti. Hankala säädettävä ja hidas aloitus.
Hiiliteräs toimii tosi hyvin ja vähällä rasvalla kun vaan on tehoa tarpeeksi ja tasainen lämpö. Itsellä pyöreäpohjainen wokki 1,0mm paksu ja 12kw kaasupoltin niin saa paistettua kaiken just hyvin ilman kiinnijäämisiä ja keittämisilmiöitä. Wokki pitää lämmittää niin että öljy alkaa savuamaan, muuten jää kiinni. Ja koska polttimessa on riittävästi tehoa niin sitä lämpöä ei tarvitse varastoida rautaan, kunhan vaan alkuasetelma on tarpeeksi kuuma.
Jatkuva rasvanpolttaminen on minusta ihan turha toimenpide, pinta tulee ruokaa tehdessä, ja välillä sitä irtoaakin. Kuitenkin palautuu aina takaisin ellei jatkuvasti hapokkaita ruokia tee. Ennen vanhaan valuraudalle rasvapoltto tehtiin ainoastaan sen jälkeen kun saunan kiukaan pesässä hiilloksella poltettiin kerääntyneet karstat pois ja jäljellä puhdas harmaa pinta, joka ruostui hetkessä ilman rasvapolttoa.
P.S. induktiolieden P toiminto on vain veden keittämiseen. Mikään pannu ei sitä loputtomasti ehjänä kestä, koska teho tulee niin pienelle alueelle.