- Liittynyt
- 12.01.2017
- Viestejä
- 689
No se kaasuliesi oletuksena on yksi asia joka hiertää jenkki ruokatubettajissa, monen muun asian lisäksi. En itse ainakaan usko että meillä koto Suomessa olisi yleinen kotitalouksissa.
Mutta tarkennetaan kananmunan paisto kokemuksia. Kyllä, kananmuna jää kiinni pannuun, mutta sen kuitenkin saa irti asiallisesti. Rasvan määrää testaillu je eri rasvojakin, rypsiöljyä, voita ja (Jokipojan) gheetä. Jotenkin gheehen rakastanu, kun ostin kokeeksi Ei nääs ole tullu voita käytettyä paistamiseen kuin muutaman kerran sen jälkeen, kun gheetä kokeilin.
Mutta kuitenkin, kyllä sitä rasvaa saa hieman reilummin omasta kokemuksesta laittaa pannulle, jos hiiliteräksellä tekee kananmunia. Kokkelia en vielä uskaltautunut kokeilemaan.
Mutta tarkennetaan kananmunan paisto kokemuksia. Kyllä, kananmuna jää kiinni pannuun, mutta sen kuitenkin saa irti asiallisesti. Rasvan määrää testaillu je eri rasvojakin, rypsiöljyä, voita ja (Jokipojan) gheetä. Jotenkin gheehen rakastanu, kun ostin kokeeksi Ei nääs ole tullu voita käytettyä paistamiseen kuin muutaman kerran sen jälkeen, kun gheetä kokeilin.
Mutta kuitenkin, kyllä sitä rasvaa saa hieman reilummin omasta kokemuksesta laittaa pannulle, jos hiiliteräksellä tekee kananmunia. Kokkelia en vielä uskaltautunut kokeilemaan.