Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Mitä tarkoitat tuolla "pääsee kuivumaan" ? Ei rosteripannu ainakaan helpompi ole paistaa kuin hiiliteräs, ainoa etu on tasaisempi lämpeäminen induktiolla, mutta muuten saa lämpöjen kanssa olla tosi tarkkana.Itsekin kärkyn jos joku tänne heittäisi hyvän rst tarjouksen, alkaa vituttamaan noiden hiiliteräksien kanssa kun en niitä osaa ilmeisesti käyttää, tuppaa aina hetken päästä kuivumaan vaikka aika reippaalla kädellä paistorasvoja käytänki. Paistelen tosin 80% jauhelihaa ja loput 20% on pihvilihoja ja kananmunia eli ei mitään pannulle helpoimpia aineksia. Ajattelin, että polttelis kerran hyvän pinnan ja paistelis sit vaan munia, loput rst pannulla.
Mutta niin, kannattaiskohan tommonen vaan hakea ikeasta vai odotella jotain merkkipannun alennusta?
Huoltaa muurikan ihralla.Mitä tarkoitat tuolla "pääsee kuivumaan" ? Ei rosteripannu ainakaan helpompi ole paistaa kuin hiiliteräs, ainoa etu on tasaisempi lämpeäminen induktiolla, mutta muuten saa lämpöjen kanssa olla tosi tarkkana.
Oon taas paistellut wokkipolttimella ja pyöreäpohjaisella 1mm paksuisella hiiliteräswokilla ja on ihan eri maailmasta kuin leikkiä tuon induktion kanssa. Paistaminen onnistuu aina eikä jää kiinni juuri millään, ja pesun jälkeen hetkeksi kaasulle kuivumaan niin ei kulu talouspaperiakaan. Ei tarvitse huoltaa mitenkään muuten eikä öljyillä.
Jaa sulla oli noita vääntyileviä suomalaisten valmistajien kötöstelyjä. Ne on varmaan turhan ohuitakin sen lisäksi ettei vääntymistä ole estetty pohjan kuperuudella.Jauhelihat kärähtää pohjaan kiinni, ei ole rasvapoltoista enää tippaakaan rasvaa jäljellä ja melko kyllästyny niitä tekemään, nyt viimisimpänä tein avocadoöljyllä ja millään auringonkukka-, rapsi-, rypsiöljyillä en rupee pannuu polttelemaan vaikka niillä siihen on varmasti se tehdaspoltto tehtykin.
Mutta siis, eikös tosta kans irtoa jotain hiiliterästä mukaan ruokaan kun raavin niitä lihoja irti pannusta? Ei rst pannusta ei irtoo mitään voi siitähän voi raapia ihan mielinmäärin ja ilmeisesti se on osa pointtiakin eikä tarvii haaveilla paremmasta pinnastakaan, se on mitä se on eikä se siitä mihinkään muutu?
Ja todella hyvin soveltuu lihanpaistoon, paljon paremmin kun toi kuiva muurikan kusinen lätty mikä taipuilee ja keikkuu pitkin pattia miten sattuu heti kun kääntää nupin yli 4/6
Ihan hyvinhän toi hetken toimii rasvapolton jälkeen, mutta siitä se pikkuhiljaa sitte kuivaa.
Itse ostin sen Lidlin rostertin ja hyvin on pelannut.. Ehkä Ikean ottaisin mielummin, mutta tuollakin tulee hyvin jauhelihas sekä pihvit jne. Kun kerran tuli ostettua niin käytän tuon 'loppuun', enkä tuhlaa rahojani mihinkään hifistelypannuun.Itsekin kärkyn jos joku tänne heittäisi hyvän rst tarjouksen, alkaa vituttamaan noiden hiiliteräksien kanssa kun en niitä osaa ilmeisesti käyttää, tuppaa aina hetken päästä kuivumaan vaikka aika reippaalla kädellä paistorasvoja käytänki. Paistelen tosin 80% jauhelihaa ja loput 20% on pihvilihoja ja kananmunia eli ei mitään pannulle helpoimpia aineksia. Ajattelin, että polttelis kerran hyvän pinnan ja paistelis sit vaan munia, loput rst pannulla.
Mutta niin, kannattaiskohan tommonen vaan hakea ikeasta vai odotella jotain merkkipannun alennusta?
Jaa sulla oli noita vääntyileviä suomalaisten valmistajien kötöstelyjä. Ne on varmaan turhan ohuitakin sen lisäksi ettei vääntymistä ole estetty pohjan kuperuudella.
Hiiliteräksestä ei irtoo muuta kuin sitä rasvapoltolla tehtyä pintaa jos sellaista on mennyt kasvattelemaan turhan paljon. Jos tuntuu että rosteripannu toimii paremmin niin tokihan sellaista kannattaa käyttää, ei tuo hiiliteräs ole mikään itse tarkoitus, vaan materiaali muiden joukossa. Tärkeintä että tekeminen on mielekästä koska silloin ruokakin onnistuu parhaiten.
Minusta Heirolilla oli hyvänoloisia rosteripannuja tai -kasareita.
Itse ostin sen Lidlin rostertin ja hyvin on pelannut.. Ehkä Ikean ottaisin mielummin, mutta tuollakin tulee hyvin jauhelihas sekä pihvit jne. Kun kerran tuli ostettua niin käytän tuon 'loppuun', enkä tuhlaa rahojani mihinkään hifistelypannuun.
Mulla on tosta Fokerista 12kw versio jota myytiin verkkokaupassa nimellä Hot Wok. Sillä kyllä tekee hyvin wokin kanssa ruokaa, ja teho riittää, mutta säädettävyys vähän hidasta kolme venttiilin takia. Siinä tuli mukana pyöreäpohjainen hiiliteräswok, jota en käytä vaan hommasin ravintoloissa käytettävän wokin.Vähän ot ja anteeksi siitä mutta kun wokkia olette tehny niin ootteko mitä lämmönlähdettä käyttäny ?
Jouduin nyt tuommoiseen pieneen kanin koloon ja kauheana yrittänyt etsiä jotain hyvää wokki keitintä jolla saisi sitä wok hei:tä. Amazonista löysin muutaman ihan varteenotettavan mutta ne oli jokseenkin pieniä ja mitä suomesta löysin niin niiden tuli ei oikein vakuuttanu. Törmäsin sitten outdoorsfry polttimeen mutta siihen tulisi noin 150$ postit ja verot + alvit päälle. Ainakin näyttäisi ihan passelilta vehkeeltä tuo outdoorsi
Mitä tarkoitat tuolla "pääsee kuivumaan" ? Ei rosteripannu ainakaan helpompi ole paistaa kuin hiiliteräs, ainoa etu on tasaisempi lämpeäminen induktiolla, mutta muuten saa lämpöjen kanssa olla tosi tarkkana.
Oon taas paistellut wokkipolttimella ja pyöreäpohjaisella 1mm paksuisella hiiliteräswokilla ja on ihan eri maailmasta kuin leikkiä tuon induktion kanssa. Paistaminen onnistuu aina eikä jää kiinni juuri millään, ja pesun jälkeen hetkeksi kaasulle kuivumaan niin ei kulu talouspaperiakaan. Ei tarvitse huoltaa mitenkään muuten eikä öljyillä.
Se ongelma ei ole pelkästään ne matalat lämmöt, vaan peltipannua ei induktio saa tasaisen lämpimäksi. Jos on keskeltä sopiva jää se reunoilta kylmäksi, ja jos reunoilta sopiva niin keskellä sellainen rengas joka on liian kuuma (induktiokäämin kohdalla). Kun on kaasu ei edes tiedä tällaisista ongelmista. Monet peltipannuongelmat johtuu tuosta epätasaisesta ja kylmästä pannusta. Teflonilla kun sellaista ongelmaa ei ollut sama miten kylmä pannu tahansa. Kun Suomessa elettiin aikaa ennen teflonia, oli käytössä valurautaliedet ja -pannut ja puuhellat, ja näillä tuo ongelma oli paljon vähäisempi kun lämpöä riitti. Tai no, ensimmäiset valurautaliedet taisi olla 1-vaiheisia joten aika heikkoja tehoiltaan ja mummot tykkäsi enemmän puuhelloista joista ei teho loppunut. Sitten kun tuli 3-vaiheiset tehokkaat liedet niin tilanne helpottui.Joopa, en edes halua tietää millaista jolain induktiolla olisi kärvistellä, kun on kaasulieteen tottunut.
-Mutta edelleen olen sitä mieltä että porukoilla "tarttuu kiinni" koska paistavat liian matalilla lämmöillä.
Tuo on pinnoitettu pannu joten kuuluisi varmaan toiseen ketjuun.Fiskars paistinpannu All Steel 24cm | Prisma verkkokauppa
Fiskars paistinpannu All Steel 24cm ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!www.prisma.fi
Tekeeköhän tällä mitään? Asiakasomistajapäivät niin saa -15% hinnasta pois ja bonukset päälle. Ainakaan enempää ei lompakko kestä laittaa atm paistinpannuun kun ton ~70e
Extraa saa viel Fiskars keräilykampanjasta, voi valita Fiskarssin paistolastan ilmasiks.
Tuo Fiskarsin All Steel -mallinimi menee kyllä omastakin mielestäni suorastaan jo huijauksen piikkiin. Pinnoitettu pannu siinä missä joku toinenkin. Sitten All Steel Pure on pinnoittamaton teräspannu.Tuo on pinnoitettu pannu joten kuuluisi varmaan toiseen ketjuun.
Tuo Fiskarsin All Steel -mallinimi menee kyllä omastakin mielestäni suorastaan jo huijauksen piikkiin.
Hiiliteräspannu toimisi tosi hyvin sähköliedellä kun olisi just sopivan kokoinen levy ja reilusti tehoa. Minusta joissan vanhemmissa 3-vaiheisissa helloissa oli sellainen iso tehokas levy joka kyllä jaksoi korventaa kunhan sen sai kuumaksi. Ei noita ole näkynyt enää sen jälkeen kun keraamiset liedet tuli. Porukoilla oli joskus hella jossa se yksi levy oli reilusti muita suurempi ja tehokkaampi. No hikihän sen ääressä tuli kuin kaasulla konsanaan .Samaa mieltä tuossa yllä olevasta induktiojutusta. Vielä vaikeampi paistaa hiiliteräspannulla induktiolla kun tavan liedellä. Nyt parin vuoden harjoittelun jälkeen alkaa jotenkuten onnistua. En silti haluaisi käyttää kovia lämpöjä, kun juurikin lämmittää liian pieneltä alalta ja paikallisesti. Induktiolla parempi vain unohtaa osa paistotavoista jos haluaa hiiliterästä käyttää.
Pistin täälläkin tilaukseen muutamat paellat (27 ja 15) ja paistinpannut (25 ja 20). Eiköhän noilla saa jotain aikaiseksi! Menee Ikean valurautapannu vihdoin vaihtoon. Millä tullinimikkeellä nämä muuten pitää sitten tullata?Jaha, tuli tilattua pari paria Darton pannuja lisää. Tällä kertaa 20 ja 15 mallit. Menossa tarjous jossa kaksi saman kokoista pannua yhden hinnalla.
2x1 PRESALE | Darto International
www.dartointernational.com
Jos kaikki menee hyvin et tarvitse tehdä mitään. Älä ainakaan rupea maksamaan tullauksista, Darto maksaa sen.Pistin täälläkin tilaukseen muutamat paellat (27 ja 15) ja paistinpannut (25 ja 20). Eiköhän noilla saa jotain aikaiseksi! Menee Ikean valurautapannu vihdoin vaihtoon. Millä tullinimikkeellä nämä muuten pitää sitten tullata?
Hexclad jo alun alkaen vaikutti enemmän gimmickiltä, kuin miltään muulta...Hexclad lakimiehet lähettivät Cookculture hemmolle kehotuksen että hänen pitää maksaa firmalle 25 000 dollarin sakon koska kertonut totta heidän pannuistaan (ainakaan ellei lopeta puheitaan). Hexclad mainostaa että pannut kestävät jopa sukupolvelta toiselle mitä Cookculturen Jed tietenkin kommentoi että ei voi pitää paikkaansa koska pannussa käytetään teflonpinnoitusta metalliruudukon välissä.
Darto maksaa myös ALV siksi varsinkin Darto pannut ovatkin niin edullisia.Hexclad jo alun alkaen vaikutti enemmän gimmickiltä, kuin miltään muulta...
Noista Dartoista vielä: juu, Darto maksaa tullimaksun, mutta ALV:tä ei tietenkään. Pitähään tuo pystyä siis siinä mielessä tullaamaan, mutta onko muilla mitä kautta pannut tulleet kotiin ja tuleeko vain lasku ALV:lle vai ihan tulli.fi nettitullauksena hoidettu?
Nyt olet kuitenkin väärässä:Darto maksaa myös ALV siksi varsinkin Darto pannut ovatkin niin edullisia.
Joskus tullausprosesissa on jotakin väärin ja DHL ei tiedä kuka maksaa ALVn mutta siinä tapauksessa otat vaan yhteyttä Dartoon toimituksen varmistumiseksi (tällöin saattaa joutua odottamaan noin 1-3 viikkoa ennenkuin lähetys vapautuu tullista).
Edit: kuvittelin että Darto on ainut pannuvalmistaja joka toimii näin ja maksaa kaikki kulut, mutta myös ZhenSanHuan maksoi kaikki kulut kun tilasin heiltä suoraan.
Nyt olet kuitenkin väärässä:
"IMPORTANT: custom duties or import taxes will be charged to us directly by DHL Express. Any VAT or related taxes are not part of this shipping process."
FAQ | Darto International
www.dartointernational.com
Tilaukseni ylittää tuon 150 euron arvon, mihin IOSS-järjestelmä voisi auttaa eli onko täällä joku saanut Dartonsa alle 150 euron tilauksena alvittomana kotiin asti? Ottaen huomioon, että Dartolla on tuo kiinteä toimituskulu, minun tapauksessani tilauksen pilkkominen kahteen olisi jopa kannattavaa, mutta menkööt nyt...Tämähän olisi varmistettavissa mikäli Darto tai ZhenSanHuan julkistaa IOSS-tunnisteensa. Muutoin menee kyllä hyväuskoisuuden piikkiin.
Tilaukseni ylittää tuon 150 euron arvon, mihin IOSS-järjestelmä voisi auttaa eli onko täällä joku saanut Dartonsa alle 150 euron tilauksena alvittomana kotiin asti? Ottaen huomioon, että Dartolla on tuo kiinteä toimituskulu, minun tapauksessani tilauksen pilkkominen kahteen olisi jopa kannattavaa, mutta menkööt nyt...
Entuudestaan on kokemusta Darton pannuista, mutta en ole itse koskaan aiemmin suoraan heiltä tilannut. Vähän sinänsä jännittää tämä prosessi...!
Tai... Ostaja maksaa ALV:n, kuten Darton sivuilla lukeekin! Lisäksi, on myös täysin mahdollista myyjän hoitaa koko huolinta (tullaus + ALV) kuriirin kautta, mutta katsotaan nyt, miten nuo tänne tulevat. En kyllä mitenkään keksi, mihin tullinimikkeeseen nämä pannut kuuluisivat, jos pitäisikin tullaus hoitaa. Sieltä selaamaan, jos kiinnostaa: TARIC-hakuJos se tilaus on yli 150 € ja Darto maksaa ALV:n, niin silloin Darton pitäisi ilmeisesti olla joko rekisteröitynyt myös kohdemaassa tai sitten ostajan tulisi antaa Dartolle valtakirja alvin maksamiseksi ja tullauksen hoitoon.
Mahdollisuuksia tuohon siis on erilaisia.
Tai... Ostaja maksaa ALV:n, kuten Darton sivuilla lukeekin!
Saatan olla väärässä jos ALV raja olisi vasta 150€ tilauksissa. Kaikki muut mun 4 Darto tilausta, varmaan kaikki just vähän alle 150€ tai vähemmän ovat saapuneet perille ilman mitään lisäkuluja.Nyt olet kuitenkin väärässä:
"IMPORTANT: custom duties or import taxes will be charged to us directly by DHL Express. Any VAT or related taxes are not part of this shipping process."
FAQ | Darto International
www.dartointernational.com
Kuriirin kautta nuo minun tilaukseni on hoidettu kerran Darton avustuksella kun olivat ilmeisesti mokanneet maksujen kanssa.Tai... Ostaja maksaa ALV:n, kuten Darton sivuilla lukeekin! Lisäksi, on myös täysin mahdollista myyjän hoitaa koko huolinta (tullaus + ALV) kuriirin kautta, mutta katsotaan nyt, miten nuo tänne tulevat. En kyllä mitenkään keksi, mihin tullinimikkeeseen nämä pannut kuuluisivat, jos pitäisikin tullaus hoitaa. Sieltä selaamaan, jos kiinnostaa: TARIC-haku
Se ongelma ei ole pelkästään ne matalat lämmöt, vaan peltipannua ei induktio saa tasaisen lämpimäksi. Jos on keskeltä sopiva jää se reunoilta kylmäksi, ja jos reunoilta sopiva niin keskellä sellainen rengas joka on liian kuuma (induktiokäämin kohdalla). Kun on kaasu ei edes tiedä tällaisista ongelmista. Monet peltipannuongelmat johtuu tuosta epätasaisesta ja kylmästä pannusta. Teflonilla kun sellaista ongelmaa ei ollut sama miten kylmä pannu tahansa. Kun Suomessa elettiin aikaa ennen teflonia, oli käytössä valurautaliedet ja -pannut ja puuhellat, ja näillä tuo ongelma oli paljon vähäisempi kun lämpöä riitti. Tai no, ensimmäiset valurautaliedet taisi olla 1-vaiheisia joten aika heikkoja tehoiltaan ja mummot tykkäsi enemmän puuhelloista joista ei teho loppunut. Sitten kun tuli 3-vaiheiset tehokkaat liedet niin tilanne helpottui.
Itellä kyllä paistotulokset parani kun sattui muutossa tulemaan keraaminen liesi induktion tilalle. Nyt keittiöremppaa ajatellessa melkeinpä joutuu miettimään, että millanen liesiratkaisu kelpaa. Joku keraaminen yhdellä induktiolevyllä olisi varmaan optimi jatkoon, niin saisi helpolla ja tehokkaasti veden keitettyä, mutta paistamiseen ei tarttisi induktioa.
Joo, oon kyl sitäkin miettinyt et laittaisko keittiörempassa ihan kaasulieden yhdellä polttimella pullokaasulla paistamista varten, mut voi olla et menis vähän monimutkaseksi ratkasuksi.Kylhän se kaasuliesi on kaikista kovin
Kaverilla on juuri tuollainen ratkaisu. Oli helppo toteuttaa ja on varsin tyytyväinen.Joo, oon kyl sitäkin miettinyt et laittaisko keittiörempassa ihan kaasulieden yhdellä polttimella pullokaasulla paistamista varten, mut voi olla et menis vähän monimutkaseksi ratkasuksi.
joku Induktiotaso Electrolux KDI641723K hinta tämmönen vois olla aika toimiva systeemi