Dear Paskisti
En täydellisyyttä tavoittele. Kuten tuossa kirjoittelinkin, yritin rohkeasti paistella munaa, porkkanaa, kebabia rasvapolton jälkeen, mutta pääsääntöisesti vähän huonolla menestyksellä. On aika ikävää, kun ruoka tarttuu pannun pohjaan kiinni. Täytyy myöskin todeta, että hiiliteräspannu on vaativa, jos siihen ei ole tottunut näiden teflonvuosien jälkeen. Ei ole kokemusta eikä varmuutta mitä ja miten pitäisi tehdä. Internetin ihmeellinen maailma on pullollaan eri tapoja ja näkemyksiä rasvapolttoon jne. sisältäen sinun mielipiteesi. On siis välillä hieman vaikea valita ja päättää mitä tehdä.
MUTTA kokeilinpa nyt niin, että kuumensin pannun pitkään ja hartaasti
@jonesky12345 n kommentin innoittamana ja aamen. Helvetti muna ei tarttunu enää yhtään kiinni
Kyl se ny oli vaan siitä kiinni, että pannu oli aikaisemmin liian kylmä. Ja hitto mikä maku tässä räiskäleessä. Aivan törkeen hyvää. Kyllä näiden rasvapolttojen kanssa pitäisi teroittaa ihmisille, että pannun pitää olla tarpeeksi kuuma ja antaa tuotteen ruskistua ennen kuin sitä lähtee sörkkimään. Tästä se lähtee...eipä tuu teflonmunaa ikävä tämän jälkeen