Itsellä on 18,5cm pattihella ja siinä keikkunu teflonien jälkeen Opan 30cm muurikka pro hiiliteräs, oli hyvään hintaan alessa niin ostin samantien, mutta siinä tosiaan on keskellä pannua toi syvennys mikä on aika vittumainen jos ei kaasuhellalla, grillissä tai avotulessa käytä. Aika nopeasti se sitten keikkui jo pelkästään pienellä osalla sitä perkeleen syvennystä.
Noh, ajattelin, että korjaantuu homma korjaantuu sillä kun hommaa tasapohjasen pannun eli tuon Opan 28cm "heavy metal" pannun ja siis, tossahan on jo ihan paperia toi pohja. Varmasti on paistelijassakin vikaa kun jo ekalla kerralla lonksu ja poksu edestakas toi pohja kun nosti ja laski sitä tossa patilla. Mutta joo, keikkuu toikin rääpäle eli nyt on kaks keikkuvaa Opan hiiliterästä keittiössä, mutta kyllä noilla molemmilla edelleen siitä huolimatta ruokaa saa tehtyä.
Älkää ostako noita.
Meni siinä usko noihin hiiliteräksiin ja tilasin tän
Monart Chaude-valurautapannu, 30 cm 19,99 jota en oo vielä käyny hakemassa, mutta mitäs luulette, onko tolla 18cm patilla mitään järkeä lähteä ton kanssa edes heilumaan? Pohjan mittoja ei ollu mainittu, mutta aika leveältä näyttäs.
Sitten lueskelin tätä kanavaa useita tunteja naama jäykkänä ja oon nyt tullut siihen tulokseen, että paras varmaan tässä kohtaa omalla budjetilla,
-Kananmunapannuksi tämä
Valurautapannu 17 cm | Clas Ohlson
-Paistella nykyisillä hiiliteräksillä lihat siihen asti että joku 28-30cm De Buyer tulee alennukseen (onko noissa odotettavissa ihmeempiä alennuksia?)
Esim,
De Buyer Carbone Plus -paistinpannu, hiiliteräs, 28 cm 59,99 tai
De Buyer Carbone Plus -paistinpannu, hiiliteräs, 32 cm 69,99
-Kastikkeille yms.
IKEA 365+ paistokasari, ruostumaton teräs, 24 cm - IKEA
Paistelen lähinnä jauhelihaa, pihvejä, kananmunia ja välillä kanaa.