- Liittynyt
- 24.06.2017
- Viestejä
- 4 624
Teen juuri tuolla tavalla kiehauttaen. Silti tuntuu, ettei tuo patina vaan pysy noissa reunataitoksissa ja lähtee siitä pikku hiljaa kulumaan pois käytön myötä sen sijaan että paranisi käytön myötä. Se on siis ollut parempi, mutta alkaa aina kulua pois vaikka miten yrittää paapoa ja hiplata kevyesti pesemällä. Hämmentää etenkin, kun rosteripannun kanssa en koe mitään ongelmia tarttumisien suhteen ja noihin en saa sellaista patinaa, että ne pääsisi tarttumattomuudessa edes paljaan rosteripannun tasolle.Meillä oli myös tuollaista alkuun mutta näin tuli hyvä: Pesu ennen pannun jäähtymistä vedet pannussa kiehauttaen, niin vähän tiskiharjaa kuin mahdollista, mieluummin likainen pannu kuin hinkkausta, kevyt kuivaus (lämpö kuivaa loput) ja öljyäminen perään, säilytys öljyisenä seuraavaan käyttöön asti, kuumennus öljyisenä. Enimmäkseen kasvisten paistelua kunnes hyvä pinta, sillä eihän se oikein ota syntyäkseen jos koko ajan palaa jotain kiinni ja hinkataan. Toista luuppi ainakin 100 kertaa. Näkisin että tuossa kuvassasi on ihan hyvä alku, parempi kuin uudessa kaupasta haetussa.