Tuli nyt mm. kesän grillailuja silmällä pitäen ostettua Lidlistä testiin Grillmeisterin Iron Grill Pan.
Ohjeissa painotetaan, että pannu on ehdottoman älyttömän järkyttävän tärkeää polttaa sisään käyttämällä tarkoitukseen sopivaa öljyä, perunankuoria ja suolaa. Ja tätä tosiaan painotetaan ohjeessa siihen malliin, että muuten talo räjähtää ja varmaan naapurinkin kissat kärähtää, jos tätä prosessia ei noudata.
Tässä ketjussa nyt on usein saanut lukea, että kaikissa pannuissa ei välttämättä ole ollenkaan tärkeää sitä polttaa sisään, joten ajattelin nyt kokeneemmilta varmistaa, onko se ihan niin tärkeää kuin vihkossa sanotaan? Ihan hyvin voin sen tehdä, mutta on joka tapauksessa kiinnostavaa päästä vähän paremmin perille tämmöisten tuotteiden sielunelämästä. Niin ja noi perunankuoret oli tällä kertaa ihan uusi juttu.