Suomi - kuituyhteyksien kehitysmaa

Liittynyt
10.01.2019
Viestejä
18 162
Missäs noin kiva tilanne on?
Järkeä toisaalta ei ole, mutta toisaalta jos sen liki ilman saa omaan seinään voi tulevaisuudessa aina valita halvimman . Olen kuullut että jossain jossa on vain yksi , ( tapaus/ alue oli Elisan valtakuntaa ja kuidussa jo Elisan kaapeli-tv josta jo maksetaan) on kuidun kautta otetun netin hinnat hitaallekin yhteydelle kalliinpuoleiset. Järjettömyyden puolelta voi miettiä toki että kuka kaiken lopulta maksaa, ja loppukäyttäjä kyllä on kärkipäässä. Tuskin saavat kaapeli-tv yms palveluita kuidun kautta kautta niin paljoa myytyä. Lisäksi kun aikaa kuluu alkaa konsolidaatio, eli ooeraattorit myyvät verkkoja pois. Josko vahingossa jollekin kadulle sitten tulisi yhdelle ooeraattorille 3-kuitua :) :) :)
Jos kiinteistöön on kolmenoperaattorin kuitu, niin se nimenomaan tuo kilpailua ja pitää hintoja kurissa, jos tulee vain yksi, niin se yksi kilpailee vain langattomien yhteyksien kanssa ja siis jos kysyntää kuidulle, niin sillä ainoana vahva hinnoittelu voima.
Jos joku tarjoaa KTV palveluita, niin se käytännössä joutu kilpaileen maanpäällisen/satjakeun kanssa että suoratoistopalveluden kanssa, eli ei sekään tänäpäivän tuo ylivoimaista hinnoitteluvoimaa.
 
Liittynyt
02.01.2023
Viestejä
915
Älyttömintä ja typerintä tässä että tuota katua jatkuvasti katkotaan ja paikkaillaan sieltä sun täältä.

Eikä se todellakaan mitään halpaa ole merkitä missä menee mitäkin piuhaa jota ei saa katkoa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
249 757
Viestejä
4 350 884
Jäsenet
72 494
Uusin jäsen
Alhoritmi

Hinta.fi

Ylös Bottom