• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Suomen valtion default 2030-luvulla

Liittynyt
17.06.2018
Viestejä
9 598
Siis oliko tarkoitus purkaa hoitojonoja? Julkinen puolelle tulisi kummasti tilaa tällä systeemillä. Köyhä menee ilmaiseksi julkiselle ja varakkaampi maksaa extraa jotta saa ajan nopeammin.
Resurssit siirtyisivät yksityiselle ja oltaisiin yhtä tukossa. Ellei sitten ulkomailta tulisi lääkäreitä.

Nyt korvataan hoidon hinta ulkomailla. Olisi hyvä korvata sama kotimaassa, ehkä ulkomaalaiset firmat toisivat työntekijöitään tänne. Toki lupien puolesta pitäisi mahdollistaa ulkomaslaiset keikkalääkärit.
 
Liittynyt
22.12.2016
Viestejä
18 877
Tossa vaan helposti ollaan menossa USA:n malliin ja välistävetäjien määrä kasvaa ilman, että se hoitopalvelu yhtää lisääntyy, mutta kulut yhteiskunnalle kasvaa.
Kyllä mä peräänkuulutin ihan Euroopan mallia enkä mitään USA:n mallia. Sitä paitsi eihän USA:ssa sinänsä yhteiskunta viuluja maksa vaan vakuutusyhtiöt, eli se on sitten ihan eri asia. NYKYTILANNE ennemminkin johtaa tuohon USA:n malliin, kun parempi väki ottaa yksityiset vakuutukset ja käyttää yksityisiä palveluita.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 804
Viestejä
4 382 788
Jäsenet
72 877
Uusin jäsen
JNV

Hinta.fi

Ylös Bottom