Laitahan kuvaa kun valmisDodiiii....kinkku on kamadossa!
Laitahan kuvaa kun valmisDodiiii....kinkku on kamadossa!
Näyttää hyvältä. Oisitko halunnu pistää reseptii, vois jotai vaikka kokeilla.Tullut lähiaikoina tehtyä paljon salaatteja arkena. On nekin hyviä, kun jaksaa vaan nähdä vähän vaivaa.
Manchego - ilmakuivattu kinkku
Vuohenjuusto - broileri
Vuohenjuusto - paahdettu punajuuri
Poro - leipäjuusto - puolukka
Voin tässä joku päivä miettiä, että mitä tuli laitettua. On nuo salaatit enemmän sellaisia "mitähän tällä kertaa laittaisi lautaselle" -luomuksia kuin varsinaisen reseptin pohjalta tehtyjä.Näyttää hyvältä. Oisitko halunnu pistää reseptii, vois jotai vaikka kokeilla.
Okei, pirun hyviltä nuo kaikki näyttää. Just sellaisilta astetta hienommilta salaateilta joissa raaka-aineet selvästi sopii yhteen.Voin tässä joku päivä miettiä, että mitä tuli laitettua. On nuo salaatit enemmän sellaisia "mitähän tällä kertaa laittaisi lautaselle" -luomuksia kuin varsinaisen reseptin pohjalta tehtyjä.
Tässä ekaa reseptiäOkei, pirun hyviltä nuo kaikki näyttää. Just sellaisilta astetta hienommilta salaateilta joissa raaka-aineet selvästi sopii yhteen.
Kiitos, vaikuttavat hyviltä resepteiltä. Täytyy ottaa testaukseen.Tässä vielä resepti tuohon manchego-ilmakuivattu kinkku -salaattiin. On kirjasta "Kunnon salaatto!". Tekijänä Karolina Sparring. Tuossa on monia muitakin hyviä salaatteja.
Kurpitsakeitto oli kieltämättä hyvää, kun tein viime syksyn piirakka ylimääräisistä kurpitsoista keittoa ja pakastin. Toisaalta itsellä tuli mustaa Koskenlaskijaa ja ruokakermaa heitettyä sekaan, niin ei ihme
Minun ensinmäinen tekemä kurpitsakeittoni. Onnistui!!
Tuolla kombolla saa lähes kaiken maistumaan hyvälle..Toisaalta itsellä tuli mustaa Koskenlaskijaa ja ruokakermaa heitettyä sekaan, niin ei ihme
Possun sisäfile on omia suosikkiruoka-aineksiani. Pystyy tekemään suht helposti monenlaista, on mureaa ja kohtuu edullista sun muuta. Itse ostan marinoimattomia ja muutenkin kokonaisena eli pitää hieman jaksaa käsitellä (ottaa pinnasta kalvoja yms pois) mutta sen jälkeen toimii monella tapaa.Tulipa ostettua Lidlistä porsaan sisäfilee, kun sitä haavellu monta viikkoa. Pistin puoliksi ja pakastin toisen.
Suolasin edellisenä päivänä, sitten sinapit ja mausteet seuraavana päivänä, kun pöydällä lämpisi. Pikkusen pannulla väri ja uuniin, kunnes 70 astetta piippasi.
Kyytipojaksi noita paahdettuja etikkapottuja, kun pieni pakkomielle niihin kehittynyt Ja herneitä. Liemistä pieni kermasoosi myös. Eli aikalailla minun nykyiset "hienomman ruoan" lisukkeet.
Tuli mehukasta ja maistui hyvälle. Pakastin sitten loput myöhemmäksi.
En itsekään oikein välitä perinteisestä pannarista ja tämä menee ihan pääruoasta, kun on niin lihaisa.Mitäs kampetta se tuollainen on, ikinä kuullukkaan, mutta näyttää saakelin hyvältä. Normaali pannukakku kun ei oikein maita niin toi vois mennä kyllä.
Laitetaaks ne täytteet sit ton pohjan päälle niinkuin pizzassa?En itsekään oikein välitä perinteisestä pannarista ja tämä menee ihan pääruoasta, kun on niin lihaisa.
Taikina:
Taikinan kannattaa antaa turvota sen aikaa kun valmistelee täytteitä ja täytteiksi kelpaa melkein kaikki mitä jääkapista sattuu löytymään.
- 4 kananmunaa
- 3dl vehnäjauhoja
- 6dl maitoa
- 1/2dl ruokaöljyä
- suolaa
225 astetta noin 25 minuuttia uunissa.