living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 251
Taikina laitetaan syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja sitten täytteet ja lopuksi juustoraastetta päälle.Laitetaaks ne täytteet sit ton pohjan päälle niinkuin pizzassa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Taikina laitetaan syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja sitten täytteet ja lopuksi juustoraastetta päälle.Laitetaaks ne täytteet sit ton pohjan päälle niinkuin pizzassa?
Mitäs kaikkea tuosta löytyy?Tämmönen kulhoruoka, bibimbap, tuli testattua tehdä. Kaiken alla on läjä riisiä ja siihen päälle vielä srirachaa.
Mitäs kaikkea tuosta löytyy?
Pitää tutustua. Korealainen ruoka on jotenkin jäänyt täysin tuntemattomaksi. Onkos tää nyt sitten Etelä-:vai Pohjois-Koreasta? No, ehkä siitä tulee Pohjois-Korealaista ottamalla kaikki muu kuin riisi pois.. Koristeena seesaminsiemeniä ja päälle tuli sitten srirachaa vielä tai jos löytyy niin korealaista chilitahnaa (gochujang). Lähtökohtasestihan tohon voi laittaa kaikennäköstä kasvista mitä vaan mieleen tulee
Pitää tutustua. Korealainen ruoka on jotenkin jäänyt täysin tuntemattomaksi. Onkos tää nyt sitten Etelä-:vai Pohjois-Koreasta? No, ehkä siitä tulee Pohjois-Korealaista ottamalla kaikki muu kuin riisi pois.
Bibimbappi kandee ehdottomasti käydä testaamassa myös ravintolassa. Ruokalajille "olennaista" on tarjoiluastia, joka on tulikuumaksi lämmitetty kivikulho jonka pohja kärventää alimmaiseen riisikerrokseen rapean tekstuurin, joka lisää paljon kokemukseen.
Ei siinä, varmasti hyvää myös kotona tehtynä
Voi on yleensä vastaus hollandaise ja bearnaise kastikkeiden makuongelmiin. Kastikkeessa näyttäisi olevan hiukan ilmakuplia.Muu perhe on matkoilla ja pakastimesta pilkisteli palanen lihaa, joten siitä piti tehdä iltapalaa. Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä bearnaise-kastiketta. Koostumus on oikein onnistunut, mutta maku jotenkin etikkainen. Ensi kerralla enemmän rakuunaa, vähemmän salottisipulia ja vähemmän etikkaa. Lisukkeena uunissa paahdettua perunaa.
Voi on yleensä vastaus hollandaise ja bearnaise kastikkeiden makuongelmiin. Kastikkeessa näyttäisi olevan hiukan ilmakuplia.
Enemmän voita Hienoa että itse teit kuitenkin!
Tein tällä reseptillä, paitsi että en tehnyt erikseen tässä ehdotettua makuvoita, vaan iskin vaan keltuaiset ja voin suoraan kokoonkeitetyn liemen sekaan. Videolla keltuaisten ja voin sekoitukseen tulee kyllä melko paljon ilmakuplia, ja niitä kieltämättä oli minullakin vatkaamisen jälkeen. Hieman paksumpaa olisi saanut olla, mutta kuvassa kastike näyttää paljon löysemmältä kuin se oikeasti oli. Leviäminen johtui suurimmaksi osaksi siitä, miten lusikoin kastikkeen lautaselle.
Reseptissä oli puolet ja puolet etikkaa ja valkoviiniä, mutta monessa muussa reseptissä on etikkaa puolet valkoviinin määrästä. Vähempi olisi ehdottomasti ollut parempi.
Tein tällä reseptillä, paitsi että en tehnyt erikseen tässä ehdotettua makuvoita, vaan iskin vaan keltuaiset ja voin suoraan kokoonkeitetyn liemen sekaan. Videolla keltuaisten ja voin sekoitukseen tulee kyllä melko paljon ilmakuplia, ja niitä kieltämättä oli minullakin vatkaamisen jälkeen. Hieman paksumpaa olisi saanut olla, mutta kuvassa kastike näyttää paljon löysemmältä kuin se oikeasti oli. Leviäminen johtui suurimmaksi osaksi siitä, miten lusikoin kastikkeen lautaselle.
Reseptissä oli puolet ja puolet etikkaa ja valkoviiniä, mutta monessa muussa reseptissä on etikkaa puolet valkoviinin määrästä. Vähempi olisi ehdottomasti ollut parempi.
Kyllä kyllä, mutta missä on meetvursti? Hernarin kanssa pitää olla ruisleivälllä metukkaa.Vielä ei ole torstai, mutta ei voi minkään. Jalostajan hernekeiton lisäksi reissumiehen tosi ohutta ruisleipää munavoilla. Kyllä tämä on hyvä yhdistelmä
Ei just nyt ole metukkaa. Ja jos olisi niin silloin ei olisi tuota munavoita.Kyllä kyllä, mutta missä on meetvursti? Hernarin kanssa pitää olla ruisleivälllä metukkaa.
Juu noita, on sen verran halpoja ettei hirveästi viitsi niitä itse väsäillä. Maku kuitenkin on noissa hyvä. Tosin vaikka ovat öljyttyjä toiselta puolelta, niin varovaisesti niitä sai irrottaa etteivät hajonneet.Sen verran hyvältä näyttää, että joutuu ensi viikolla testaamaan. Näitä tortillojako ostit: Antalya 1,2kg dürüm vehnätortilla 12kpl, antalya - ruoan verkkokauppa foodie.fi | tilaa ruokaa prismasta, s-marketista, alepasta ja salesta
Tein lohikeiton kun oli lohi 6,99kg tarjouksessa. Kuulemma oli tuoretta, ahvenmaalla kasvatettua. Oli muuten ihan helvetin hyvää, tuli muutama pala vetästyä tuoreeltaan sellasenaan ja soijaan kastettuna, ai että 5/5
Keitin roippeista liemen josta pakastin muutaman desin talteen pakkaseen.
1,5l kalalientä, 600kg perunaa ja 600kg porkkanaa kuutioituna sekaan. Keitin 15min, lisäsin 4dl kermaa, 250g koskenlaskijaa kuutoina, 1kg kuutioitua lohta ja liesi pois päältä. Lisäsin helvetisti tuoretta tilliä ja annoin hautua 5min ja sekoitin pari kertaa että juusto suli ja sekottui. Maustoin valkopippurilla ja suolalla ja lisäsin vielä 50g voita. Oli hyvää!
Ja tuli niin helvetisti (3 litraa ) että pakastin 2x1 litraa pakasterasioihin.
Sous vide -hommia. Karitsan karetta, paahdettuja perunoita ja punaviinikastike. Punaviinikastikkeen suurustaminen voilla meni vituiksi, mutta ei se makua haitannut.
Keitin niitä hetken ruokasoodalla ja suolalla terästetyssä vedessä ennen uunissa paahtamista. Ilmeisesti perunoiden päälle perunajauhojen ripottelulla ennen uunittamista pääsee samaan lopputulokseen, eikä perunoita tällöin tarvitse keittää. Pitää sitäkin joskus koittaa, mutta nämä olivat kyllä niin tautisen hyviä, ettei ole kiirettä. Hard kokin videosta hain motivaation annokseen ja pöllin perunat sellaisenaan. Punaviinikastike vaihtui mutsin reseptiin ja hirvi vaihtui karitsaan. Linkki videoon:Miten teit paahdetut perunat, näyttää hyvältä?
Keitin niitä hetken ruokasoodalla ja suolalla terästetyssä vedessä ennen uunissa paahtamista. Ilmeisesti perunoiden päälle perunajauhojen ripottelulla ennen uunittamista pääsee samaan lopputulokseen, eikä perunoita tällöin tarvitse keittää. Pitää sitäkin joskus koittaa, mutta nämä olivat kyllä niin tautisen hyviä, ettei ole kiirettä. Hard kokin videosta hain motivaation annokseen ja pöllin perunat sellaisenaan. Punaviinikastike vaihtui mutsin reseptiin ja hirvi vaihtui karitsaan. Linkki videoon:
Kassler on kyllä ollut nyt jotain 5v omia suosikkejani. Toimii niin monella tapaa. Tai siis melkein aina tulee tehtyä pulled-porkia mutta tuota voi sitten käyttää monella tapaa: tortilloihin, pizzaan, muchos nachos...leivän kanssa tms. mitä nyt sitten haluaakin tehdä.Dodiin...vajaa 6kg kassleria odottaa pääsyä kamadoon...Pulledporkpääsiäinen...
Kaikkeen muuhun sopii paitsi pihveinä. Pitkään haudutettuna ja mureana toimii kyllä monessa.Kassler on kyllä ollut nyt jotain 5v omia suosikkejani. Toimii niin monella tapaa. Tai siis melkein aina tulee tehtyä pulled-porkia mutta tuota voi sitten käyttää monella tapaa: tortilloihin, pizzaan, muchos nachos...leivän kanssa tms. mitä nyt sitten haluaakin tehdä.
Juu ei sovi. Paitti näille entrecote-ihmisille mitkä tykää että pihvissä on enemmän läskiä ja rasvaa kuin lihaa. Itse en ole niitä ihmisiä. Ulkofilee paras oli sitten possu tai nauta.Kassler sopii juuri pihveinä paistettavaksi esim. kun tekee korppujauhoissa leivitettyjä kasslerpihvejä (Wieninleike) ranskanperunoilla ja pirskottaa pihvien päälle sitruunaa
Tälläkin hetkellä pakastimessa on 12kpl valmiiksi leikattuja kasslerpihvejä.
Juuuurikin näin.Kassler on kyllä ollut nyt jotain 5v omia suosikkejani. Toimii niin monella tapaa. Tai siis melkein aina tulee tehtyä pulled-porkia mutta tuota voi sitten käyttää monella tapaa: tortilloihin, pizzaan, muchos nachos...leivän kanssa tms. mitä nyt sitten haluaakin tehdä.
Makuasioita nää on toki ja kasslerista saa kyllä mehevää juttua kun siinä on läskiä. Mut itse olen samaa mieltä kuin @Mikkos eli jos teen jotain leivitettyä niin possun ulkofile,ohueksi nuijittua ja tulee suht nopeasti pannulla (niin ei mene kuivaksi vaikka uf ei ole rasvaa).Juu ei sovi. Paitti näille entrecote-ihmisille mitkä tykää että pihvissä on enemmän läskiä ja rasvaa kuin lihaa. Itse en ole niitä ihmisiä. Ulkofilee paras oli sitten possu tai nauta.
Juu ei sovi. Paitti näille entrecote-ihmisille mitkä tykää että pihvissä on enemmän läskiä ja rasvaa kuin lihaa. Itse en ole niitä ihmisiä. Ulkofilee paras oli sitten possu tai nauta.