Postaa kokkauskuvia

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DonX
  • Aloitettu Aloitettu
Juhannusperinne 🐷

Ei vielä kokattu, mutta pikkuinen meni jääkaapin hevi-laatikkoon sulamaan ja juhannusaattona pääsee paistumaan airfryeriin.

DSC09837.JPG
Sama homma, mutta menee rosvopaisti kuoppaan
 
Kun ei ollut juhannukseksi tarjolla kunnon aiolia kuten Lidlistä löytyvää, niin piti ekan kerran uskaltautua majoneesin tekoon. Ihan helposti lopulta netin ohjeilla onnistui, vaikka muiden epäonnistumiset vähän pelottivat:) Hyvää muuten uusien perunoidenkin kanssa! Lopputulokseen lisäsin vielä teelusikallisen sokeria happamuutta taittamaan.

AioliTarvikkeet.jpg
Aioli.jpg
 
Tuli viime viikolla ~10v sous videttely-uran aikana oikeastaan ekaa kertaa mieleen että voisi ostaa isomman palan lihaa (naudan ulkofile,) leikata pihveiksi ja kypsentää yksittäispakattuina. Näistä sitten viimeisen viikon aikana tullut viimeisteltyä (lämmitys + pinnat pannulla) eri tarkoituksiin. Erittäin toimivaa. Toissapäivänä riisiä, teriyakikastiketta ja kasviksia. Tänään tomaatteja, basilikaa, parmesaania ja ehtaa Modenasta ostettua balsamicoa.

Tarjoiluehdotus: tietokoneen äärellä, ruokajuomana pitkä Pepsi Max.

beef.jpg
 
Tein pitsaa: pohja 00-jauhoista, 24 tunnin kohotus ja täytteenä mozzarella-raastetta, mozzarella-kikkareita pallosta revittynä, grana padano -lastuja, bresaola-viipaleita, kirsikkatomaattia, tuoreita basilikan lehtiä ja liraus oliiviöljyä päällä. Pitsaan ei tullut tomaattikastiketta, vaan pohjalle sivelin oliiviöljyä, jonka päälle juustoraastetta. Paistoin pitsakiven päällä. Parasta pitsaa mitä olen tehnyt.
1000030397.jpg
1000030336.jpg
 

Statistiikka

Viestiketjuista
281 266
Viestejä
4 835 257
Jäsenet
78 219
Uusin jäsen
Eero11

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom