Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
voikkoleipää
itsetehty majo, ei muuta kuin mustapippuria makuna, leipä Lidlin paistopisteen, oli vielä lämpösiä
mortadella makkaraa , elikkäs joku pistaasimakkara
rucolaa
mozzarellaa ja mustapippuria
punasipulia
schwarzwaldin kinkkua
vähän majoa kannelle ja oliiviölyä tomaateille
valmis.
sieltä löytyy kaikki tarvittava (paitsi lihatiski)Onko koko ostoslistakin Lidlistä? Näyttää meinaan hyvältä ni vois poikkee joku päivä itekki liiterissä
Täysliha kebabbia. Porsaan kassleria ja naudan paistia. Piti olla possua ja lampasta mutta oli vähän huono valikoima niin käytin nautaa. Siitäkin olis pitäny olla vähän rasvasempi osa mutta jotenki tuntu kaupat olevan tyhjänä.. No, pääsiäisen jälkeen saa varmaan lammasta halvalla.
Kuvat otettu perunalla.
Hyvää oli vaikka rasvaa olis saanu olla lisää ja aina grillata joka slaissin jälkeen mutta uunnissa vähän hankalaa
Tehdänkö ankkaan paistopinta ennen vai jälkeen kypsennyksen?Perjantain kunniaksi ankkaa sous vide ja appelsiinikastiketta. Lisäkkeenä hässäkkä, jossa Haricot papuja, lehtikaalia, sipulia, valkosipulia ja paahdettuja seesamin siemeniä.
Tehdänkö ankkaan paistopinta ennen vai jälkeen kypsennyksen?
Herkullinen kuva!
Sitähän minäkin... Joissain ohjeissa toisinpäin ja ei vaikuttanut hyvältä.Kiitos! Ensin pari tuntia sous vide @57C ja sen jälkeen nahka pannulla rapeaksi.
Sitähän minäkin... Joissain ohjeissa toisinpäin ja ei vaikuttanut hyvältä.
Omassa keittiössä ei (vielä) ole sous vide laitteita, kannattaisiko hankkia vai jääkö käyttö vähäiselle?
Jep, ketjua seurattu...Kannattaa ehdottomasti hankkia. Tulee käytettyä jatkuvasti. Esim. Paisteista tulee aivan mahtavia. Kannattaa kurkata toi sous vide ketju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Juu, eihän siitä rapeaa pintaa jää, jos liha paiston jälkeen kypsyy omissa liemissään vakuumipussissa. Eikä sen ruskistuksen pitäisi enää lihan kypsyyteen vaikuttaa, kun siinä on se sulatettava rasvapinta välissä eristeenä. Kunhan ei vedä sitä ruskistusta liian pitkälle.Sitähän minäkin... Joissain ohjeissa toisinpäin ja ei vaikuttanut hyvältä.
Jep, ketjua seurattu...
Putsaatko kaupan paistit ja pussitat vai voiko laittaa likoamaan/kypsymään suoraan vakuumipakkauksessa?
^ voitko laittaa hieman ohjetta miten teit? mistä ostit lihan?
En voi ymmärtää ihmisiä jotka laittaa kanan "mahalleen" uuniin. Juuri se mehevin ja rapein nahka pitää olla päällä. Ketuttaa ku kaupoissakin ne pussitetaan grillipisteellä valmiiks maha alaspäin ni nahan rapeus kärsii.Ostin hulluilta päiviltä tuoreita kokonaisia maalaiskanoja, joista toisen eilen kokkasin. Oli kyllä julmetun hyvää verrattuna tavallisiin pakaste-broilereihin mitä yleensä ostan ja laitan.
Kuin eri eläintä konsanaan, mehevää, maukasta, pehmeää, rasvaista ja suussa sulavaa. Maustoin runsaasti tuoreella rosmariinillä, sitruunalla, valkkarilla ja pippureilla yms.
En minäkään...En voi ymmärtää ihmisiä jotka laittaa kanan "mahalleen" uuniin. Juuri se mehevin ja rapein nahka pitää olla päällä. Ketuttaa ku kaupoissakin ne pussitetaan grillipisteellä valmiiks maha alaspäin ni nahan rapeus kärsii.
Kanankoipien ja pulled pork kasslerien kanssa käyttänyt ja ihan ok on toiminut (Slow food ja valkosipuli). Eihän se tietenkään usean päivän marinadia päihitä.Mitä mieltä noista poppamiehen rubeista?
Mitä mieltä noista poppamiehen rubeista? Tekisi mieli koittaa nyhtöpossun kanssa.
Kaapit täynnä poppamiehen kastikkeita ja äiti ostaa vampyreetä. Ainoa mitä vähän kaipailen on blair's pure death kastike, oli meinaan melko hyvän makunen.Perinteisiin maustesekoituksiin verrattuna täysin ylivertaisia. Heidän kauttaan saa myös tilattua porkmafian rubeja, jotka on "omaa luokkaansa".
Kun näitä on käyttänyt pidemmän ajan, niin tulee ihan arkiruokia maustettua näillä tai niiden sekoituksilla. Vertaa tuoteseloisteita, se kertoo paljon.
Onpa hyvän näköinen. Miten teit pohjan? Mulla on vielä taikina jääkaapissa, mutta huomenna pitäisi kuvia piisata.
Onpa hyvän näköinen. Miten teit pohjan? Mulla on vielä taikina jääkaapissa, mutta huomenna pitäisi kuvia piisata.
Ohuet siivut saa kärytettyä helpommin kypsiksi normaalissa uunissa.Huhta hyvän halpapakkaus/kantapalameetwursti innosti kun on niin perhanan halpa ja palaset saa leikattua itse paksuiksi. Meikästä pizzoriat tekee ison virheen kun käyttävät 6 kpl millin paksuisia salameja ja kuvittelevat sen riittävän. Kaverina tietty palvikinkusta leikatut isot viipaleet jotka jopa maistuvat jollekin kun sattuvat suuhun, toisin kuin perus pizzeriakinkku. Jyrkkä ei "kinkkuraasteelle."
Jyrkkä ei "kinkkuraasteelle."
Kuten Xtra Pizzaraasteellekin.