Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ensimmäiset testailut 00-jauhoilla. Muuten onnistunut, mutta väriä ei tahtonut oikein tulla.
Joululahjaksi tuli uunikivi, joten täytynee jatkaa kokeilua.
Pohjana perus Margherita, jonka päällä vielä parmankinkkua.
Ohjeen otin aina niin innostavalta Gennarolta:
Tuli väsättyä pitkästä aikaa taas kotona burgereita. Kuitenkin vähän jäi pihvin osalta vähän harmillisen vajaaksi tuo elämys.
Yleensä jauhelihapihvit teen tyyliin jauheliha, kermaviili, kananmuna, sipulikeitto (murskattuna makua tuomaan), hieman korppujauhoja + mausteet.. Nyt kokeilin etsiä "Puhdasta lihan makua" ja tein pelkästään naudanlihasta pihvit (suolaa+pippuria). Kuitenkin tuo jäi jotenkin vajaavaiseksi tai paistaminen ei vain toiminut kuten olisin toivonut.. Lisäksi vanhana pikaruokalatyöntekijänä heitin tietysti juuston pihvin alle tottumuksesta, vaikka päälle paistovaiheessa sulamaanhan tuo olisi kannattanut.. Noh opitaan ensi kerralle.
Kylkeen vähän uuniranuja + colaa.
Itte en oikein uskalla laittaa tarpeeks suolaa ja pippuria siihen pihvin päälle, koita ens kerralla vähän enemmän maustettuna. Olihan myös rasvaista lihaa? Jos on jotain 10% niin jää helposti mauttomaksi. Myös jotain sian rasvaa voi sotkea jauhelihaan mukaan, tuo hyvin makua.
Ainiin ja tietty kun kärtsää vähän pihviä oikein kuumalla pannulla niin tulee hyvää makua!
Parhaimman hampurilaispihvin saa tehtyä rasvaisemmasta jauhelihasta. Pippuria sekä suolaa. Kermaviilit sekä kananmunan voi unohtaa.
Ei tarvitse olla rasvaista, oma suosikkiliha lähtee näistä pitkätukkaisista:Olihan myös rasvaista lihaa? Jos on jotain 10% niin jää helposti mauttomaksi.
Muistaakseni kermaviiliä ja turkkijugurttia sekaisin dippinä.Mitä nämä on? Dippiä ja... ?
Hyvän näköistä evästä, tuli nälkä
Ranet näyttää rapeilta ja hyvin maustetuilta.
Jäätävä vuori ketsuppia päällä kyllä pistäisi kippaamaan koko lautasen suoraan roskiin. Miksi pilaatte ruuan tuolla maut peittävällä esanssisella paskalla?
Mutta on kyllä aivan 10/10 näköisiä leipiä ainakin noin ulkoisesti!!!
Näyttää veli hyvältä mutta miksi ei ketsuppia?Atrian nakkeja ja isoisän nakkikastike.
Näyttää veli hyvältä mutta miksi ei ketsuppia?
Ei sitä nyt niin paljon ole.
Muutenkin herkkudisheissä pitää välillä muistaa veli brycifanin luomuksia ja käyttää ketsuppia.
Hatusta vedellää mutta erikoisvehnäjauhot, vesi, suola, hiiva tai juuri - joskus maitoa veden tilalla.Aikasemmassa postauksessasi oli hyvännäköistä pizzaa. Varsinkin pohja.
Viittitkö pohjan reseptiä paljastaa?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Olisit ottanut kunnolla väriä pintaan.Rainbow patongeja tein taas.
Ihanko kotiuunilla Jormuli on noin hyvännäköisesti paistuneet pizzat saanut?
Veikkaan että body is templeOnko jeppejehu kokki ammatiltaan? On kyllä hienosti otettuja kuviakin. Suikaleetkin niin tarkkaan leikattu yms
Onko jeppejehu kokki ammatiltaan? On kyllä hienosti otettuja kuviakin. Suikaleetkin niin tarkkaan leikattu yms
no treenistä ja ruoasta kyllä kiinnostunut, mutta kroppa on temppeli vain osan vuodesta, herkut vie ikävästi mennessään ja temppeli turpoaaVeikkaan että body is temple
Eli ruuasta ja treenistä kiinnostunut henkilö
On kyllä vuosia ollut parhaimman näköiset setit näin niinku kokonaisuudessaan sampin foorumeilla. Turkkijugurtti tosin hiutaleina yhdessä noissa kuvissa, pakko keksiä jotain kateellisena.
Eli siis beef jerkyä. Ensimmäistä kertaa teen..
Note to self: pakasta sitä lihaklönttiä kauemman että se on helpompi leikata, ei tulisi niin eri paksuisia.. Tätä kirjoittaessa paksummat slaissit on vielä uunissa.
Kilo naudan sisäpaistia ja marinaadin pohjana se perinteinen
Lisäksi vielä
- Worcester soosia
- Soija soosia
- Mustapippuria myllystä
- Valgosibali jauhetta
- Sibali jauhetta
- Cayenne jauhetta
- Savustettua paprikajauhetta (en laittanut paljon, savun maku ei niin nappaa)
Marinoitui melkein 24h kun oli vähän kiireinen päivä.
- Korianterin siemeniä
- Pari punaista chiliä pilkottuna
- Yhden sitruunan kuori raastettuna
Uuni mallia kiertoilma ja lämpötila huitelee jossain 40-50 välillä.
Seuraavalla kerralla
Sisäpaisti möhkäle painoi 980g, haaskeetta tuli erittäin vähän kun rasvaa lihassa ei ollut nimeksikään.
- Sitruunan tilalle lime ja vois sitä mehuakin laittaa sinne marinaadiin.
- 88% jolokia tahnaa pari lusikallista, miksi kuvittelin että punaisesta chilistä tulisi jotain makua..
Sanotaan siis vaikka 970g > koko saalis oli 370g eli ~2.6:1
Mimmoinen koostumus tuli? Voiko verrata esim näihin yleisimpiin mitä nyt Citymarketeista ja Prismoista saa? Näyttää vähän kuivemmalta.