Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Live: io-techin Tekniikkapodcast tänään perjantaina noin klo 15:20 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>
Tohon viherpippurikastikkeeseen saa muuten hyvän twistin kun siihen lisää oman maun mukaan Aurajuustoa. Toki jos homejuustosta tykkää. Itse teen aina niin.Eilinen ruoka
Ihan perus Atrian Viljaporsaan ulkofile grillissä ja uunijuurekset (parsakaali, ruusukaali ja porkkana). Kylkeen pussista viherpippurikastike.
Juomana mielipunaviinini
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hyvännäköisiä. Pitäisikin tehdä noita uunijuureksia.Eilinen ruoka
Ihan perus Atrian Viljaporsaan ulkofile grillissä ja uunijuurekset (parsakaali, ruusukaali ja porkkana). Kylkeen pussista viherpippurikastike.
Juomana mielipunaviinini
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tuoreita, tosin muistaakseni porkkana oli ainoa kotimainen.Hyvännäköisiä. Pitäisikin tehdä noita uunijuureksia.
Oliko noi pakasteita vai tuoreita ?
Täytyypä kokeilla, vaimo vaan ei oikein homejuustosta välitä...Tohon viherpippurikastikkeeseen saa muuten hyvän twistin kun siihen lisää oman maun mukaan Aurajuustoa. Toki jos homejuustosta tykkää. Itse teen aina niin.
Tulipas pistettyä ensimmäistä kertaa tulemaan ananas tepache juomaa. Mukaan inkivääriä ja kanelitanko. En ole koskaan maistanut mutta kuullostaa niin hyvältä ja helpolta että piti pistää testiin. Raportoin kun valmista.
![]()
On kyllä korkki raollaan.Katso nyt , että tuolla on ilmareikä, jos lähtee pöntössä käymään. Muuten pullistuu ja räjähtää.
Tein tällaista pataa, mitä kutsuin lapsena risotoksi, kun tein sitä silloin. Kiva palata lapsuusmuistoihin joskus näin. Joku riisilihakasvispata se on oikeasti, eikä muistuta risottoa lainkaan. Paistoin jauhelihaa ja sipulia, sitten riisi ja herne-maissi-paprikat. Laitoin nyt tölkin lihalientä, että tuli vähän parempaa. Ja jotain chilisoosia. Valkosipulia tietty kans.
![]()
Tulipas pistettyä ensimmäistä kertaa tulemaan ananas tepache juomaa. Mukaan inkivääriä ja kanelitanko. En ole koskaan maistanut mutta kuullostaa niin hyvältä ja helpolta että piti pistää testiin. Raportoin kun valmista.
![]()
Lauantaina käyntiin, torstaina pulloon ja pullo nyt ollut huoneenlämmössä jälkikäymässä vuorokauden ja näyttää jo kovin kuplaiselta. Harkitsen siirränkö tänään vai huomenna kylmään.![]()
Väliaikatietoja.
Neljäs päivä ja nyt selkeää käymistä menossa. Eilen oli pientä havaittavissa mutta nyt käy jo mukavasti. Vähän jo mietin että näinköhän alkaa käymään ollenkaan mutta vissiin sen verran viileää että kesti vähän aikaa.
Tuoksu on erittäinen simainen. Pienet maistit otin niin myös maku on oikein simainen mutta vähän erilainen. Ihan raikkaalta maistuu vaikka huoneenlämpöistä.
Jos vielä päivän pari antaa käydä ja siirtää pulloihin jälkikäymään. Voin kyllä kuvitella tuon raikkaaksi juomaksi jos kehittää kunnolla poreita.
Voi olla että ens kerralla vois vähän enemmän laittaa inkivääriä ja mahdollisesti muita mausteita mutta kuhan saa valmiina ja kylmänä maistaa niin on viisaampi. Erittäin lupaavalta kyllä vaikuttaa jo nyt!
Ja neljä päivää sitten pullotettu. Oikein hyvän makuista. Tosiaan melkoisen simamaista, mutta vähän "pehmeämpi" maku. Lieneekö sitten enemmän sokeria niin siksi..? en tiiä. Ihan on raikas juoma kyllä. Kokeilin myös rommin kanssa mutta ei kyllä maistunut niin hyvältä kuin kuvittelin. Parempaa ilman rommia.Lauantaina käyntiin, torstaina pulloon ja pullo nyt ollut huoneenlämmössä jälkikäymässä vuorokauden ja näyttää jo kovin kuplaiselta. Harkitsen siirränkö tänään vai huomenna kylmään.
![]()
3l tuli.
Huomenna pitää ostaa aineet ja kokeilla ananas-sitruuna-inkivääri tepachea. Ja huomenna testaamaan tuota rommin kanssa.
Ai että. Mozzarellan kun vaihtaisi vielä vuohenjuustoksiPientä suolaista iltapalaksi
Ai että. Mozzarellan kun vaihtaisi vielä vuohenjuustoksi