living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 238
Jauheliha-tonnikalapizza
Taikina:
Tomaattikastike:
Täyte:
Valmistus:
Ei mahdu kuin 5 kuvaa kerrallaan, joten lisään vielä pari seuraavaan postaukseen.
Taikina:
- 2 dl vettä
- 1 pussi kuivahiivaa
- 1 rkl ruokaöljyä
- 1 tl suolaa
- 5-6 dl Myllyn Paras pizzajauhoja
Tomaattikastike:
- 1 purkki (200g) paseerattua tomaattia
- 1 pieni tölkki (70g) tomaattisosetta
- 1 rlk ruokaöljyä
- 5-7 valkosipulinkynttä puristettuna
- Oreganoa, viiden pippurin sekoitusta, chayannejauhetta, basilikaa, suolaa
Täyte:
- Paistetaan keskenään 400g sika-nauta jauhelihaa ja 1 iso sipuli pieneksi pilkottuna
- Lisätään kypsän jauhelihan sekaan 1 purkki tonnikalaa vedessä (vedet puristettu pois ettei täytteestä tule vetistä)
Valmistus:
- Levitettään kohonnut pizzataikina jauhotetulle leivinpaperille
- Lisätään tomaattikastike
- Lisätään juustoraaste
- Lisätään täyte
- Lisätään päälle vielä vähän juustoraastetta ja sinihomejuustomuruja
- Uunitetaan noin 15-20 minuuttia 250°C asteessa
Ei mahdu kuin 5 kuvaa kerrallaan, joten lisään vielä pari seuraavaan postaukseen.