tjkoo
Tukijäsen
- Liittynyt
- 20.10.2016
- Viestejä
- 4 176
Meneekö muilla tuo housen pitsa-alusta vähän kuperaksi paistaessa?
Enpä ole huomannut mutta eikös sen pitäisi lämpöä kestää kun siihen on tehty?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2025 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>
Meneekö muilla tuo housen pitsa-alusta vähän kuperaksi paistaessa?
Menee mutta palautuu kyllä. On ollut käytössä useamman kuukauden ja vielä käyttökuntoinen.Meneekö muilla tuo housen pitsa-alusta vähän kuperaksi paistaessa?
Joo, tais olla max 230c. Itsellä menee myös kuperaksi paistaessa ja palautuu normaaliksi viilentyessä.Eikös tuossa housen pizzapellissä ollut joku suositus paistolämpötila ja ainakin oman muistikuvan mukaan sen yli mentäessä vääntyilee tuo pelti uunissa.
On ehkä monille itsestäänselvyys ja joillekin ei, mutta näissä säilyvyysasioissa kaikkein suurin merkitys on sillä, että purkista otetaan tavaraa ulos vain mihinkään muualle koskemattomalla ottimella. Ei siis millään millä on otettu toisesta purkista jotain saati sitten käytetty suussa välillä. Eikä jätetä purkkia pöydälle kansi auki lojumaan yhtään pidemmäksi aikaa kuin on tarvis.Tuli ostettua purkki ndujaa Citymarketista tämän ketjun innoittamana. Mites hyvin tuo säilyy? Eihän tuo iso purkki ole, mutta tuskin kerralla menee. Purkissa lukee, että lisäämällä öljyä purkkiin säilyvyys paranee. Sama juttu on Lidlin chilitahnassa, mutta vaikka sinne öljyä laittaa, niin reilun viikon päästä purkissa on homepilkkuja, vaikka on säilytetty jääkaapissa.
Pakastanko suosiolla ylijäävän osan? Sen verran tyyristä tuo on, ettei viitti testata homehtuuko vaiko ei...
On ehkä monille itsestäänselvyys ja joillekin ei, mutta näissä säilyvyysasioissa kaikkein suurin merkitys on sillä, että purkista otetaan tavaraa ulos vain mihinkään muualle koskemattomalla ottimella. Ei siis millään millä on otettu toisesta purkista jotain saati sitten käytetty suussa välillä. Eikä jätetä purkkia pöydälle kansi auki lojumaan yhtään pidemmäksi aikaa kuin on tarvis.
Noiden kanssa kun on tarkkana niin säilyy kuukausia ilman ylimääräisiä kasvustoja, ainakin tuo lidlin chilitahna omassa jääkaapissa.
Aika erikoista, että uunin vaihtaminen vaikutti pizzan pyöreyteen.
Fazerin pohja ja laitoin täytteet kotona ja sitten siirto pizzalapiolle.Aika erikoista, että uunin vaihtaminen vaikutti pizzan pyöreyteen.(kun noita sinun aiempia pizzakuvia vertaa...)
Mutta tosiaan, ehkä hieman liian kuuma uuni, muuten näyttää jo aika buenolta!![]()
Tohonhan saisi hyvin oonilla tehdyt pitsat paistamisen jälkeen säilöön, pitääpä miettiä jos hakisi itekkin tommosenKävin hakemassa Lidlistä tämmöisen setin
![]()
Mä meinasin käyyttää myös siihen, että tekee kotona noihin alustoihin pizzat ja siirtää paistettavaksi pizzauuniin ulkona.Tohonhan saisi hyvin oonilla tehdyt pitsat paistamisen jälkeen säilöön, pitääpä miettiä jos hakisi itekkin tommosen![]()


Mitä on kepsu?Uusi kalusto ja taikina testattu. Paranee, paranee.. Nduja+hunaja ja kepsu on kova! Sairaan kova yhdistelmä.
Pizzakivi auttaa hieman. Eikä maksa paljoa.tavallisella jokakodista löytyvällä sähköuunilla ei taida saada tommosia hyvän näkösiä rapeita pizzoja....paistoin pellillä ja alalämmöllä ettei jää pohja liian pehmeeks...pohjana fazerin pakastepallot joita käytin 2kpl yhteen pizzaan että sai tarpeeks ison.
eka kuva ennen uuniinlaittoa ja ilma päällysjuustoa
Kuvista päätteleen olettaisin sen olevan kebabliha.Mitä on kepsu?
Oukei. Oli tuntematon ilmaus, niin ajattelin, jos on jotain eksoottisempaa.Kebabiksi myös kutsutaan.![]()
tommosia hyvän näkösiä rapeita pizzoja....paistoin pellillä ja alalämmöllä ettei jää pohja liian pehmeeks...
Niinhän se Ooni sanoo, mutta kyllä mulla ainakin sen verran siihen jää pizzanpaistosessioista palanutta jauhoa tms. että olen harjalla enimpiä putsaillut ennen uusien pizzojen tekemistä. Lisäksi ainakin mulla jonkin verran nokeaa, niin sitäkin saa putsailla. Piipusta tippuu nokea suoraan kiven päälle jo yhden polttokerran jäljiltä kun vähänkään uunia käyttää. Poltan siis koivuklapeja (kuivia, palavat kyllä hyvin ja lähes ilman näkyvää savua, mutta nokihiutaleita lentelee silti).En jaksa edes yrittää. Onneksi pitsauunissa puhdistuu itsestään...
Treeni = lisää pizzaaEi tuossa näin täältä katsottuna ainakaan mitään periaatteellista vikaa näytä olevan.![]()
Näin on tarkoitus ja tuossa videossa kanssa opastetaan.Toi Dennis ja muutkin kaupan pallot mitä oon testannu (Fazer ja Lahtelainen Mamma Maria) sitten maistuu kanssa paremmilta kun ne antaa sulaa ja levätä pari päivää jääkaapissa. Eli pistä jo nyt jääkaappiin sulamaan, jossain astiassa.
Huomenna tai lauantaina tulee ainakin täältä kokemuksia.Onko jollain jo kokemuksia noista Denniksen palloista? Fazerin palloista ei ainakaan meillä kovin kummoisia tullut, onkohan nuo sitten parempia.
Erityisesti kiinnostaa jos joku on tosiaan Napoli tyyliin tehnyt.
Sanoisin, että itsetekemäni ovat parhaita, mutta nuo Dennikset tuli kyllä hyvänä kakkosena. Taikinassa ei ole öljyä eikä sokeria eli jossain määrin kunnioittaa Napolilaisuuttaan. Kannattaa kokeilla.Onko jollain jo kokemuksia noista Denniksen palloista? Fazerin palloista ei ainakaan meillä kovin kummoisia tullut, onkohan nuo sitten parempia.
Erityisesti kiinnostaa jos joku on tosiaan Napoli tyyliin tehnyt.
Ihan testauksen ilosta ja voi vertailuttaa omatekemiin taikinoihin.Mitä iloa noista pakasteista yleensä on? Nimimerkillä, väänsin juuri taikinan, meni ainakin 4 minuuttia.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.