Jep pitää kokeilla. Nyt on poolishilla alustetut pikkupallot kohoomassa ja parin tunnin päästä täytyy kokeilla tehdä pizzaa. Esitaikina tuoksui aivan älyttömän hyvälle ja pikkupallot kohoaa melkoisesti...
Pikkupallojen leikkaaminen oli ehdottomasti haastavin osuus, sillä silmämäärinen arvio n. 250g taikinaklönteistä osoittautui vaa'an mukaan välille 308g - 186g.
pitää vissiin vähän treenata tota pikkupallon arviointia.
Tein nyt niin, että pistin 2 palloa pakkaseen parin tunnin kohotuksen jälkeen. 4 palloa laitoin jääkaappiin 4 tunnin kohotuksen jälkeen ja pointtina olisi huomenissa nuo jääkaapissa olevat syödä. Huoneenlämmössä 6h nostatuksella on nyt 4 palloa ja niitä muutaman tunnin päästä syödään. Jännittävää.