Tuli tuo tarjouspuolellakin ollut Witt Etna Rotante kotiutettua ja eilen eka paisto. Pakkasesta onneksi löytyi yksi pizzapallo ja sai samalla kun "poltteli tehdasrasvoja" pois niin kopastua pizza sandwichin iltapalaksi.
Isohan tuo on jos vertaa Ooni Koda 16 mallinkin niin se näyttää jopa pieneltä. Suunnittelussa oisi voinut hieman säätää lisää niin olisi saanut kokoa pieneksi, mutta ei haittaa menoa.
Lämpeni vikkelään kiitos kiven alla olevan burnerin. Olisiko 20minsaa niin aloin lättyä pyörittelemään ja heittämään sisään. Verrokkina Ooni Koda 16 biscotto kivellä ottaa sen 45min+ että alan lättyä pyörittelee.
Helppo siis tosi helppo oli ekan lätyn kokemuksella paisto. Keskelle paistumaan ja sit odotellaan. Ei tarttenu pyöritellä itse niin helpottaa. Pyörittelylapiolla oli näppärä kuitenkin katsella miltä se pohja näyttää.
Dropbox linkin takaa löytyy vielä video "karusellista":
Dropbox
Tuo pizza sandwichän on vähän calzone vibainen, mutta aika freesi ainakin jos tuoretta tomaattia, mozzaa ja fetaa heittää. Tuon teko on simppeli kun tekee pyöreän lätyn ja öljyä pintaan, taittaa ja siitä paistumaan. Täytteet sit paiston jälkeen oman mielen mukaan. Täytevinkkeinä myös pestoa paiston jälkeen tai rucola, punasipuli, salami tai mitä sattuu löytymään.
Tänään napolilaistyylistä sisään ja loppuun vielä jokunen kuva.



