Sun argumentoinnilta putoaa pohja jo sillä, että Ooni itse valmistaa ovia ja ovellisia kaasukäyttöisiä pizzauuneja.
Ei se uuni siitä muutu sen enempää, jos sen oven tekeekin joku muu, kuin Ooni. Eipähän ole valmistaja vetämässä överikatetta välistä.
Uuni ei ole lämmennyt tarpeeksi, jos ei tuossa ajassa kypsy pizza.
Onhan noihin noita "avonaisia luukkuja", eli yläosa on luukkua ja mahtuu silti kääntämämään, koska alaosa on avoin. Ainakin olettaisi tuollaisessa vähän paremmin sen lämmön jäävän siihen uunin yläosaan, kun ei suoraan posota lämmöt kattoa pitkin ulos.
Vanhassa pellettikäyttöisessä Big Hornissa on luukku ja kyllä se paremmin lämpesi, kun sitä piti kiinni. Tuulisina päivinä myös paistaessa tuli laitettua kiinni.
Nykyisellä Kodalla paistelen sisällä talvikauden, niin ei tarvitse miettiä kylmiä ilmoja ja tuulen suuntaa.
Kyllähän tommoinen 10min nopeammin lämpeäminen olisi loppupeleissä aika paljon. Kaasupullollakin paistelisi monta pizzaa enemmän.