Miten tollainen tilanne edes syntyy, että toinen puoli alkaa palamaan ja toinen on "raaka", jonka jälkeen sen saa vielä tarttumaan johonkin kuumaan pizzakiveen kiinni?
Mulla tulee mieleen, että sulla on liikaa täytteitä/nestettä pohjalla ja pohja vettyy, joilloin noita kiviin tarttumisia voi tapahtua. Vaihtoehtoisesti pizzakivi ei ole tarpeeksi kuuma. Toisaalta toi pohjan palaminen ei tue tuota pizzakivi-teoriaa.
Ei pizzan tarvii kovinkaan kauaa olla kivellä, kun sen voi jo kääntää. En mä oo tainnut saada ikinä mitään reikää aikaiseksi pizzaan sen jälkeen, kun sen on uuniin tyrkännyt. Liikkeet pitää olla nopeita.
Mun vinkki amatöörinä on hommata se bambulapio, tehdä pizza suoraan siihen päälle ja sillä laittaa pizza uuniin. Ei tarvitse kuin kevyesti hieroa vehnäjauhoa pintaan enne lätyn laittamista lapiolle, ehkä heilautus-pari lapion päällä täytteiden laiton jälkeen (jotta näkee sen liukuvan siinä hyvin) ja kerta toisensa jälkeen pizza uuniin nätisti nopealla ranneliikkeellä.