Ostin tollasen Oonin kun täältä bongasin verkkokaupan alennuksen. Täältä hyvillä vinkeillä (kiitokse niistä) k-kauppaan pizzakaveri -tuotteita hakemaan ja eikun kädet saveen. Ostin jotain Duran Duran jauhoja, Pirkka pizzapohjapalloja ja muut niiden tuotteet. Tomaattisosetta en löytänyt niiltä niin ostin Muttia. Käytännössä epäonnistuminen oli lähes mahdotonta näillä varustuksilla. Koko perhe odotti gourme pizzoja erittäin nälkäisinä. Uuden oman Pizzerian nimeä jo mietiskelin.
Pirkan pallot annoin sulaa pari tuntia. You tubesta pikaiset vinkit miten se pohja levitetään. Sehän näyttää helpolta. Vähän jauhoja ja käsillä vähän pyöritetään. Itsevarmuutta hehkuen eikun Ooni tulille ja tuumasta toimeen pohjien kanssa.
Se taikina taisteli vastaan ja aina palautui takas möntiksi. Koitin tehdä liian ohutta liian vähällä jauhoilla. Se repeili huolella, laitoin tomaattisosetta vielä varmuuden vuoksi mut en saanut sitä irti. Se meni suoraan roskiin.
Toinen pizza vaikutti paremmalta (koitin kaulinta kun ei se oikein lähtenyt käsillä) ja siihen laitoin kaikki kamat päälle. Se oli kuitenkin vuorollaan pöydässä, lapiossa ja pizzakivessä kiinni. Sillä sainkin sotkettua kaikki paikat. Taistelin sen päällysaineineen sinne Ooniin, osa jäi kuitenkin terassille, pöydälle ja lapioon. Oonin jäi semmonen kasa pizzaa. Annoin vähän jäähtyä, siivosin oonin ja laitoin sen pizzakasan roskiin.
Abaut tässä vaiheessa muu perhe rupesi valmistamaan omaa ruokaa.
En lannistunut pienistä vastoinkäymisistä. Harjoittelin vielä kolmannella pohjalla. Lisäsin reilusti jauhoja ja sekin repesi, jolloin yritin aloittaa sillä samalla alusta, mutta pohja oli täynnä jauhoja joten se meni ihan koppuraiseksi ja laitoin sen roskiin.
Neljännellä pallukalla olikin sitten kovat odotukset. Sain apuja paremmalta puoliskolta ja siitä tuli ihan hyvä. Tosi pieni, mutta sain sen paistettua.
Annetaan kuvien puhua puolesta. En ihan jokaisesta käänteenkohdasta saanut kuvaa kun kädet oli erinäisissä pizza-aineissa.
Pizzerian perustaminen vielä vähän viivästyy.