- Liittynyt
- 21.07.2021
- Viestejä
- 405
Tuli kokeiltua toi motonetin kaasukäyttönen pizzauuni mutta ei taida olla mun juttu....sais olla kokoajan pyörittelemässä ja vahtaamassa sen paistumista. palaan takas tohon kaasugrilli ja pizzakivi komboon siinä ei tarvii kun heittää lätty kivelle ja odotella kypsymistä ja välillä kurkata pohjaa ettei ruskistu liikaa. grilliin mahtuu 2 normikokosta pizzakiveä vielä rinnakkain niin saa tarvittaessa 2 yhdellä kertaa.
No toi pizzauunikokeilu oli eka mulle ja eka pizza meni ihan vituiks kun toinen puoli meni mustaks...toinen meni vähän paremmin mutta pohjaan ei tullu väriä ja muutenkaan ei maistunu samoilla raaka-aineilla niin hyvältä kun aikasemmin tein normi grillillä. esilämmitin täydellä teholla noin 20min ja sitten pudotin minimille kun pizza oli uunissa....pimeässä parvekkeella tein joten näkyvyys ei ollu paras ton kypsymisen vahtaamiseen.
Öö, eihän tossa mitään pyörittelyä edes tarvi juurikaan tai mitään vahtaamistakaan.
Uuni vähintään 30min täysille lämpenemään, mittaa infrapunalla että lämmöt on min 400c, sitten pyörittelemään taikina, pizza alumiinilapiolle, uunin lämmöt minimille ja pizza uuniin, 20sec kääntö ja 20sec seuraava kääntö, pyörityslapiolla katsoo jos tarvii olla hiukan pidempään.
Alle minuutin toimitus kaiken kaikkiaan.
En ymmärrä miksi pitää pelleillä pizzakivillä tai noilla grillivirityksillä, kun ne ovat lähinnä paskaa.
Mustangin, cellon ym. saa satasella, oonin 199e ja isompi parempi malli sitten 360e paikkeilla.
Heittäkää noi pizzakivet suosiolla roskiin. Lämmönsäätely niissä ei toimi koskaan oikein ellei tee virityksiä


