Alkuvuodesta tuli pellettikäyttöinen pizzauuni hankittua. Meni kyllä aikansa, että sai pizzan sillä onnistumaan. Ei oikein ole pöytää, josta pizzalapiolla pizza napata ja pizzalapio ei ehkä ihan optimaalinen myöskään. Yritin tehdä suoraan lapion päällä, mutta sehän jämähtää siihen. Riittävä määrä jauhoja, että jämähtäminen vältetään, niin tuloksena oli mustaksi palanut pohja. Kuivempaa taikinaa käyttämällä taas pizza irtosi lapiosta, mutta lopputulos oli muuten surkea. Lopulta sitten sain ratkaistua sen tekemällä pizzan ylimääräiseksi jääneen pizzakiven päällä ja liu'uttamalla sen siitä lapiolle.
Toinen ongelma oli pellettien sytyttämisessä. Perhananmoinen homma sytytyspalankin kanssa; ainakin kyseiset pelletit ovat todella nihkeitä syttymään. Jollain torchilla se varmaan onnistuisi näppärästi, mutta sellaista ei satu vielä olemaan. No, siihenkin keksin keinon: sattui olemaan ylimääräiseksi jäänyt rasvakeittimen kahvallinen kori. Pelletit koriin, kori piippusytyttimeen, jonne se juuri ja juuri mahtuu, ja tuli alle. Siitä sitten kippaa palavat pelletit pizzauuniin.
Toinen ongelma oli pellettien sytyttämisessä. Perhananmoinen homma sytytyspalankin kanssa; ainakin kyseiset pelletit ovat todella nihkeitä syttymään. Jollain torchilla se varmaan onnistuisi näppärästi, mutta sellaista ei satu vielä olemaan. No, siihenkin keksin keinon: sattui olemaan ylimääräiseksi jäänyt rasvakeittimen kahvallinen kori. Pelletit koriin, kori piippusytyttimeen, jonne se juuri ja juuri mahtuu, ja tuli alle. Siitä sitten kippaa palavat pelletit pizzauuniin.