living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 839
Lidlin pakastealtaasta.Mitä kebabia tuo on? Näyttää erittäin hyvältä
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Hyvää joulua!
Osallistu io-techin piparikakkutalokilpailuun 2025 Linkki osallistumisketjuun >>>
SER-huutokaupat hyväntekeväisyyteen käynnissä! Linkki huutokauppaan >>>
Lidlin pakastealtaasta.Mitä kebabia tuo on? Näyttää erittäin hyvältä
Vähän aiheen sivusta, mutta melko kumma tapa Göranilla myydä lastujaan. Noilla on kolmea eri isoa pussia, joista yhtä saa vain cittarista (kotimaista lihaa), yhtä s-ryhmän kaupoista (kotimaista lihaa, mutta pienempi paketti) ja yhtä lidlistä (liha EU:sta)
Ettei vaan olisi alihankittu tuote valmiina eri valmistajilta ja lyöty ainoastaan omat muovit päälle?Vähän aiheen sivusta, mutta melko kumma tapa Göranilla myydä lastujaan. Noilla on kolmea eri isoa pussia, joista yhtä saa vain cittarista (kotimaista lihaa), yhtä s-ryhmän kaupoista (kotimaista lihaa, mutta pienempi paketti) ja yhtä lidlistä (liha EU:sta)
Edit. Ja näköjään vielä isot pussit maustetaan eri tavalla kuin pienet. Ihmeellistä touhua.


Foodien sivuilta löytyy 250g lisäksi myös 850g pussi.Vähän aiheen sivusta, mutta melko kumma tapa Göranilla myydä lastujaan. Noilla on kolmea eri isoa pussia, joista yhtä saa vain cittarista (kotimaista lihaa), yhtä s-ryhmän kaupoista (kotimaista lihaa, mutta pienempi paketti) ja yhtä lidlistä (liha EU:sta)
Juu. Tuo on tuo s-ryhmien iso pussi. Samaa kamaa varmaan kuin cittarin pussi, mutta cittarissa kokona 1kg. Lidlissä myös kilo, mutta liha ei ole kotimaista.Foodien sivuilta löytyy 250g lisäksi myös 850g pussi.
Onnistuuko laittaa reseptiä?Kokeilin ekaa kertaa raskia eli poolishia eli esitaikinaa pizzan teossa viime viikolla ja nyt on muutaman kerran tullut jo käytettyä tätä menetelmää.
Verrattuna aikaisempaan, niin taikinan tekeminen oli huomattavasti helpompaa ja vähemmän vaivalloista, vaikka aikaa periaatteessa menee enemmän, kun esitaikinan pitää tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Taikinan käsiteltävyys oli erittäin hyvällä tolalla. Pohja muotoutui melkeinpä ajatuksen voimalla ja taikina oli sen verran vahvaa, että sai ihan yrittää saadakseen reiän tai repeämän venytysvaiheessa. Ensin vain painellaan pallo tasaiseksi ja muotoillaan reunat. Tämän jälkeen pohja nyrkkien päälle, jolloin pohja venyttää melkeinpä itse itsensä omalla painollaan.
Pohja maistui myös paremmalta ja maku oli syvempi. Lisäksi sitkoa oli ihanasti ja reunaan muodostui kivat kuplat. Leikkauskuvaa en ehtinyt edes ottaa, kun pizzat hävisivät sen verran nopeasti parempiin suihin
Suosittelen omien kokemuksian pohjalta poolishia kaikille!
EDIT: Typoja
Onnistuuko laittaa reseptiä?
Voisi laittaa jo taikinan tekeytymään, jotta pääsee joulun jälkeen syömään jotain muutakin kuin jouluruokaa.
Vastaan vaikkei minulta kysyttykään:Onnistuuko laittaa reseptiä?
Voisi laittaa jo taikinan tekeytymään, jotta pääsee joulun jälkeen syömään jotain muutakin kuin jouluruokaa.
Itse ostin tämän viime kesänä ja tykkään eniten siitä, että sen saa nappia painamalla puoleen kokoon ja siten mahtuu kotona kaappiin.Suosituksia edullisesta pizzalapiosta? Mustang näköjään ~20€ tekeekö tuolla mitään? Leivinuuni löytyy ja sillä talvisin ainakin tulee paisteltua, joten vartta saisi olla. Ketjussa oli puhetta aliexpress lapioista, onko näistä kokemuksia tai antaa suosituksia?
Itse ostin tämän viime kesänä ja tykkään eniten siitä, että sen saa nappia painamalla puoleen kokoon ja siten mahtuu kotona kaappiin.
Säilytystilan kanssa on kuitenkin aina ongelmia.
![]()
Pizzalapio Napoleon
Kätevä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Napoleon pizzalapio tukevalla kahvalla. Helpottaa pizzan käsittelyä grillissä. Kahvan rungossa nappula, jota painamalla kahva taittuu lapion päälle helpottaen lapion säilyttämistä kun sitä ei käytetä.Tekniset tiedotTerämateriaali: ruostumaton...www.bauhaus.fi
Ehkä sen lapparin koko on tärkein ja tosiaan nyt kun ei ole vielä ns. "pizzakausi" alkanut niin ovat myyneet varastot tyhjäksi.Näkyy olevan loppu verkkokaupasta ainakin bauhausilla. Itsellä tila ei ole niinkään ongelma, voi nostaa sinne leivinuunin päälle. Riittääkö tuollainen yksi kun niitä on näköjään rei'itettyjäkin?
Ehkä sen lapparin koko on tärkein ja tosiaan nyt kun ei ole vielä ns. "pizzakausi" alkanut niin ovat myyneet varastot tyhjäksi.
Älä kuitenkaan osta semmoista pari senttiä paksua puista lapiota. Siihen on lähes mahdotonta saada pizzataikinaa ehjänä alustalta.
Itselläni on ollut muutenkin ongelmia noiden kanssa ja olen suoraan heittänyt durum-jauhoja lapion päälle ja kasannut taikinan täytteineen sen päälle ja sitten on ollut helpompi heittää pizza kivelle tai pizzauuniin.
K-Raudasta saisi saman tilattua verkkokaupasta.
K-Rauta
www.k-rauta.fi
Just näin. Vähän palstoti sun viestiä kun oli muuten hakala lukea.Puulapiossa on tarkotuskin tehdä se pizza itse lapion päälle ja siitä vaan sujauttaa uuniin, sekin on vähän taitolaji valuttaa se raaka lätty siitä uuniin ilman että täytteet valuu/taikina veny. metallilapioilla voi sitten pöydältä ottaa lätyn matkaan/sieltä uunista pois (ilman muita apuvälineitä),
mut on siinä mielessä vaikeempi jos ei jauhoa kunnolla taikinaa niin se kyllä tarttuu kiinni ja kovaa. Puulapiota käyttäessä lapion pinta on hyvä olla vähän karhea jotta jauhot pysyy paremmin taikinan ja lapion välissä, vähän makuasioita kumpaa tykkää käyttää, kummassakin on etunsa.
Lähes jokaisessa kunnon pizzerioissa oon nähny käytettävän puulapioo minkä päälle tehdään pizza ja laitetaan sillä uuniin, ja sitten pois ottaessa käytetään metallista lapioo.
Motonetista itse viime vuonna tarttui matkaan Roastmasterin taitettava pizzalapio, ihan hyvin on leivinuunin kanssa asiansa ajanut. Toki varsi vähän lyhyt jos on pidempi uuni, mutta eipä hintakaan ole paha, ja samassa setissä saa järeän pizzaleikkurin .Suosituksia edullisesta pizzalapiosta? Mustang näköjään ~20€ tekeekö tuolla mitään? Leivinuuni löytyy ja sillä talvisin ainakin tulee paisteltua, joten vartta saisi olla. Ketjussa oli puhetta aliexpress lapioista, onko näistä kokemuksia tai antaa suosituksia?
Ehkä sen lapparin koko on tärkein ja tosiaan nyt kun ei ole vielä ns. "pizzakausi" alkanut niin ovat myyneet varastot tyhjäksi.
Älä kuitenkaan osta semmoista pari senttiä paksua puista lapiota. Siihen on lähes mahdotonta saada pizzataikinaa ehjänä alustalta.
Itselläni on ollut muutenkin ongelmia noiden kanssa ja olen suoraan heittänyt durum-jauhoja lapion päälle ja kasannut taikinan täytteineen sen päälle ja sitten on ollut helpompi heittää pizza kivelle tai pizzauuniin.
K-Raudasta saisi saman tilattua verkkokaupasta.
K-Rauta
www.k-rauta.fi
Motonetista itse viime vuonna tarttui matkaan Roastmasterin taitettava pizzalapio, ihan hyvin on leivinuunin kanssa asiansa ajanut. Toki varsi vähän lyhyt jos on pidempi uuni, mutta eipä hintakaan ole paha, ja samassa setissä saa järeän pizzaleikkurin .




Kokeilin tätäTein jääkaapin jämistä pari pannupizzaa Princess 182065 Airfryer-uunilla.
- Kinkkua, ananasta, kahta eri jalapenoa ja Milbonan juustoraastetta täytteiden alle
- Meetvurstia, ananasta, kahta eri jalapenoa ja Milbonan juustoraastetta täytteiden päälle päälle
Tomaattikastikkeen sijaan käytin Valion Koskenlaskija® Ruoka & Dippi cheddaria.
Annoin uunin lämmetä taustalla pizzoja rakennellessa ja kypsensin pizzoja 200°C asteessa noin 8-9 minuuttia.
![]()
![]()
Kun ei ole lunta ja tarkenee tehdä ulkona niin vedetään tämmösellä setillä: InstagramAika spesifi kysymys, mutta kokeilen onneani: minkäslaisia pöytiä teillä on Oonille? Lätkäisin Oonin jonkun arkun päälle kun ei terassilla mitään muutakaan tasoa ollut, ja siihen se jäi. Korpossa pitsan paistamisesta tulee kyllä hiukan isänmaallinen olo, mutta kyllä se seisaaltaan voisi olla mukavampaa. Ooni myy omaakin tasoa, mutta onko se kuinka hutera tai turha kapistus. Joku mihin noita työkaluja saisi ripustettua olisi pop.
Kun ei ole lunta ja tarkenee tehdä ulkona niin vedetään tämmösellä setillä: Instagram
Sit talvella tullu paisteltua pienen katoksen alla ja pienen pöydän jossa koroke; Instagram (tosta hieman osviittaa)
Haaveissa olisi ihan oma pöytä tuolle joka olisi tosiaan korkeampi kuin kumpikaan noista. Pitää kesällä hieman tutkia saisiko kaljapalkalla kaverin rakentamaan.
Joo toi eka pöytä oli kaverin tekemä viime kesänä tänne.Tuo eka pöytähän näyttää näppärältä, helppo tehdä liukuhihnalta pitsoja kun voi tuossa vieressä niitä pyöritellä. Nyt kun sanoit niin voisihan sitä tosiaan miettiä oman rakentamistakin.


Sakset taitavat olla parhaat. Niitä pyöriviä kiekkoja joutuu ainaa hankaamaan edes-takaisin.Oliko täällä jollain kokemuksia pizzaleikkureista? Onko näissä edes merkittäviä eroja?
Ite oon tykänny tästä: 16.92€ 27% OFF|36CM Kitchen Pizza Cutter Stainless Steel Wooden Double Handle Pizza Cutter Dough Slicer Pie Pizza Cutter Kitchen Knife Cocina|Pizza Tools| - AliExpressOliko täällä jollain kokemuksia pizzaleikkureista? Onko näissä edes merkittäviä eroja?
Sakset taitavat olla parhaat. Niitä pyöriviä kiekkoja joutuu ainaa hankaamaan edes-takaisin.
Sellainen puinen uritettu alusta + leikkuri on hyvä setti. Terä pääsee kunnolla läpi asti pohjasta. En tiedä mistä omani on, kun on varmaan 20 vuotta sitten saatu lahjaksi, mutta idea tämä:Oliko täällä jollain kokemuksia pizzaleikkureista? Onko näissä edes merkittäviä eroja?
Onko kellään koda 12 ja ei harmita ettei ole isompaa 16 versiota?
Katselin yhtä käytettyä koda 12, joka on 200€ halvempi kuin tuo koda 16.
Jäänkö muusta paitsi kuin pizzojen koosta?


Taisi some pizzamies PizzaJari jyväskylästä aloitella kanssa tuolla 12". Itse kuitenkin päädyin tohon 16" Ooniin just sen takia et on enemmän tilaa puuhastella. En ole itse katunut kyllä. Oisi varmaan kyllä tuolla 12" pärjännyt.
Eronahan niissä on myös koon lisäksi se, että 16" on takana ja sivulla liekki kun taas 12" on vaan toisella sivulla.
Paistoon saa myös hieman rauhallisuutta kun pistää liekin pienemmälle kun heittää pizzan sisään.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.