living_death
★ Still alive ™
- Liittynyt
- 15.11.2016
- Viestejä
- 7 238
Kivellä tulee parempaa, mutta toisaalta pizzanteko on sotkuisempaa, taikina on hankala saada kivelle lapiosta ja uunia pitää lämmitellä noin tunnin verran, että saan kiven kuumaksi (275 astetta).Etkös sä tehny sillä housen pellillä ennen? Mikäs on yleinen fiilis siirryttyäsi kiveen et onko vielä sijaa niille mättöpizzoille? Ooniahan kannattaa harkita.
Tänään teen taas kivelle pizzan (taikina ollut 4 yötä jääkaapissa) ja varmasti vielä tulevaisuudessa "mättöpizzaa" pizzapellille tilanteen ja syöjien mukaan.
Ensimmäinen oma tomaattikastike oli positiivinen yllätys.
Tulee ihan erimakuista pizzaa, kuin sillä tutulla ja turvallisella melko mauttomalla Mutilla (tokihan Mutinkin voi maustaa, mutta 9/10 kerrasta jäi tekemättä).