No niin, nyt oli ekaa kertaa lapio käytössä ja jumalauta millanen ero tolla oli metalliseen lapioon (sekä kaupalliseen puiseen mikä pizzauunin mukana tuli).
Pikkusen vaan durumia lapion päällä ja taikina liukui aivan helvetin hienosti lapion päällä
Kaunishan tämä ei ole, aattelin kyllä käydä vielä vähän kaventamassa tota, mutta hienosti toimii
Ja sitten itse pizzaan.
Ihan helvetin iso kiitos IcyT :lle tosta Valio Karelia Fonte vinkistä. Maistui muuten aivan täysin kotipizzan juustolle, ylivoimaisesti parasta mitä olen pizzan päälle löytänyt.
Ja taikinaksi otin testiin täälläkin kehutun Fazerin pakastetaikinan, jumalauta kun olikin hyvää taikinaa!
Pieni pizza kyllä tuli kun vain yhden pallon otti, olisi puolitoista palloa ollut parempi tohon pizzauuniin ja jos sähköuunissa väsää niin 2 palloa per pizza.
Taikinasta tuli tosi rapsakkaa, pizzaa voi helposti syödä kädellä ilman että pala taittui ja maku oli erinomainen.
Pikkusen vaan durumia lapion päällä ja taikina liukui aivan helvetin hienosti lapion päällä
Kaunishan tämä ei ole, aattelin kyllä käydä vielä vähän kaventamassa tota, mutta hienosti toimii
Ja sitten itse pizzaan.
Ihan helvetin iso kiitos IcyT :lle tosta Valio Karelia Fonte vinkistä. Maistui muuten aivan täysin kotipizzan juustolle, ylivoimaisesti parasta mitä olen pizzan päälle löytänyt.
Ja taikinaksi otin testiin täälläkin kehutun Fazerin pakastetaikinan, jumalauta kun olikin hyvää taikinaa!
Pieni pizza kyllä tuli kun vain yhden pallon otti, olisi puolitoista palloa ollut parempi tohon pizzauuniin ja jos sähköuunissa väsää niin 2 palloa per pizza.
Taikinasta tuli tosi rapsakkaa, pizzaa voi helposti syödä kädellä ilman että pala taittui ja maku oli erinomainen.
Viimeksi muokattu: