Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Niille tiedoksi muuten jotka ei ole jo kartalla niin Ndujaa saa ainakin pääkaupunkiseudulla Cittareista semmoisissa öpaut puolentoistakilon mönteissä 16€ kilo, jos ei omasta cittarista löydy niin laittakaa niille palautetta niin ne hommaa hyllyyn (näin tein itse). Ite olen käännyttänyt varmaan +15 ihmistä Ndujan käyttöön, ihan useammassa tarkoituksessa, mutta toki ylpein olen yhdestä semikasvissyöjästä joka tuota viikko sitten duunattua pizzaa(tälläkin kertaa ekan Nduja pizzan jälkeen sitä laitettiin ihan joka pizzaan) maistettuaan palasi ruotuun
Ite oon ostanu omasta cittarista jo 4 noita puolentoista kilon mönttejä, pari jäi tutuille kun tyypit ihastu tuohon hyvin nopeasti. Itse tutustuin tavaraan Via Tribunalin Diavolassa alunperin
Eka pötkö oli ainakin pari kuukautta avattuna jääkaapissa ja sen verran kuivaa kamaa ettei mennyt miksikään, pidin toki kumilangalla pussukkaa kiinni.Onko mitään käryä miten kauan tuollainen köntti säilyy avattuna?
Sinänsä kysymys on ehkä turha kun hyvin todennäköisesti tuo ei kahta viikkoa kauempaa vanhene kaapissa njudan himoissani Joskus Italiassa asuessani ostin kaupasta sellaisessa metallituubissa ns. säilykeversiota (vastaavaa kun tomaattipyrettä löytyy) ja sekin oli oikein maukasta ja siitä tulikin leivän päälle sipaistua pieni kerros aina aamuisin.
"SÄILYVYYSAIKA VALMISTUKSESTA
180 pv"
Luulisi että tuo kohtapuoliin on jo vakiotuote Cittareissa kun niin monet nykyään itse pizzaa duunaa
Paljonko pistätte suolaa pohjiin?
Mitäs suosituksia Fazerin taikinapallojen kanssa? Koska huoneenlämpöön yms?
Mitäs suosituksia Fazerin taikinapallojen kanssa? Koska huoneenlämpöön yms?
Tekeekö kukaan pannupizzoja? Siirryin noihin normaalissa uunissa kun hommasin valurautapannun. Toimii melko hyvin kun uuni menee sentää 275 asteeseen.
Koda 16:sta odotellessa..
Minä teen. Kuumennan pannun ensin uunissa ja laitan sitten levylle keskilämmölle, sipaisen öljyä ja laitan pohjan siihen. Sitten täytän pitsan ja heitän uuniin siksi aikaa että juusto on sulanut. Olen kokeillut sekä valurautapannulla että hiiliteräspannulla ja lopputulos hyvin pitkälti samanlainen eli rapea pohja.
Täytyypä koittaa tuotakin. En ehkä kylmälle pannulle mutta kuitenkin antaa pohjan tekeytyä hyvän aikaa ja sitten täyttää ja käyttää grillivastusta uunissa. Jotenkin vaan kylmälle paistinpannulle ei osaa laittaa mitään, kun yleensä kaikki räjähtää kiinni, pohja nyt tuskin niin tekee.
Täytyypä koittaa tuotakin. En ehkä kylmälle pannulle mutta kuitenkin antaa pohjan tekeytyä hyvän aikaa ja sitten täyttää ja käyttää grillivastusta uunissa. Jotenkin vaan kylmälle paistinpannulle ei osaa laittaa mitään, kun yleensä kaikki räjähtää kiinni, pohja nyt tuskin niin tekee.
Nuohan ovat yhteenliimattua puuta.Ei kai nyt sentään vanerista? Sehän on sellaista monesta puuviilusta yhteen liimattua puuta.
Tekisin jostain bambusta tai muusta kunnollisesta materiaalista ja muotojen leikkaamisen jälkeen alkaisin kaventamaan lapio-osaa ja jättäisin kahvan paksummaksi.
Bauhausissa myydään tämmöistä.
Oonin pizzalapio on tämmöinen ja ei näyttäisi olevan kovin vaativa tehdä.
Nyt on kyl pakko sanoo että toi bauhaussin lapio on niin nätin näköinen ja ihan Törkeän halpa että melkein tekis mieli vaan käydä tuo hakemassa, tuskin mä tolla 11 eurolla saisin edes sopivan kokoista levyä itse ostettuaEi kai nyt sentään vanerista? Sehän on sellaista monesta puuviilusta yhteen liimattua puuta.
Tekisin jostain bambusta tai muusta kunnollisesta materiaalista ja muotojen leikkaamisen jälkeen alkaisin kaventamaan lapio-osaa ja jättäisin kahvan paksummaksi.
Bauhausissa myydään tämmöistä.
Oonin pizzalapio on tämmöinen ja ei näyttäisi olevan kovin vaativa tehdä.
Mitat: 53,5 x 30,5 x 1,2 cmNyt on kyl pakko sanoo että toi bauhaussin lapio on niin nätin näköinen ja ihan Törkeän halpa että melkein tekis mieli vaan käydä tuo hakemassa, tuskin mä tolla 11 eurolla saisin edes sopivan kokoista levyä itse ostettua
No voihan vittu.Mitat: 53,5 x 30,5 x 1,2 cm
Onnea vaan siihen, että tollasella 12-millisellä lakatulla krikettimailalla saa mitään muuta kuin pakastepizzan ehjänä uuniin asti.
Käy jostain lähellä olevasta bauhausista tmv. leikkauspalvelun omaavasta puljusta vaikka kysymässä onks niillä mitään jämäpaloja, saattavat antaa vaikka ilmaiseksi. Jos ei niin pyydä leikkaamaan ohuesta vanerista pätkä. Sellaisessa on luontaisesti tosi hyvin liukuva pinta pienen jauhotuksen kanssa. Tuskin paljon velotavat, jos vetävät viiston reunan, jos itellä ei ole työkaluja. Ei oo kallis kokeilu.No voihan vittu.
Edelleen, ehdottakaa sit mistä pitäis tehdä
Juuri meinasin ehdottaa tätä. Siellä leikkuupalvelussa on yleensä vinot pinot levyjen ylijäämäpaloja, joita yleensä antavat ilmaiseksi. Ei muuta kuin rohkeasti kysymään.Käy jostain lähellä olevasta bauhausista tmv. leikkauspalvelun omaavasta puljusta vaikka kysymässä onks niillä mitään jämäpaloja, saattavat antaa vaikka ilmaiseksi. Jos ei niin pyydä leikkaamaan ohuesta vanerista pätkä. Sellaisessa on luontaisesti tosi hyvin liukuva pinta pienen jauhotuksen kanssa. Tuskin paljon velotavat, jos vetävät viiston reunan, jos itellä ei ole työkaluja. Ei oo kallis kokeilu.
Mulla on kaks puolikuun muotosta pikkulapiota molemmille käsille, jotain parimillistä ohutta vaneria ja toimii oikein kivasti. Vähän ne tietty flexaa, mutta mun mielestä se on vaan positiivinen asia tossa yhteydessä. Pitäis teettää/löytää joku yksosanen isompikin lapio, mutta sen pitäis väistämättä olla vähän paksumpi, ettei taivu liikaa ja se tekee homman aina vähän hankalammaksi. Mulla oli aikanaan iso teräslapio, mutta vei helvetisti tilaa ja oli muutenkin mielestäni vähän hankala käyttää.
Kerro toki kokemukset. Onko paketissa selitystä tuolle artesaanille? Pakkaus ainkin on melko huvittava, kun lukee että 2-3 pellillistä pizzaa, ja kuvassa pyörä pizza.Kävin noukkimassa paikallisesta Prismasta uutta jauhoa.
Saa nähdä minkälaista tulee.
Kerro toki kokemukset. Onko paketissa selitystä tuolle artesaanille? Pakkaus ainkin on melko huvittava, kun lukee että 2-3 pellillistä pizzaa, ja kuvassa pyörä pizza.
Ei ainakaan pakkauksessa, eikä myöskään valmistajan sivuilta paljoa tietoa löytynyt artesaanille.Kerro toki kokemukset. Onko paketissa selitystä tuolle artesaanille? Pakkaus ainkin on melko huvittava, kun lukee että 2-3 pellillistä pizzaa, ja kuvassa pyörä pizza.
Artesaani pizzajauhosta valmistuu kätevästi herkullinen pizzapohja, joka ei liiaksi täytteitä tarvitse. Laadukkaat, hienoksi jauhetut kotimaiset vehnäjauhot takaavat onnistuneen ja maistuvan pohjan, jota on erittäin helppo käsitellä ja kaulita.
Yhdestä paketista valmistuu noin 2-3 pellillistä pizzaa. Pakkauksesta löytyvät ohjeet kertovat miten onnistua. Pizzajauhosta onnistuu tehdä myös taikina yön yli nostattamalla, jolla pohja saa entistä rapeammat ja kuohkeammat reunat. Lisäksi pakkauksesta löytyy herkullisia täytevinkkejä maistuviin pizzoihin.
Pizzajauho on valmistettu kotimaisesta vehnästä eikä se sisällä lisättyä sokeria. Tuotteelle on myönnetty Hyvää Suomesta Joutsenlippu -alkuperämerkki. Pakkauksessa on myös merkintä tuotteen sopivuudesta vegaaniseen ruokavalioon. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräyksessä.
Käyttötarkotuksellakin tietty aika paljon väliä. Tollanen on ihan eri tavalla paikallaan jossain kesäkeittiössä Oonin kyljessä kuin kerrostalossa sähkölieden kyljessä erillisen pizzakiven kaverina. Ihan näin omana mielipiteenä tollasen hervottoman lapion kanssa kerrostalokeittiössä joskus heiluneena...Itse suosin kyllä peltistä pizzalapiota puisen sijaan. Ja ei ole kyllä hintaakaan senvertaa että maksaa vaivaa alkaa tekemään itse. Esim Dangrill pizza-lapio | Karkkainen.com verkkokauppa
Muistaa vain käyttää vaikka durumia lapion kanssa.
Noita voi myös käyttää ilman kahvaa. Eikä oonin lapiokaan ole kuin rosteripeltilevy ilman kahvaa. En kyllä tiedä miten mikään vanerinpala olisi yhtään erilaisempi siinä sähkölieden kyljellä.Käyttötarkotuksellakin tietty aika paljon väliä. Tollanen on ihan eri tavalla paikallaan jossain kesäkeittiössä Oonin kyljessä kuin kerrostalossa sähkölieden kyljessä erillisen pizzakiven kaverina. Ihan näin omana mielipiteenä tollasen hervottoman lapion kanssa kerrostalokeittiössä joskus heiluneena...