Aivan sama. Ei tuo 5.90€ rihkama House pitsapelti kestä kuin tuotekuvauksessa lukevan 230 Celsiusta. Unohda ne hifistelypizzat sillä tuolla niitä ei saa tehtyä. Normipeltipitsaa omilla mausteilla.
Perskuta ihmetyttää tämä Housen turhan pitsapellin (ei ole pizzapelti) perusteeton kehuminen vuodesta toiseen...
EDIT: Jos haluat keskittyä oikeasti hyvään pohjaan niin sitten on paluu nuihin wanhoihin hyviin, kuten pizzateräs, pizzakivi(keramiikkaa), jne.
Ps. Niillekin voi tehdä symmetrisen pizzan joka näyttää kuvissa hyvältä.
On nyt muutama pizza tullut kokeiltua tuolla House pizzapellillä.
Ensimmäisenä ja ehkä ainoana positiivisena ominaisuutena tuli helppous. Tuon pellin päällä kun tekee, niin saa tehtyä sen pellinmuotoisen täysin pyöreän pizzan, ja käsittely/levittely onnistuu helposti. Normaalisti kun paitselen pizzakivellä, niin muotoilen pohjan ja täytän pizzan yhtä leveän pizzalapion päällä, kuin mitä itse pizzakivi on, ja pizzalapiolla sitten valutan uunissa olevan kiven päälle.
Tuon pellin siirtelemättömyyden ansiosta ehkä pohjankin uskaltaa tehdä ohuemmaksi, kuin mitä kiven/lapion kanssa teen ettei siirrettäessä kivelle pohja ainakaan repeydy helposti.
Ainiin, ja toki pizzan ulkonäkö huomattavasti komeampi!
Mutta pizzan pohjasta en kyllä ole saanut läheskään samanlaista kuin pizzakivellä, kokeilin vähän eri lämmöillä 230c, ~250-270c myöskin. 230c kokeilin myös niinkin, että pizzakivi oli tuon House pizzapellin alla (ja kiven ja pizzapellin välissä pieni ilmarako uuniritilällä, mikäli noilla house pizzapellin rei'illä on joku tarkotus pitää pohjan ilma vapaasti liikkuvana).
Kuumemmalla lämmöllä täytteet alkoivat jo olemaan melko kypsähköt, mutta tuntui kuin pohja jäi raa'aksi ja löysäksi.
Miedommilla lämmöillä (ja pidemmällä paistoajalla) ei niin raaka pohja, mutta silti aivan löysä. Miedommalla kun kokeili laittaa tuon lämmitetyn pizzakiven päälle, se jeesasi kyllä jonkun verran ja oli ihan ok lopputulos.
Ehkä pitäis vielä kokeilla korkeemmalla lämmöllä (+270c, vaikka pelti speksattu 230) niin, että lämmittää tuon 4cm pizzakiven siellä uunissa ja sitten tuo housepizzapelti sen päälle.