tjkoo
Tukijäsen
- Liittynyt
- 20.10.2016
- Viestejä
- 3 832
Kuuluuko teidän mielestä HeVi-osaston salaatti salaattiin? Eli siis Järvikylä min120g pehtoorin salaatti, järvikylän - ruoan verkkokauppa foodie.fi | tilaa ruokaa prismasta, s-marketista, alepasta ja salesta
Porukat ja erityisesti Isä tekee aina salaatin tuohon, ja itse kun en tykkää lehtien mussuttamista niin en pitkään tykännyt salaatista. Sitten muualla ravintoloissa olen huomannut että salaatti voi olla esim ruokaisa tomaatti+kurkku+feta yksinkertaisimmillaan. Olen porukoille yrittänyt tarjoilla tuota, niin heidän mielestä se on keskeneräinen.
Luulen että tuota salaattia laitetaan salaattiin koska sillä tavalla saa halvalla jatkettua salaattia, vieraat syö halvempia lehtiä eikä kallista fetaa ja tomaattia.
Jokainen toki kokkaa kuten itse haluaa, mutta onko tähän olemassa jotain sääntöä tai tapaa?
Muutenkin olen huomannut että eri ihmisten käsitykset tavallisesta suomalaisesta salaatista saattaa poiketa aika paljon. Jos sulla olisi hotelli jonka raflan listalla olisi Finnish Salad, niin mitä aineksia siihen tulisi?
Meillä lähtökohtaisesti puoliso pilkkoo noista

Joskus satunnaisesti oon halunnut kebabpizzeria-efektiä ostamalla keräkaalia, mutta.. Voi salaattia tehdä ilman salaattiakin, vaikka se oudolta saattaa kuulostaa, niin hyvää siitä tulee.. Salaatin idea lienee se että on sotkettuna kaikkea.
Älä unohda sitruunapippuria, reilua oliiviöljyä, mustapippuria, sokeria ja suolaa, ja KASTIKETTA jos maistuu puulta

Edit: kuva mukaan