Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Varmaan riippuu kuinka usein riisiä tekee, että kannattaako. Höyrykattilalla tulee saman makuista kuin riisinkeittimellä, siinä vaan voi joutua käyttämään riisipaperia tms. pohjalla ettei riisit tipu vesiosastolle.Eroaako riisikeittimessä tehty riisi normaalisti kattilassa tehdystä niin paljoa että kannattaisi tuollainen laitos hommata?
@Perse-Laakkonen kermakastikkeesi ohje
Osa muuttuu ja osa lopetetaan.Menikös ne Siwat kokonaan nurin vai vain jotkut kaupat vaihtuivat K-Marketeiksi?
Mitä hyötyä on suolamyllystä? Pippurimyllyssä eron huomaa, mutta suolan kohdalla en ole huomannut mitään eroa. Taidan täyttää viherpippurilla kunhan tuo nykyinen suola on loppuun käytetty.
Se jauhaa karkeasta suolasta hienompaa, ei vaikuta makuun.Mitä hyötyä on suolamyllystä?
Ihmetelly kun nuorempana tykkäsin pirusti näistä sourcream & onion sipseistä ja nykyään ovat liian... "pistävän" makuisia niin johtuuko tuo siitä auringonkukkaöljystä? Vai missä ne nyt paistaakaan noita nykyään.
Minulla on kananmunankeittoprobleema. Ohjeessa sanotaan, että:
"Kylmään veteen pantaessa keittoajan lasketaan alkavan siitä, kun vesi alkaa poreilla. Löysäksi muna kypsyy 4 minuutissa, pehmeäksi 6 minuutissa ja kovaksi 8 minuutissa."
No mitä se poreilu käytännössä tarkoittaa? Onko se sitä, kun 1) veteen tulee ensimmäiset pienet kuplat vai sitä kun 2) vesi kiehuu niin voimakkaasti että munatkin heiluvat ja pomppivat kattilassa valtoimenaan? Mainitsemieni vaihtoehtojen välissä kuluu kuitenkin helposti 5 minuuttia joten poreilu-termin väärä tulkinta pilaa lopputuloksen täydellisesti.
Mistä sais tilattua dynamit merkkistä energia juomaa? Toki kesällä tulee virossa käytyä mutta ne perkeleen verot sielläkim uhkaa nousta. Suomessa kävin kysäseen yhdeltä virokaupalta ja 40€ olis loota.. en kyllä kehtaa ku virosta sen saa kympillä..
Jaa,a. Intialaista, yrttistä perinteistä vai mitä tässä haetaan ?Laittakaas joku hyvä lihapullaresepti. Ei sellaista missä ostetaan kaupasta jokin sipulikastike ja sotketaan se mukaan, vaan sellanen mistä tulee oikeasti hyvää. @jeppejehu ?
..
Jos tuon sulamista nopeuttaisi vesihauteessa, niin mikä olisi korkein turvallinen lämpötila ennen kuin se alkaa kypsyä samalla?
Minulla oli pakkasessa noin puolen kilon palanen naudan ulkofilettä. Se perkele on niin syväjäässä, että aikomukseni sulattaa se jääkaapissa on tuhoon tuomittu (sulanut juuri lainkaan tässä ~7 tunnissa), enkä usko että tuosta tulee leikkaus- ja paistokelpoista tänään järkevään kellonaikaan enää huoneenlämmössäkään.
Jos tuon sulamista nopeuttaisi vesihauteessa, niin mikä olisi korkein turvallinen lämpötila ennen kuin se alkaa kypsyä samalla?
Mitä voisi kokeilla keskikaljan tilalle janojuomaksi? En pidä makeista juomista, enkä enää oikein jaksa vissyäkään.
No ota juoma siltä väliltä, eli pilsneri!
Jos haluaa "purukumilihaa".Toimiiko karjalanpaisti grillivartaissa?
Puhelimissa ja tableteissa on ajastimet vakiona, voi laittaa useita ajastimia päällekkäin...
Luulisi, että voi kun kerran on noinkin alkoholipitoinen juoma. Eiköhän se ole lähinnä "parasta ennen" päiväys, eli että maku ei välttämättä ole enää paras mahdollinen.Löytyipäs sopiva ketju ongelmaan.
Tein inventaariota jääkaapista ja löysin ruoanlaittoon tarkoitettua sakea eräpäivällä 2015
Olen tuosta muistaakseni kerran ottanut lorauksen johonkin soosiin. Uskaltaakohan tuollaista vielä käyttää?
Alkoholia tuossa on 14% ja näyttää vielä ihan kirkkaalta.
Löytyipäs sopiva ketju ongelmaan.
Tein inventaariota jääkaapista ja löysin ruoanlaittoon tarkoitettua sakea eräpäivällä 2015
Olen tuosta muistaakseni kerran ottanut lorauksen johonkin soosiin. Uskaltaakohan tuollaista vielä käyttää?
Alkoholia tuossa on 14% ja näyttää vielä ihan kirkkaalta.
Osaisiko suositella digitaalista keittiöajastinta?
FANTAST Lihamittari/ajastin - IKEAOsaisiko kukaan suositella digitaalista keittiöajastinta? Kriteereinä magneettikiinnitys jääkaapinoveen, virrat pois joko napista tai automaattisesti tietyn ajan kuluttua eikä vehkeen tarvitsisi ulvoa kuin palohälytin joka helvetin kerta kun painaa mitä tahansa nappia. Muuten ihan normi ajastus minuutteina riittää. Testattuna on:
- Gastromax keittiöajastin, joka napin painallus räjäyttää tärykalvot eikä sammu ellei revi patteria irti
- Clas Ohlsonin merkitön keittiöajastin, sama kuin edellisessä joskin merkkiääni oli selvästi siedettävämpi
FANTAST Lihamittari/ajastin - IKEA
Ei piippaile ylimääräisiä, enkä muutenkaan keksi valittamista. Virtakytkin takana, mutta ajattelin eka testata montako kk paristo kestää sammuttamatta.
Syödään.Tein raqua, hauduttelin 6 tuntia ja pinnalle muodostuu kerros rasvaa. Mitä tuolle rasvalle tehdään?
Syödään.
Nyt huomasin, että tuo(kin) piipahtaa käynnistyessään, jos sammuttanut laitteen takaa virtakytkimestä.Testiin menee, kiitos!
Nyt huomasin, että tuo(kin) piipahtaa käynnistyessään, jos sammuttanut laitteen takaa virtakytkimestä.