- Liittynyt
- 03.04.2018
- Viestejä
- 1 381
Kuuluuko teidän mielestä HeVi-osaston salaatti salaattiin? Eli siis Järvikylä min120g pehtoorin salaatti, järvikylän - ruoan verkkokauppa foodie.fi | tilaa ruokaa prismasta, s-marketista, alepasta ja salesta
Porukat ja erityisesti Isä tekee aina salaatin tuohon, ja itse kun en tykkää lehtien mussuttamista niin en pitkään tykännyt salaatista. Sitten muualla ravintoloissa olen huomannut että salaatti voi olla esim ruokaisa tomaatti+kurkku+feta yksinkertaisimmillaan. Olen porukoille yrittänyt tarjoilla tuota, niin heidän mielestä se on keskeneräinen.
Luulen että tuota salaattia laitetaan salaattiin koska sillä tavalla saa halvalla jatkettua salaattia, vieraat syö halvempia lehtiä eikä kallista fetaa ja tomaattia.
Jokainen toki kokkaa kuten itse haluaa, mutta onko tähän olemassa jotain sääntöä tai tapaa?
Muutenkin olen huomannut että eri ihmisten käsitykset tavallisesta suomalaisesta salaatista saattaa poiketa aika paljon. Jos sulla olisi hotelli jonka raflan listalla olisi Finnish Salad, niin mitä aineksia siihen tulisi?
Porukat ja erityisesti Isä tekee aina salaatin tuohon, ja itse kun en tykkää lehtien mussuttamista niin en pitkään tykännyt salaatista. Sitten muualla ravintoloissa olen huomannut että salaatti voi olla esim ruokaisa tomaatti+kurkku+feta yksinkertaisimmillaan. Olen porukoille yrittänyt tarjoilla tuota, niin heidän mielestä se on keskeneräinen.
Luulen että tuota salaattia laitetaan salaattiin koska sillä tavalla saa halvalla jatkettua salaattia, vieraat syö halvempia lehtiä eikä kallista fetaa ja tomaattia.
Jokainen toki kokkaa kuten itse haluaa, mutta onko tähän olemassa jotain sääntöä tai tapaa?
Muutenkin olen huomannut että eri ihmisten käsitykset tavallisesta suomalaisesta salaatista saattaa poiketa aika paljon. Jos sulla olisi hotelli jonka raflan listalla olisi Finnish Salad, niin mitä aineksia siihen tulisi?