Kokkailun opettelu on käynnissä.
Miten kun paistaa paksun kaksinkertaisen jauhelihapihvin (alimmaisena pihvi, keskellä Creme Bonjour tuorejuustoa levitetty ja päällä pihvi) niin miten on parasta asettaa hellan lämpötila?
Tein ensimmäisen kerran äsken ja silloin levyn lämpötilasäätö oli nelosella. Pihvi tuli melko mustaksi pohjasta ja sitten laitoin kakkoselle levyn kun käänsin pihvin. Tuollaista paksua pihviä piti paistaa 20 minuuttia jotta oli kypsä keskeltäkin.
Pitääkö nopeasti alussa olla tosi kuuma levy jotta lihanesteet ei lähde? Eli vähän aikaa kutosella ja sitten kakkoselle tms?
Miten kun paistaa paksun kaksinkertaisen jauhelihapihvin (alimmaisena pihvi, keskellä Creme Bonjour tuorejuustoa levitetty ja päällä pihvi) niin miten on parasta asettaa hellan lämpötila?
Tein ensimmäisen kerran äsken ja silloin levyn lämpötilasäätö oli nelosella. Pihvi tuli melko mustaksi pohjasta ja sitten laitoin kakkoselle levyn kun käänsin pihvin. Tuollaista paksua pihviä piti paistaa 20 minuuttia jotta oli kypsä keskeltäkin.
Pitääkö nopeasti alussa olla tosi kuuma levy jotta lihanesteet ei lähde? Eli vähän aikaa kutosella ja sitten kakkoselle tms?