Pienet kysymykset ruokaan ja juomaan liittyen

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Kaotik
  • Aloitettu Aloitettu
Mikä sun rasvaprosentti on kun sanoit sitä seuranneesi?

Jos olet esim. 15 % tai alle niin kilo viikkoon alkaa olla aika nopea tahti ja varmaan menetetyn lihasmassan osuus on suurempi kuin rasvan. Jos taas rasvakudosta on reilusti niin antaa mennä vaan, prosentti omasta painosta viikossa on aivan ok.

E: se kotivaaka ei anna varmaan kovin luotettavaa prosenttia. Laitan linkin, jonka takaa löytyvä laskuri on ainakin itselle osunut aika hyvin kun sitä on verrannut inbody-mittaukseen. Eihän näistäkään kumpikaan mikään tarkka ole, mutta kotivaaka tainnut näyttää aina joku 35 % rasvaa ja sekä laskuri, että inbody 19-20 väliltä ja jälkimmäiseen vaihtoehtoon myös peilikuva viittaisi vahvasti.

Aloittaessa AEG:n kehokoostumusvaaka näytti 33% ja nyt 2kk aloituksesta näyttää 30.2%.
 
Aloittaessa AEG:n kehokoostumusvaaka näytti 33% ja nyt 2kk aloituksesta näyttää 30.2%.
Mielestäni kilo ja viikko on tuossa tilanteessa oikein kohtuullinen ja järkevä tahti :thumbsup: Ja on myös henkisesti motivoivaa, että muutosta tapahtuu nopeammin kuin hitaammin, kunhan pitää tahdin kuitenkin järkevänä.

Jos sulla on mittanauha niin voit kokeilla tota mun laittamaa laskuria kuinka lähelle se osuu vaa´an kanssa. Vyötärönympäryksen seuranta muutenkin hyvä keino seurata etenemistä. Joskus kun vaaka jumittaa niin mittanauhan mukaan saattaa silti eteneminen olla ihan hyvällä mallilla.
 
Osaako joku selventää, mitä käytännön eroa on Torinon kaurapastalla ja Myllyn Parhaan kauramakaronilla? Jälkimmäinen on kaksi kertaa halvempaa, niin tuskin pelkkä Torino-merkki maksaa noin paljon enemmän? :lonely:

Ravintosisällöt ovat käytännössä identtiset.
 
Osaako joku selventää, mitä käytännön eroa on Torinon kaurapastalla ja Myllyn Parhaan kauramakaronilla? Jälkimmäinen on kaksi kertaa halvempaa, niin tuskin pelkkä Torino-merkki maksaa noin paljon enemmän? :lonely:

Ravintosisällöt ovat käytännössä identtiset.
Enimmäkseen se minkämuotonen se on.
Paksuudessa voi olla hieman eroa, jolloin myös kypsennyksessä pitää ottaa se huomioon.
Pasta ja makaroni on about sama asia, mutta eri muodossa.
 
Minkä ihmeen takia tv:n youtube yhtäkkiä rupesi valittamaan että pitäisi tarkistuttaa ikä? Vaikka saman videon (pelivideo) katsoi muutama päivä sitten ilman ongelmia..

Ja ei auta vaikka vaihtaa päätilille ja takaisin, samaa väittää yhä.
 
Minkä ihmeen takia tv:n youtube yhtäkkiä rupesi valittamaan että pitäisi tarkistuttaa ikä? Vaikka saman videon (pelivideo) katsoi muutama päivä sitten ilman ongelmia..

Ja ei auta vaikka vaihtaa päätilille ja takaisin, samaa väittää yhä.
Veikkaan että Youtubea on syytetty eri maissa järjestöjen ja viranomaisten toimesta sopimattoman sisällön näyttämisestä lapsille. Siksi kontrolli.

Yleisin tapa kuitata tuo ikätarkastastus lienee maksukortin liittäminen tiliin. Google tekee rahansa mainoksia myymällä ja kaikki tiedot käyttäjästä ovat sille rahanarvoisia. Minä sain tuon saman tarkastuksen samalla lailla näennäisen satunnaisesti. Henkilökohtaisesti uskon että Google kyllä osaa yhdistää eri sivutilit samaan käyttäjään joka tapauksessa.
 
Veikkaan että Youtubea on syytetty eri maissa järjestöjen ja viranomaisten toimesta sopimattoman sisällön näyttämisestä lapsille. Siksi kontrolli.

Yleisin tapa kuitata tuo ikätarkastastus lienee maksukortin liittäminen tiliin. Google tekee rahansa mainoksia myymällä ja kaikki tiedot käyttäjästä ovat sille rahanarvoisia. Minä sain tuon saman tarkastuksen samalla lailla näennäisen satunnaisesti. Henkilökohtaisesti uskon että Google kyllä osaa yhdistää eri sivutilit samaan käyttäjään joka tapauksessa.


Hmm, siellä pitäisi se kyllä ollanna.. Samalla tilillä kun menee tietokoneella, niin ei mitään ongelmaa. Tv:n kautta tekee ainoastaan tuota :hmm:
 
Hmm, siellä pitäisi se kyllä ollanna.. Samalla tilillä kun menee tietokoneella, niin ei mitään ongelmaa. Tv:n kautta tekee ainoastaan tuota :hmm:
Ahaa. Nyt on jotain outoa logiikkaa siellä. Ei voi ymmärtää tavallinen ihminen. Vähän kuin silloin kun minulla meni youtube.com monta viikkoa japaninkieliselle etusivulle ja palasi sitten normaaliksi.
 
Mikä ero näillä kylmäkaurajuomalla ja kaurajuomalla on? Sisältö hyvin pitkälti sama ja purkkikin todella samannäköinen (vaikea tunnistaa), mutta toinen pitää säilyttää jääkaapissa ja säilymisaika on lyhyehkö, kun taas toinen säilyy (avaamattona) pitkään huoneenlämmössä?

 
Onko täällä jollain hajua mikä olisi paras ja mieluiten edullinen ohjelma kännykälle tai tietokoneelle jolla saisi laskettua mitä ruokavaliosta saa. Mieluiten sillä, että skannaa tuotteet, koska syön todella usein samoja asioita ja mulla on niitä just kaapissakin niin saisi helposti tiedot ylös ilman, että tarvii itse kirjata joka asiaa. Syön todella usein aika lähelle samaa ruokaa niin tekisi mieli laskea jos aamupala, päivällinen, välipala ja iltapala on sama, että mitä lounaalla pitäisi saada ja kuinka paljon.

Suurin osa kaikista ohjelmista vaikuttaa olevan aina laihdutukseen yms. mutta itselläni on enemmänkin ongelmana se, että olen muuttanut ruokavaliota terveellisempään suuntaan ja vähentänyt karkkia sekä limua yms. herkkuja joten paino tippuu itsestään noin kilon viikossa. Viimeisen 2v aikana painanut ylimmillään 86kg ja alimmillaan 72kg ja nyt taas 80kg korvilla.
 
Onko täällä jollain hajua mikä olisi paras ja mieluiten edullinen ohjelma kännykälle tai tietokoneelle jolla saisi laskettua mitä ruokavaliosta saa. Mieluiten sillä, että skannaa tuotteet, koska syön todella usein samoja asioita ja mulla on niitä just kaapissakin niin saisi helposti tiedot ylös ilman, että tarvii itse kirjata joka asiaa. Syön todella usein aika lähelle samaa ruokaa niin tekisi mieli laskea jos aamupala, päivällinen, välipala ja iltapala on sama, että mitä lounaalla pitäisi saada ja kuinka paljon.

Suurin osa kaikista ohjelmista vaikuttaa olevan aina laihdutukseen yms. mutta itselläni on enemmänkin ongelmana se, että olen muuttanut ruokavaliota terveellisempään suuntaan ja vähentänyt karkkia sekä limua yms. herkkuja joten paino tippuu itsestään noin kilon viikossa. Viimeisen 2v aikana painanut ylimmillään 86kg ja alimmillaan 72kg ja nyt taas 80kg korvilla.
Itse oon käyttänyt sellaista kuin kilokalori.net, joka toimii ihan selaimessa. Ei skannaa, mutta itse syön myös usein samaa ja tuossa on sellainen kätevä ominaisuus, että 10 vai 15 viimeksi syötyä ruokaa näkyy pikavalinnoissa viimeksi valittuine määrineen. Eli kun klikkaa aamupalaa niin se näyttää ne 15 edellistä tuotetta mitä oot aamupalalla syönyt ja siitä vain raksit mitä söit tänään. Muutama päivä tuossa on työläämpi kun joutuu enemmän lisäämään uusia ruokia sinne, mutta sitten kun kierros alkaa alusta niin on kyllä näppärä.

My fitness pal ja Fatsecret on appseja, joissa tuo skannaus tietääkseni on, mutta itsellä ei kokemuksia miten toimii. Fatsecret ainakin joskus oli ilmainen.
 
Itse oon käyttänyt sellaista kuin kilokalori.net, joka toimii ihan selaimessa. Ei skannaa, mutta itse syön myös usein samaa ja tuossa on sellainen kätevä ominaisuus, että 10 vai 15 viimeksi syötyä ruokaa näkyy pikavalinnoissa viimeksi valittuine määrineen. Eli kun klikkaa aamupalaa niin se näyttää ne 15 edellistä tuotetta mitä oot aamupalalla syönyt ja siitä vain raksit mitä söit tänään. Muutama päivä tuossa on työläämpi kun joutuu enemmän lisäämään uusia ruokia sinne, mutta sitten kun kierros alkaa alusta niin on kyllä näppärä.

My fitness pal ja Fatsecret on appseja, joissa tuo skannaus tietääkseni on, mutta itsellä ei kokemuksia miten toimii. Fatsecret ainakin joskus oli ilmainen.

Toi kilokalori.net oli juurikin sellainen mitä etsin joten kiitos :) Sieltä löytyi suoraan kaikki mitä syön niin helpommin toi meni kuin skannailemalla. Fineliä tmv. testasin niin sieltä ei ainakaan löytynyt silloin noista mitään mitä syön niin sillä ajattelin, että skannaus olisi paras.
 
Mä käytin joskus semmosta kuin Yazio. Saa skannailtua ja tunnistaa suomikamat ja voi lisäillä itekki jos ei löydy.
 
Jos keittää pastaa 100:10:1 tyylillä (100g pastaa, 10g suolaa ja 1L vettä), paljonkohan tuota suolaa imeytyy spagettiin? nopea google ei antanut kuin 101 tulosta missä kerrottiin että pastaveteen pitää lisätä suolaa... liittyy lääkärin määräämään suolarajaan... ei millään tahtoisi keittää spagettia pelkässä vedessä :/
 
Voi sen lisätä jälkikäteenkin, pistä siihen kastikeeseen se suola jonka voit syödä? Noissa roomalaisissa, kuten cacio & pepe ja carbonara, niissä suolaisia aineosia, joten usein ei keitinveteen edes suositella laittaa suolaa...
 
Jos keittää pastaa 100:10:1 tyylillä (100g pastaa, 10g suolaa ja 1L vettä), paljonkohan tuota suolaa imeytyy spagettiin? nopea google ei antanut kuin 101 tulosta missä kerrottiin että pastaveteen pitää lisätä suolaa... liittyy lääkärin määräämään suolarajaan... ei millään tahtoisi keittää spagettia pelkässä vedessä :/
Muutama prosentti suolasta imeytyy pastaan googlelähteiden mukaan, mm.

10 grammassa puhuttaneen reilusti alle grammasta itse pastassa. Ei kyl mitää selkeetä vastausta löytynyt.
 
Muutama prosentti suolasta imeytyy pastaan googlelähteiden mukaan, mm.

10 grammassa puhuttaneen reilusti alle grammasta itse pastassa. Ei kyl mitää selkeetä vastausta löytynyt.

Kiitoksia.. Pitää jatkossa keittää hieman laimeammassa suolavedessä... tän 5g/d suola rajoituksen kanssa on hieman vaikea elää... tuo tulee täyteen ihan järkyttävän helposti. Pitää jatkossa tehdä kastike vaikka punkkuun, kun tuota pastan keitinvettä ei voi enää käyttää kastikkeen pohjana -.-
 
Jos keittää pastaa 100:10:1 tyylillä (100g pastaa, 10g suolaa ja 1L vettä), paljonkohan tuota suolaa imeytyy spagettiin? nopea google ei antanut kuin 101 tulosta missä kerrottiin että pastaveteen pitää lisätä suolaa... liittyy lääkärin määräämään suolarajaan... ei millään tahtoisi keittää spagettia pelkässä vedessä :/
Keitä vaikka kansi päällä ja mittaa lopuksi paljonko vettä jäi jäljelle. Loput on imeytynyt pastaan tai sitten haihtunut. Luulisi, että vesi kaikkine suolapitoisuuksineen imeytyy pastaan.
 
Mäen laita kastikkeisiin suolaa koskaan. Vain pastaveteen. Vesi kiehahtaa nopeammin suolan kanssa.
 
Joo, urpaanilegenda tuo. Vesi kiehuu hitaammin todellakin suolan kanssa, mutta: kiehumispisteen ollessa korkeampi ts veden ollessa kuumempaa, pasta kypsyy nopeamin. Mutta jos pasta kypsyy 9 minutissa eikä 9 min 15sek, niin en tuostakaan tekisi aivan valtavaa asiaa. Kastikeseen se kaikki suola, eikä tarvise matimatiseerata...
Ja tuon kiehumisjutun voi jokainen testata itse, ei tarvitse uskoa.
 
Asiasta puhelimeen: Mites kauan noi myyntiestot puhelimissa toimii? Viikon verran on puskenut myyjää sen verran et oikein huvittaa, ilmeisesti numeroni on estolistalta pudotettu ja heti myyrään myyrään!
 
Oikeastaan tiedän vastauksen kysymykseeni, mutta silti arveluttaa, koska sellainen luonteeni vain on. Eli kuivattujen mustien papujen pakkauksessa on parasta ennen -päiväys 2009. Onko vielä syömäkelpoisia? Luulisi säilyvän about ikuisesti. Rasvaakin näyttää olevan vain 1%.
 
Katso-haista-maista, silläpä se selviää. Tuskin on mitään vikaa, mutta maku voi olla hävinnyt :lol:
 
Katso-haista-maista, silläpä se selviää. Tuskin on mitään vikaa, mutta maku voi olla hävinnyt :lol:
Näyttää ihan normaalilta. Hajuaistini on niin olematon, etten siihen taas voi luottaa lainkaan. Ja ruokalaji on sellainen, että pitäisi laittaa pavut ja kaikki muu samaan pataan, niin jos papujen maku on huono, niin sitten voi olla kaikki pilalla. Ehkä keitän pienen määrän erikseen ja maistan sitä.
 

Meinasin kokeilla tehdä jouluaatoksi joulupöytään lohipastramia. En ole ennen tätä tehnyt joten voiko tämän tehdä valmiiksi pakkaseen jo alkuviikosta ja leikkaa joulupöytään sitten vaan nämä lohiviipaleet?
 
Voi jos kala on tuore eikä pakastettu.
Edit. Ei tässä jouluun ole aikaa kovin paljon joten itse tekisin valmiiksi alkuviikosta ja tarjolle Jouluna.
 
Tuli semmoinen inspis tehdä lihapullakastiketta ja perunamuusia. Kastikkeeseen ajattelin jotain tomaattimurskaa, ruokakermaa sekä jotain juustoa.. vaan mikä juusto olis hyvä? Sellainen joka ei maksa älyttömästi ja sulais hyvin sinne joukkoon, antaen kuitenkin hyvän säväyksen
 
Jos sinne soosiin on pakko tunkea juustoa tai yleensä maitotuotetta, mä laittaisin varmaan ihan vaan Koskenlaskijaa ilman mitään ruokakermaa. Lihapullataikinaan ranskalaiset tunkevat ranskankermaa ja italialaiset parmesania.
 
Viimeksi muokattu:
Mistähän saisi ostettua kokonaisen maustamattoman broilerin? Tarkoituksena olisi kokeilla oluttölkkikanan valmistusta.
 
Mistähän saisi ostettua kokonaisen maustamattoman broilerin? Tarkoituksena olisi kokeilla oluttölkkikanan valmistusta.

Vaikea sanoa tarkasti, kun en tiedä millä alueella ostoksesi teet, mutta Jyväbroilerin "naturelli kokonainen broileir" löytyy esimerkiksi pääkaupunkiseudulla useimmista K-Supermarketeista. K-ruoka.fi voit tarkistaa saatavuuden kaupoittain. Varmaan ässältäkin löytyy.
 
Jos laittais vaikka sitten sitä parmesaania lihapulliin tai itse kastikkeeseen. Tuota ruskeaa kastiketta on tehty jo niin monta kertaa, ajattelin vain jotain vaihtelua. Tomaattimurska/pyre ja siihen kerma varsinaiseks kastikkeeks, ajattelin et olis aika hyvä combo tuon perunamuusin kanssa. Vähän oreganoa ja välimeren yrttejä, suolaa pippuria valkosipulia kyytipojaksi
 
Mistähän saisi ostettua kokonaisen maustamattoman broilerin? Tarkoituksena olisi kokeilla oluttölkkikanan valmistusta.

Aina voi tottakai kokeilla, mutta sillä tölkillä ei ole mitään positiivista vaikutusta tai, no se näyttää kivalta, mutta siinä kaikki.
 
Aina voi tottakai kokeilla, mutta sillä tölkillä ei ole mitään positiivista vaikutusta tai, no se näyttää kivalta, mutta siinä kaikki.
Hieno viesti. Ei minkäänlaisia perusteluja, kommentti töksäytettynä vain..

Mikäs siinä oluttölkissä sitten on niin huonoa? Eiköhän se kuitenkin ole varsin toimiva kikka kosteuden ylläpitämiseksi ja lisämaun tuomiseksi? Vai huvikseenko porukka tuollaisia kokkailee? Myös sitrushedelmiä ja yrttejä esim käytetään täytteinä siipikarjalla, huvikseen vissiin niitäkin kun eivät mitään auta..?
 
Hieno viesti. Ei minkäänlaisia perusteluja, kommentti töksäytettynä vain..

Mikäs siinä oluttölkissä sitten on niin huonoa? Eiköhän se kuitenkin ole varsin toimiva kikka kosteuden ylläpitämiseksi ja lisämaun tuomiseksi? Vai huvikseenko porukka tuollaisia kokkailee? Myös sitrushedelmiä ja yrttejä esim käytetään täytteinä siipikarjalla, huvikseen vissiin niitäkin kun eivät mitään auta..?

Kyllä, huvikseen tai enemmän kyllä ennemmin tietämättömyyttään. Aloita vaikka tästä alla olevasta linkistä ja kerro sitten, miten se kosteus tai yrtit imeytyvät sinne lihaan?

 
Kyllä, huvikseen tai enemmän kyllä ennemmin tietämättömyyttään. Aloita vaikka tästä alla olevasta linkistä ja kerro sitten, miten se kosteus tai yrtit imeytyvät sinne lihaan?

Kyllä ihan varmasti makua tuovat (kokeiltu on), sä voit olla ihan mitä mieltä haluat mutta turha vängätä kun oot väärässä..
 
Uutena foorumilaisena, mutta vanhana juoppona kerron tullikokemukseni. 29.10. tilasin piruuttani Netpriss ja Shippii combolla olutta. Jumiinhan ne jäivät. Postnordilla näkyi vain, että odotamme lähetystä.

Tietenkin kyselin Netpriss ja Shippii kamojen perään useita kertoja. Netpriss pesi kätensä totaalisesti ja Shippii lähetteli sitä vakioilmoa Suomen tullin toimista. Nyt kun taas laitoin postia Shippiille kolme kuukautta tilauksesta, eivät vastanneet mitään. Mutta parin päivän päästä tuli Postnordin saapumisilmoitus. Tarkastin asian. Numerot olivat vaihtuneet, mutta tekstiviestin kanssa yhteneväisesti Postnordin seuranta näytti paketin saapuneen kyseiseen noutopisteeseen. Seuranta oli alkanut Vantaalta edellispäivänä.

Paketin hakureissulla kaupan tätikään ei meinannut löytää sitä. Etsi sen hyllyistä manuaalisesti. Kertoi, että järjestelmä ei jostain syystä näyttänyt totutusti hyllypaikkaa. No laatikossa oli sininen tullin teippi, mutta mitään saatekirjeitä ei laatikossa ollut.

Omassaverossa ei näy mitään. Oletteko saaneet mediassa mainittuja laskuja? Valituskelpoinen päätös pitäisi mielestäni ilmaantua johonkin ennen laskuttelua.
 
Viimeksi muokattu:
Uutena foorumilaisena, mutta vanhana juoppona kerron tullikokemukseni. 29.10. tilasin piruuttani Netpriss ja Shippii combolla olutta. Jumiinhan ne jäivät. Postnordilla näkyi vain, että odotamme lähetystä.

Tietenkin kyselin Netpriss ja Shippii kamojen perään useita kertoja. Netpriss pesi kätensä totaalisesti ja Shippii lähetteli sitä vakioilmoa Suomen tullin toimista. Nyt kun taas laitoin postia Shippiille kolme kuukautta tilauksesta, eivät vastanneet mitään. Mutta päin päivän päästä tuli Postnordin saapumisilmoitus. Tarkastin asian. Numerot olivat vaihtuneet, mutta tekstiviestin kanssa yhteneväisesti Postnordin seuranta näytti paketin saapuneen kyseiseen noutopisteeseen. Seuranta oli alkanut Vantaalta edellispäivänä.

Paketin hakureissulla kaupan tätikään ei meinannut löytää sitä. Etsi sen hyllyistä manuaalisesti. Kertoi, että järjestelmä ei jostain syystä näyttänyt totutusti hyllypaikkaa. No laatikossa oli sininen tullin teippi, mutta mitään saatekirjeitä ei laatikossa ollut.

Omassaverossa ei näy mitään. Oletteko saaneet mediassa mainittuja laskuja? Valituskelpoinen päätös pitäisi mielestäni ilmaantua johonkin ennen laskuttelua.
Ehkä tää olis parempi paikka:
 
Uutena foorumilaisena, mutta vanhana juoppona kerron tullikokemukseni. 29.10. tilasin piruuttani Netpriss ja Shippii combolla olutta. Jumiinhan ne jäivät. Postnordilla näkyi vain, että odotamme lähetystä.

Tietenkin kyselin Netpriss ja Shippii kamojen perään useita kertoja. Netpriss pesi kätensä totaalisesti ja Shippii lähetteli sitä vakioilmoa Suomen tullin toimista. Nyt kun taas laitoin postia Shippiille kolme kuukautta tilauksesta, eivät vastanneet mitään. Mutta päin päivän päästä tuli Postnordin saapumisilmoitus. Tarkastin asian. Numerot olivat vaihtuneet, mutta tekstiviestin kanssa yhteneväisesti Postnordin seuranta näytti paketin saapuneen kyseiseen noutopisteeseen. Seuranta oli alkanut Vantaalta edellispäivänä.

Paketin hakureissulla kaupan tätikään ei meinannut löytää sitä. Etsi sen hyllyistä manuaalisesti. Kertoi, että järjestelmä ei jostain syystä näyttänyt totutusti hyllypaikkaa. No laatikossa oli sininen tullin teippi, mutta mitään saatekirjeitä ei laatikossa ollut.

Omassaverossa ei näy mitään. Oletteko saaneet mediassa mainittuja laskuja? Valituskelpoinen päätös pitäisi mielestäni ilmaantua johonkin ennen laskuttelua.
Kukaan ei ole ainakaan tunnustanut saaneensa mitään verolaskuja tms.
Veikaan että hieman paremmin keskustelua ja infoa löytyy. -----> Alkoholin tilaaminen ulkomailta netin kautta
 
Tuli kokeiltua tällä reseptillä tehdä porsaan sisäfilettä uunissa: Porsaan sisäfile uunissa & värikkäät uunijuurekset | Snellman

Perunoista ja kastikkeesta tuli kyllä hyvää, mutta itse possun sisäfile oli vähän sitkeätä. Missäköhän meni vikaan? Sisäfileen sisälämpötila oli 70 astetta kun otin sen pois uunista ja annoin sen vetäytyä 15 min folion sisällä ennen leikkaamista kuten ohjeessa sanottiin. Uuni oli kiertoilmalla ja 150 astetta.
 
Tuli kokeiltua tällä reseptillä tehdä porsaan sisäfilettä uunissa: Porsaan sisäfile uunissa & värikkäät uunijuurekset | Snellman

Perunoista ja kastikkeesta tuli kyllä hyvää, mutta itse possun sisäfile oli vähän sitkeätä. Missäköhän meni vikaan? Sisäfileen sisälämpötila oli 70 astetta kun otin sen pois uunista ja annoin sen vetäytyä 15 min folion sisällä ennen leikkaamista kuten ohjeessa sanottiin. Uuni oli kiertoilmalla ja 150 astetta.
Minkä merkkistä sisukkaa oli?
 
Onko isoa merkitystä makuun, jos käyttää pataruoan valmistuksessa alkoholitonta olutta tavallisen alkoholia sisältävän oluen sijaan?
 
Onko isoa merkitystä makuun, jos käyttää pataruoan valmistuksessa alkoholitonta olutta tavallisen alkoholia sisältävän oluen sijaan?
Varmaan riippuu ihan mitä oluita vertaat. Oli sitten alkoholillisia tai holittomia. Jos ne kovin eri makuisia on, niin kyllä ruokakin erilaiselle maistuu. Ja toki käytetty määräkin vaikuttaa.
 
Varmaan riippuu ihan mitä oluita vertaat. Oli sitten alkoholillisia tai holittomia. Jos ne kovin eri makuisia on, niin kyllä ruokakin erilaiselle maistuu. Ja toki käytetty määräkin vaikuttaa.
Tottahan tuo. Lähinnä mietin, että onko itse alkoholiprosentilla miten iso merkitys lopputuloksen kannalta. Kuitenkin pystyisi sen pari euroa säästämään ostamalla alkoholittoman version niin mietin, että jos makuvaikutus olisi pieni/olematon niin miksipä ei.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
262 349
Viestejä
4 553 498
Jäsenet
74 958
Uusin jäsen
sorjonen

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom