- Liittynyt
- 21.10.2016
- Viestejä
- 13 104
Ainahan on mahis, että ostaa kebabbilalta purnukan "sopivaan hintaan"Näin mä vähän pelkäsinkin. Ihme että tota ei ole etnokaupan hyllyllä vaikka siellä oli paljon muuta mitä yksinomaan kebabbilat käyttää.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Ainahan on mahis, että ostaa kebabbilalta purnukan "sopivaan hintaan"Näin mä vähän pelkäsinkin. Ihme että tota ei ole etnokaupan hyllyllä vaikka siellä oli paljon muuta mitä yksinomaan kebabbilat käyttää.
No ihan varmasti mutta yritän ensin löytää itse ennenkuin joutuu puhumaan jollekkin joka ei ehkä aina niin ymmärrä suomeaAinahan on mahis, että ostaa kebabbilalta purnukan "sopivaan hintaan"Eipä tuota tiiä, vaikka möisivät tiskin alta pyydettäessä.
No, onpa sääli. Noita aina välillä käyttänyt. Pitkien vihreiden papujen kanssa kun paistaa pannulla ja suolaa päälle, niin on ollut hyvä ja kätevä lisuke.Mitäköhän pelleilyä tämä on, että pakastepaprikaa ei tunnu enää saavan mistään?
Mä oon laittanut esimerkiksi pizzan päälle, tortillatäytteisiin jne... Hemmetin käteviä.No, onpa sääli. Noita aina välillä käyttänyt. Pitkien vihreiden papujen kanssa kun paistaa pannulla ja suolaa päälle, niin on ollut hyvä ja kätevä lisuke.
Pakastepaprikan pointti ei ole pelkästään se, että se on pakasteessa, vaan myös se, että se on helposti käytettävässä suikalemuodossa.Eikös nyt ole satoaika eli pakastin piukkaan paprikaa?
Pakasteiden pointti on se, että ne on siellä omassa pakkasessa. Sitten kun tuoretta ei ole kaapissa, niin on nopeampaa napata pakkasesta kuin lähteä kauppaan. Ja ruoan tähteiden pakastaminen taas on järkevää ettei tule hukkaa. Niitä voi sitten lämmittää, kun tarvitsee esim. lapsille vatsan täytettä ennen kuin ehtii taas kaupassa käydä. Tietysti, jos on niin suunnitelmallinen ja täydellinen kaupassa kävijä ettei mikään koskaan lopu tai on aikaa aina lähteä kauppaan kun jotain tarvitsee niin sitten en tiedä.No, itseltäni kadossa ollut aina, en koskaan ole tajunnut pakasteita.
Harva ruoka pakastamalla on maailmassa parantunut. Josko mikrossakaan ;-)
No mä oon kokeillu mutta mä en ole niin hyvä kokki että voisin munakkaan toteuttaa kahta kertaa samalla tavallaKokeile ja raportoi? Ainakin jos ei vatkaa kunnolla, niin voi jäädä jotain valkuaisläikkiä, mutta kuvittelisin sen olevan lähinnä esteettistä. Vatkaa oikein kunnolla vaahdoksi vispikoneella?
No mä oon kokeillu mutta mä en ole niin hyvä kokki että voisin munakkaan toteuttaa kahta kertaa samalla tavallaTulee aina sovellettua ja airfryerissä teen enkä aina niin muista lämpöjäkään.
Lähinnä tää on teoreettinen kysymys millä nyt ei sinällään ole merkitystä mutta on vaan näin mielenkiinnosta jäänyt kiinnostamaan.
Riippunee standardeista. Jos tämän langan jaksaa lukea läpi, ni taitaa olla aika lailla OBH Nordica Versatilen ylistämistä hinta-/laatusuhteeltaan suosituimmaksi kapistukseksi.Riisikeitintä taitaisi olla huusholli vailla, mutta onko juuri muuta vaihtoehtos kuin tilata Zojirushi Amazonista?
60€ juuri alkavasta tarjouksesta Verkkokaupasta. Tuo hinta tehnee sen hyvän hinta-laatusuhteen, epäilen että itse erottaisin muuten samaa tavaraa zojirushin tai obh:n tekemänä.Riippunee standardeista. Jos tämän langan jaksaa lukea läpi, ni taitaa olla aika lailla OBH Nordica Versatilen ylistämistä hinta-/laatusuhteeltaan suosituimmaksi kapistukseksi.
Ne ylävastukset on grillivastukset. Varsinaiset vastukset on peltien takana piilossa, niin ylhäällä kuin alhaallakin.Uuni. Kaikissa tavallisissa uunissa on ylälämpö, alalämpö ja näiden yhdistelmä. Mitä tuo alalämpö oikeastaan on? Olen tähän asti olettanut että siellä on piilossa vastus. Mutta nyt kun asiaa paremmin ajattelin, onko näin? Sehän olisi silloin hankalasti vaihdettavissa, ja olettaisin että se ylävastus on esillä juuri sen takia että se olisi helposti vaihdettavissa.
Ne ylävastukset on grillivastukset. Varsinaiset vastukset on peltien takana piilossa, niin ylhäällä kuin alhaallakin.
Joo, tuossakin on toki grillivastusmoodit vielä erikseen. Eilen käytin uunia 200 asteella ylä-alalämmöllä ja koko vastus hehkui punaisena. Siitä aloin pohdiskelemaan, että onko tuossa erillistä kuoressa olevaa vastusta ollenkaan.Näköjään tuossakin. Mutta silti siinä on erikseen tuo grillivastusmoodi. Täytyy kokeilla paremmin kun seuraavan kerran on jotain siellä laittaa.
Helvetin terveellistä, joskin hieman kyseenalaisen makuista mehuahan siitä tuoreeltaan saa, ja sitä sitten pakastaa. Survotaan, lisätään viinihappoa ja vettä, ja sokeria ellet ole ihan masokisti, ja annetaan mehustua pari päivää. Googlella reseptit.Tuhottomasti aroniaa olisi kerättäväksi piakkoin, onko foorumilaisilla luottoreseptejä vai täytyykö pakastaa sellaisenaan ja käyttää smoothiessa yms?
Aronia ja puolukka hilloksi tehdä, tämä on hyvää: Puolukka-marja-aroniahilloTuhottomasti aroniaa olisi kerättäväksi piakkoin, onko foorumilaisilla luottoreseptejä vai täytyykö pakastaa sellaisenaan ja käyttää smoothiessa yms?
Keltaista chiliä ja chipotlea oon ainakin ostanut cittarista.Onko mitään muita chilejä myynnissä säilöttynä (ja viipaleina) kuin jalapenoja?
Nettisivun suositusPari tarjousjauhelihaa löytyi pakastimesta, ostettu toukokuussa viimeisenä käyttöpäivänä -60 %. Maaliskuun lopussa 23.05.2023 siis pakastettu/eräpäivä.
Jauhelihan rasvaprosentti on 9,5 %. Onko liha jo pilaantunut, sulatettaessa omituinen sivuhaju ennen paistamista. Heitänkö roskiin?
Mitä lihaa oli? Jos siinä on sikaa niin niissä on monesti omituinen sivuhaju tuoreenakin. Joskus tulee nautaakin eteen jossa outo haju vaikka ihan tuoretta.Pari tarjousjauhelihaa löytyi pakastimesta, ostettu toukokuussa viimeisenä käyttöpäivänä -60 %. Maaliskuun lopussa 23.05.2023 siis pakastettu/eräpäivä.
Jauhelihan rasvaprosentti on 9,5 %. Onko liha jo pilaantunut, sulatettaessa omituinen sivuhaju ennen paistamista. Heitänkö roskiin?
Atria nauta-sika jauheliha 9,5 %. Kamala sivuhaju, ei uutenakaan sellaista. Koko huone haisee nyt. Heitin kaiken biojäteastiaan.Mitä lihaa oli? Jos siinä on sikaa niin niissä on monesti omituinen sivuhaju tuoreenakin. Joskus tulee nautaakin eteen jossa outo haju vaikka ihan tuoretta.
Siis sä söit sitä jos se jo hais ihan perseelle?Atria nauta-sika jauheliha 9,5 %. Kamala sivuhaju, ei uutenakaan sellaista. Koko huone haisee nyt. Heitin kaiken biojäteastiaan.
Jo valmistunut ruoka meni vaivalla alas, hirveän mautonta, ainoa maku oli tuo sivuhaju ja pilaantuneen 6 kk pakkasessa olleen maku. Lopetan pakastamisen tähän kokemukseen.
Reipas mauste- ja ketsuppipommikaan auttanut peittämään tätä sivumakua italianpatassa. Illalla istutaan varmaan WC:ssä monta tuntia, ei kiitos enää tätä pakastettuna.
Maistoin vain vähän, loput heitin biojätteeseen. Monihan sanoo että käyttää vielä vuodenkin jauhelihoja pakastimesta niin pitihän sitäkin koittaa, kun vaan 5 kk pakkasessa ollut.Siis sä söit sitä jos se jo hais ihan perseelle?
Jees. Onneks et enempää syöny.Maistoin vain vähän, loput heitin biojätteeseen. Monihan sanoo että käyttää vielä vuodenkin jauhelihoja pakastimesta niin pitihän sitäkin koittaa, kun vaan 5 kk pakkasessa ollut.
Jätä se sika suosiolla kauppaan ja osta pelkkää naudan jauhista.Atria nauta-sika jauheliha 9,5 %. Kamala sivuhaju, ei uutenakaan sellaista. Koko huone haisee nyt. Heitin kaiken biojäteastiaan.
Jo valmistunut ruoka meni vaivalla alas, hirveän mautonta, ainoa maku oli tuo sivuhaju ja pilaantuneen 6 kk pakkasessa olleen maku. Lopetan pakastamisen tähän kokemukseen.
Reipas mauste- ja ketsuppipommikaan auttanut peittämään tätä sivumakua italianpatassa. Illalla istutaan varmaan WC:ssä monta tuntia, ei kiitos enää tätä pakastettuna.
Jatkossa pakastan vain ruisleipää ja paahtoleipää, sitä menee siivukaupalla päivittäin - niin ei mene pilalle. Leivänkin suositus on maksimissaan 3 kk pakastettuna.
Se oli viimeisenä käyttöpäivänä. Nehän alentaa ne 60 prosenttiin aletarrat just viimeisenä käyttöpäivänä Salessa meillä.Jees. Onneks et enempää syöny.
Oliko muuten kuinka lähellä viimenen käyttöpäiväys kun laitoit pakkaseen?
Voi olla että toi tyyli viimesenä käyttöpäivänä pakastaen lyhens sitä mitä se pakastimessa säilyy, kun ei pakastaminen tosiaan pilaantumista lopeta.Se oli viimeisenä käyttöpäivänä. Nehän alentaa ne 60 prosenttiin aletarrat just viimeisenä käyttöpäivänä Salessa meillä.
Samainen sikanauta oli ok, kun yhden söin 1 kk sisään pakastimesta ja sulatuksesta, kuitenkin sivumaku oli ihan oletettavaa kyseiselle tyypille. Tulee kalliiksi moinen "pihiys", vaikka monet ostaa kärryittäin alesta.
Varmaan ihan perus grillimaustetta. Joskin niitäkin on miljoonaa erilaista.Mikä on paras valmis maustesekoitus ranskalaisille perunoille (lähinnä pakaste)?
Tullut testattua jotain halvimpia ranskanperunamaustepakkauksia ja ei ollut kovin hyviä niin jotain suosituksia olis kiva löytää.
Mitä maustesekoituksia esim. kebabpaikat käyttää?
Missä lupailevat? Omilla sivuillaan eivät. e: eiku totta, katoin väärää tuotetta.Hartwallin aito greippilonkero 5,5% mainosteksti lupailee että tehty greipistä ja ginistä.
Ainekset: Vesi, sokeri, gin, hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (E330), aromit, stabilointiaine (E414), safloriuute
Miksi aineksissa ei kuitenkaan ole mainintaa greipistä? Kaverin kanssa tänään asiasta juteltiin ja sanoi ettei kolesterolilääkkeen takia saa juoda lonkeroa greipin takia, mutta minun mielestä tuossa ei sitä ole käytetty lainkaan, korkeintaan aromia? Onko jollakin parempaa tietoa?
Hartwall Original Long Drink Red Grapefruit 5,5% on raikas lonkero, jonka maussa yhdistyvät hedelmäinen verigreippi on ja aito, vuoden 1952 reseptillä valmistettu gin. Maistuu parhaalta jääkylmänä.
Hartwall Original Long Drink Grapefruit on alkuperäinen vuoden 1952 Helsingin olympialaisista alkunsa saanut aito lonkero. Se valmistetaan edelleen alkuperäisen vuoden 1952 reseptin mukaan käsintehdystä suomalaisesta ginistä ja greipistä.
Käytämme välttämättömiä evästeitä, jotta tämä sivusto toimisi, ja valinnaisia evästeitä käyttökokemuksesi parantamiseksi.