@jonesky12345 @hsalonen 20-asteisena sain liemet pönttöön liruttelemalla levyjäähdyttimen läpi. Pudotin 10 asteeseen saman päivän aikana ja kuivahiivat sekaan. Lämpötilaa seurasin RAPT Pillillä.
Jokunen päivä 10 asteessa, sitten 12 asteeseen ja lopuksi nosto 19 asteeseen, mutta ymmärtääkseni hieman liian myöhään, eli käyminen oli jo käytännössä loppunut tässä vaiheessa. Ominaispaino taisi olla pienempi kuin arvelin. No joka tapauksessa vuorokauden verran 19 asteessa ja sitten pudottelin yhteen asteeseen ja unohdin siihen useammaksi päiväksi, kun elämän aikataulut kusivat. Noh, aika kirkasta se ainakin on...
En tunnista estereitä maussa, vaikka en estereitä ole tietääkseni ikinä maistellutkaan tarkoituksella. Jos siis esterit tuovat yleensä ns. hedelmäistä makua? En myöskään tunnista kuvausten perusteella hapen aiheuttamia makuja.
Tuoksu on hieman "hiivamainen" ja maku ei kovinkaan raikas.
Jokunen päivä 10 asteessa, sitten 12 asteeseen ja lopuksi nosto 19 asteeseen, mutta ymmärtääkseni hieman liian myöhään, eli käyminen oli jo käytännössä loppunut tässä vaiheessa. Ominaispaino taisi olla pienempi kuin arvelin. No joka tapauksessa vuorokauden verran 19 asteessa ja sitten pudottelin yhteen asteeseen ja unohdin siihen useammaksi päiväksi, kun elämän aikataulut kusivat. Noh, aika kirkasta se ainakin on...
En tunnista estereitä maussa, vaikka en estereitä ole tietääkseni ikinä maistellutkaan tarkoituksella. Jos siis esterit tuovat yleensä ns. hedelmäistä makua? En myöskään tunnista kuvausten perusteella hapen aiheuttamia makuja.
Tuoksu on hieman "hiivamainen" ja maku ei kovinkaan raikas.