- Liittynyt
- 11.02.2017
- Viestejä
- 1 248
Maistelen tässä mun ekaa portteria. 8 vuorokausi menossa kun pullotettu. Nyt pysty huomaamaan että hiilihappoakin ihan vähän. Sanoisin kahdeksan viikkoa pullossa niin hyvä tulee. Mutta vähän kaksijakoiset tuntemukset mallaspohjasta tällä hetkellä. Tuntuu että blackia hieman liikaa mutta humalan hedelmäisyys ja kirpeys tasapainottaa mukavasti. 250 grammaa blackia käytin 26L satsiin. Mietinnässä että puolittaisi blackin mutta mitä heittäisi tilalle? Chocolate light/dark? Väri on tällä hetkellä oikein hyvä. Sitä mitä hainkin. Tosiaan jos puolitan blackin niin tästä tulee vaaleampaa portteria.
Pientä pohjustusta tein jo:
Pale ale 4 kg
Dark ale 2 kg
Crystal 300 1 kg
Chocolate dark 0,4 kg
Chocolate light 0,2 kg
Black 0,125 kg
Nykyinen
Pale ale 4 kg
Dark ale 2 kg
Crystal 300 1 kg
Chocolate dark 0,25 kg
Black 0,25 kg
SRM 34 kun edellinen oli SRM 34,1. Hyvin lähelle värissä pääsisin. Pitäs palanuneisuuttakin olla vähemmän. Prosentit kanssa hieman kasvaa mutta ei merkittävästi.
Pientä pohjustusta tein jo:
Pale ale 4 kg
Dark ale 2 kg
Crystal 300 1 kg
Chocolate dark 0,4 kg
Chocolate light 0,2 kg
Black 0,125 kg
Nykyinen
Pale ale 4 kg
Dark ale 2 kg
Crystal 300 1 kg
Chocolate dark 0,25 kg
Black 0,25 kg
SRM 34 kun edellinen oli SRM 34,1. Hyvin lähelle värissä pääsisin. Pitäs palanuneisuuttakin olla vähemmän. Prosentit kanssa hieman kasvaa mutta ei merkittävästi.
Viimeksi muokattu: