OLED-TV

Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
945
Nyt Powerilla ja Gigantilla on kampanja, jossa C3 77”:n ostamalla saa 300€ lahjakortin, joka hyvitetään heti oston yhteydessä. Eli käytännössä töllön hinnaksi jää 2199€, joka sekin sisältää reilusti ilmaa kun samaa telkkaria myytiin viime kuussa 1800 euron pintaan.

Mikäköhän on syynä tähän lahjakorttiviritykseen? Kiertävätkö lakia, jonka mukaan tarjouskampanjoissa pitää ilmoittaa 30 päivän alin hinta?
 
Liittynyt
08.08.2019
Viestejä
2 358
Jos taas korkeakontrastista HDR kuvaa, ero on valtava. OLEDin yksi, vähemmän mainostettu vahvuus väreissä on tuo tummien värien saturaatio. Se tuo ihan eri tavalla elävyyttä kuvaan, kun tummat sävyt eivät ole harmaan haalistuneita, ja tuosta hyötyy ihan SDR puolellakin.
Täysin oikeassa olit tässä. Nyt kun on enemmän tunteja takana LG C3 kanssa, niin täytyy todeta että OLED kuva vs vanha LCD-näyttö on kyllä valtava. Etenkin tummissa sävyissä ei tarvi olla edes kuvahifistelijä huomatakseen erot. Ensimmäistä kertaa näen tummat värit ns. luonnollisena, eikä haalistuneina. Saturaatiotakin saa halutessa nyt tummiin väreihin.

Ghost Recon Breakpoint näyttää HDR-tilassa todella immersiiviseltä. Pelikäytössä myös vahvistunut se, että 42" on se oikea koko mulle. Pienempään en enää halua mennä, ja toisaalta isompi ei tuo enää lisäarvoa pelikäytössä. Kirkkaus oli se mitä alunperin kritisoin tässä LG C3:ssa, mutta hämärässä se SDR-kirkkauskin riittää, joskin enemmän saisi olla ;) HDR-kirkkauden kanssa sama homma. Olisin ottanut Samsung S90c, jos olisi 42" tai 48" -kokoisena. No joskus tulevaisuudessa sitten.

726€ hinnalla olen kyllä hemmetin tyytyväinen tähän LG C3.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 325
Viestejä
4 310 739
Jäsenet
72 016
Uusin jäsen
MMSK

Hinta.fi

Ylös Bottom