Kala on hyväksi terveydelle artikkelin mukaan, koska se sisältää luonnollisesti D-vitamiinia ja valmiina DHA+EPA:ta. Lisäksi kala on terveellistä artikkelin mukaan, koska se "korvaa monesti lautaselta rasvaiset makkarat ja punaisen lihan, joiden terveyshaitat ovat kiistattomat."
Eli siis kala on terveellistä, koska siinä on D-vitamiinia ja DHA+EPA? Miksi ihmeessä kukaan söisi kalaa näiden ravintoaineiden takia? Ihmiset syövät suuren määrän kolesterolia (kyllä, kalassa on paljon kolesterolia), tyydyttynyttä rasvaa, dioksiineja ja PCB:itä ja raskasmetalleja kuten elohopeaa, ihan vaan siksi, että saa D-vitamiinia ja valmiissa muodossa DHA+EPA? No jokainen tyylillään, itse kuitenkin syön D-vitamiinit purkista ja DHA+EPA saan enemmän kuin tarpeeksi esimerkiksi siemenistä ja pähkinöistä (ALA:sta konvertoituen), jotka eivät sisällä kalan epäterveellistä kolesterolia, rasvaa, ympäristömyrkkyjä etc.