Eihän ole mitään riskiä vaikka virtalähde antaisi 10A. Ne lamput ottaa sen mitä tarvitsevat ja loppu jää käyttämättä.
Virtalähde siis sellainen virtalähde joka antaa tietynmäärän virtaa niin se antaa sen vaikka väkisin, no käytännössä jokin max jännite ja jos sillääkään ei ota/ei lyö läpi, niin jää toki vajaaksi. (vertaa jännitelähde joka antaa vakio jännitteen vaikka väkisin, ja vasta jokin max virta rajoittaa sitä)
Jos se panelii on rakennettu niin että tuota ledien virtaa ohjataan virtalähteellä , joka tarkoitus vaihtaa, niin korvaavalla kannata enempää virtaa tuupata kuin se minkä paneli kestää jatkuvassa käytössä.
Jos paneli on rakennettu niin että sitä ohjataan jännitteellä, niin sitten oleellista että jännitelähte kykenee antamaan varmasti riittävästi virtaa
Katsoin kuvaa, siellä oli jännite väliä jotan-45v DC ja mainittu virta, ei ohjauksia, joka sai vähän epävarmaksi mikä on kuvion nimi,
mutta nyt kun uudestaan tavasin niin 27-45v DC ja teksti dimmable , eli voi olla että jännite lähde. (ei tieto, vaan yksi arvaus, lokiikka siis se että täydellä siniaalto syötöllä 45v dc, ja leikatulla sitten välillä 27-45v ja mainittu virta maximi, paneli olisi silloin suunniteltu syötettävän 45v dc, ottaa sen minkä ottaa virtaa)
Korvaavassa on teksti vakiovirta, mutta jos se paneli on jänniteohjattu (no termi vähän kotikutoinen), niin virtalähde tuuppaa sille niin paljon jännitettä kunnes virtasaavutetaan (tai powerin max jännite), tässä ajatuksessa savuilta voi pelastaa powerin max jännite (linkin mukaan 34v) jos se aidosti jää alle panelin nimellisjännitteen. Kirkkaus ei ehkä ihan tavoiteltu.
Vakiovirta tekstin lisäksi mainittu max jännite., eikä vakio jännite. joten uskon tuon olevan nimenomaan virtalähde.
Mutta olet oikeassa ilmeisesti tein virharvion tuo alkuperäisen powerin osalta.