Joka ikisen sekunnin miljardisosan sen tunnin aikana siinä putkessa ei ole yhtään enempää vettä kuin siihen putkeen kerralla mahtuu. Tilavuus joka jäähtyy ei muutu yhtään mihinkään. Kuten ei myöskään jäähdyttävä pinta-ala. Aloittajan kaavasta saa E = 4,19 kJ/kg*K * 6,64 kg * 7 K = 194,8 kJ ja kun yksi kWh = 3600 kJ, niin hukka on 194,8/3600= 0,054 kWh tai 54 Wh.
Ok.
Eli tarkoitat että on ihan sama mikä on virtausnopeus, niin aina sama teho.
Eli jos pienivirtaus, niin lämpötila ero putkien päissä on suuri, jos iso virtausnopeus niin lämpötilaero on putkien päissä on pieni. (*
Eli nyt meitä kiinnostaa mikä se virtausnopeus on.
(*
Ihan ajatuksen, koska me ei tunnet miten nuo putket menee, oletus että aika lähekkäin, osa eristetty jotekin, mutta eikö tosiaan vaikuta mitään se ympäristö, ei niitä välttämättä kauhesti eristellä, mutta olen luullut että sitä tehdää ihan enrgiansäästö mielessä, ei pelkästään sen takia että suojellaan jäätymiseltä häiriötilanteessa. (esim pummpu tai liekki sammunut).
Joo se voidaan olettaa että tuskin ovat pakkasessa, siitä päätellen että Suomessa aika pieniä pakkasia tällähetkellä, no lapissa talvi.
Putken koko ilmeisesti tunnettiin, tässä kai paluuputki samankokoinen kuin varsinainen meno, pituus, se kai arvio.
Edit:
Meillä on siis mustalaatikko missä tiedetään olevan 13mm putkea, joku metrimäärä (se ilmeisesti tiedetään)
Ei tiedetä laatikon lämpötilaa, oletus ettei pakasta, ja eri lämpötila putkenpinnassa.
Tiedetään että tulevan ja menevän lämpötila ero on 7 Kelviniä.
Summittainen tieto että tuleva ja menevä vesi on yli 50 Castetta
Se tiedetään ettei mene 25 litraa minuutissa