Kuntosali, urheilu ja painonpudotus

latee77

Team Ryzen
Team NVIDIA
RTX ON
Liittynyt
18.02.2017
Viestejä
5 147
Hauista niin että menet säädettävälle vinopenkille (noin 45 asteen kulmaan tms) vatsalleen, toinen käsi selkänojasta yli niin että tukee kainalosta ja siittä riippuvalla kädellä limppua puristellen. Oikke hyvä.
 
Liittynyt
02.05.2017
Viestejä
2 722
Keskitetty hauiskääntö, istuen siis. Menee vaan ja ainoastaan hauikselle. Toki myös vinopenkkiä vasten...

Oli vähän jotain hermosärkyä o. hauiksen alapäässä vuoden ajan, sain sen aikaan tekemällä hammerkääntöjä progressiivisesti ja kehittymällä niissä ilmeisesti sitten liikaa. Sen jälkeen ei kärsiny tehä suoralla tangolla, eikä käppyrällä, eikä taljassa jne. mut keskitettyä kun hieroi oikein pitkällä venytyksellä (ja hierotutteli käpälät moneen kertaan, Theraguni ym. ei auttanut), niin kyllä se siitä parani.

Periaatteessa isoilla painoilla hauisten rimpuilu pitäis kieltää, koska tämmösillä kukkakepeillä alkaa kuitenkin jossain pisteessä joku muukin paikka tukea/kompensoida sitä esmes just hammerikäännössä tai 2k hauispenkissä tai 2k tangossa.
 
Liittynyt
14.10.2018
Viestejä
114
Kuntoilua ja kamppailulajeja tulee harrastettua, simuautoilu on sitten vastapainoa sille:) Mulla tosin on ehkä vähän erikoisempia treenimuotoja joihinki osa-alueisiin, joista tein muusta kanavani sisällöstä poikkeavan pätkän:



Juoksulenkkeiltyäkin tulee tilanteen salliessa, nyt ollut itseasiassa vähän mukavampi juostakin kun painoa saanut pudotettua lähelle 90 kiloa, olen siis 180cm pitkä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 279
Hauiksia voi tehdä niin monella tapaa, että hankala sanoa mikä niistä on paras tapa. Kannattaa minusta valita se, mikä tuntuu itselle parhaalta ja ottaa oikeaan paikkaan. Oli liike mikä tahansa niin tärkeintä on se, että liikkeen tekee puhtaasti sillä hauiksella eikä kropan jollain muulla lihaksella tai momentilla heiluttele liian isoja painoja.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
246 994
Viestejä
4 316 423
Jäsenet
71 953
Uusin jäsen
Noob17

Hinta.fi

Ylös Bottom