- Liittynyt
- 15.04.2017
- Viestejä
- 523
Ottaako siellä päässä kuitenkaan kukaan kantaa siihen, pitäisikö tämän threadin yhdistyä folihattuiluthreadin kanssa tai kenties kaipaisiko tämä vähän ohjausta sinne realismia kohden.
Ja sinäkö määrität mikä on realismia? Ennen kuin poistut ovet paukkuen, niin on ihan toivottavaa, että kertoisit, että mikä ketjussa kuvatuista ilmiöistä ei pidä paikkaansa. Mun mielestä on aika selvää, niin kuin on varmaan suurimmalle osalle keskustelijoista, että lopputuloksen tasa-arvo sekä identiteettipolitiikka ovat ne näitä kritisoituja aatteita ja ilmiöitä yhdistävät tekijät. Ketjun henki on muutenkin hyvin spekulatiivinen, koska kulttuurimarxistille ei taida olla mitään sanakirjamääritelmää. Onko mielestäsi ilmiöiden havainnointi, analysointi ja niitä tukemaan otetut yleiset käsitteet lähtökohtaisesti foliohattuilua? Vai kelpaako sulle vain tiukka data? Vähän sama kuin heittäisin, että suurimmalla osalla länsimaisista ihmisistä, jopa ateisteilla, on taustallaan kristillinen arvopohja. Ja sinä sanoisit, että tämä on turhaa niputusta ja foliohattuilua, vaikka kaikki näkee, että näin se asia on.
Mitä tulee yleistämiseen, niin keskustelun kannalta on mielekkäämpää sanoa "feministi" kuin "suuri osa feministeistä". En näe tässä mitään ongelmaa, niin kauan kuin yksittäisiä henkilöitä ei leimata. Kyllä kaikki varmaan tajuaa, että 100% feministeistä ei halua tuhota patriarkaattia tai 100% monikulttuurisuuden puolesta puhujista ei halua valkoisista vähemmistöä, mutta hyvin suuri osa heistä, joko tietoisesti tai tiedostamattomaan toimivat ja puhuvat niin, että nuo ovat ilmeisiä lopputuloksia. Jos edustat jotain ideologiaa, niin hyväksyt kaiken mitä se pitää sisällään. Miksi minun pitäisi kutsua näitä ilmiöitä millään muulla tavalla kuin miten ne ilmentyvät reaalimaailmassa? Kaikki näihin mainittuihin aatteisiin tai ilmiöihin osallistuvat selkeästi hyväksyvät yhteiskunnalle haitallisen ideologian ylipäätään edistämällä näiden ideologioiden toimintaa. He ovat niitä hiljaisia hyväksyjiä, enkä minä näe ongelmaa, että hekin saavat kritiikistä osansa.
Se että niputtaa mielivaltaisesti epämiellyttäviä aiheita yhteiseksi liikkeeksi ja keksii tälle liikkeelle agendan on minusta ongelma johon tulee voida kiinnittää huomiota.
Onko lopputuloksen tasa-arvo siis keksitty juttu? Onko sun mielestä jotenkin ihmeellistä, että kansainvälisessä keskusteluympäristössä voi esiintyä tiettyjä ilmiöitä joilla on yhdistäviä tekijöitä?
Jos sä ihan tosissasi kiistät kaiken ketjussa esitetyn, niin voit vapaasti mennä Ruotsiin katsomaan miten siellä feminismi, monikulttuurisuus, sosialismi ja "sosiaalinen oikeudenmukaisuus" nivoutuvat yhdeksi ilmiöksi. Ei pitäisi olla niin vaikeaa.